17

Анонимен

преди 5 години

Онези двамата се скриха за Брекзита и млъкнаха за ползите от Брекзита. Сега ще дойдат на власт, няма да излязат от ЕС и ще продължат с лъжите за ползите от излизането от ЕС. Същите като нашите фалшиви патриоти.

16

Европеец

преди 5 години

Не мога да ги разбера какво искат!Хем искат да излязат от ЕС,хем да си запазят всички икономически пазари,хем не искат сделката с ЕС,хем не искат и нов референдум....Ееее по-зле са и от жена в цъкъл!

15

дедо поп

преди 5 години

тая даскалица по география дето не знае името на съседното село иска четвърти път да вкара сделката в парламента. това може да го измисли само един ***, щото пълен *** няма да го направи

14

Анонимен

преди 5 години

Те британците от векове не знаят какво искат.Искат да имат всички предимства на ЕС но без задължения искат те да пътуват свободно в ЕС но не и граждани на ЕС при тях тоест искат да се правят на тарикати и да проповядват че тяхното си е тяхно но чуждото трябва да е общо.Да ама такива услуги не предлага никой нито САЩ нито ЕС нито Русия.Те мислеха че Тръмп тоеа им предлага под специални отношения ама той ги прекара и сега ги боли много.Сега вън от ЕС и с визи а танцуващата вещица Мей да излита.

13

ДртПрч

преди 5 години

Британците никой не ги спира да излязат със или без сделка. Ама те самите не знаят май какво искат.

12

Хм!

преди 5 години

Е, оти ги ручахте жабетата 2 г, ами не си излязохте още тогаз?

11

Гледна точка

преди 5 години

ТАКА ЧЕ СЪНУВАШ и няма да има разпад на ЕС.Казвал съм го не един и два пъти. Единството и цялостта на ЕС не зависи, нито от GB, нито от Италия дори Испания, а от Франция и Германия. Една от тях ако напусне ЕС тогава той би се разпаднал. Но като се има в предвид обвързаността на тези две държави и скорошните им споразумения за тяхното ЗАСИЛВАНЕ това едва ли би станало в близките сто години.

10

Анонимен

преди 5 години

Същото беше и с Камерън. Всеки който им върши най-неблагодарната работа, най го отнася. Въпросът е, че нейната оставка не решава нищо.Е те са си купували депутатски места преди 300 години. Т.е. ние сме поне толкова по-назад, а липсата на крадене от колонии е прехвърлено във вътрешно ограбване. Това се наблюдава в почти всяка страна.

9

Анонимен

преди 5 години

Два пъти ще се прекарат англичаните. Ако излезат от ЕС и после да влезат ще плащат на ЕС.

8

Анонимен

преди 5 години

Срока изтече, удължението също изтича скоро. Да ги гоним вече а?

7

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да се правят на националисти англичани и французи. ЕС и Германия е фактора . Това е МОТОРА НА ЕВРОПА. И НИЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ КЪСМЕТА , ЧЕ СМЕ В ЕС , НАТО И В ЧАКАЛНАТА ЗА ???????- то.

6

Анонимен

преди 5 години

Мача е с продължение. Но резултата е ясен. ЕС Е ФАКТОРА на острова ще настъпва ??????- то.

5

Анонимен

преди 5 години

До4. Като ти чета коментара. Малко знаеш за ЕС и Германия. Както не се сещаш , че на острова освен англичани живееят и други от от ЕС и обратното много от острова са в ЕС. ТАКА ЧЕ СЪНУВАШ и няма да има разпад на ЕС.

4

АнонимеН

преди 5 години

НЯКОЙ ТУК ИЗОБЩО ВЯРВА ЛИ, ЧЕ ТЕЗИ ЩЕ НАПУСНАТ НА 12 АПРИЛ :DАЗ НЕ ВЯРВАМ!

3

Анонимен

преди 5 години

Сoросите от Телеграф искат да изритат Мей и да провалят Брекзита некъв журналист написал и Мей ще се забърза да подаде оставка ха ха ха. Гладна кокошка просо сънува Мей бие глобалистите в соствената им дяволска игра. Мей ще излезе от ЕС без сделкар а другите ще излязат от ЕС със сделка да слугуват на Германия особено ако ги управляват тикви.

2

Гледна точка

преди 5 години

В Лондон е хаос без край!Хората масово протестират против излизането на GB от ЕС.Как бяха толкова наивни да си развалят рахатлъка?

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

ЕС е като мафията. От него се излиза само с краката напред. С всякакви процедурни номера и хватки, бавене и протакане, ще гледат да оставят Великобритания в ЕС.