16

Шотландец

преди 5 години

Тая дър-та зМейца е същата като Мадуро. Не пуска кокала. Обаче онзи държи петрола та го наричат диктатор и се опитват да свият петрола от Венецуелците. А пък тия престъпници Ингелизите ще видите как Брюксел дори ще ги остави да гласуват на Европейските избори. Брюкселските зелки са лакей на фащ и британия. Аиде вече да подава оставка най сетне че и на Скрипал му омръзна от нея и от британските риби на сухо

15

11

преди 5 години

Бе тия кво брекзитят само. Няма ли малко да поскрипалят.

14

Анонимен

преди 5 години

У нас има толкова много проблеми които ни засягат пряко и нас и децата ни и пенсинерите, но не всеки божи ден ще четем за великобритания и тереза мей те са божествата на днесбг и другите фейк медии

13

Анонимен

преди 5 години

Aз не знам защо българските медии раздухват някаква истерия, която почти не засяга България. След 2 седмици са аут, както те си пожелаха. Какво ще стане после едва ли някой може да каже. Не виждам защо някаква истерия се раздува и сред хора, които нямат отношение.Гледайте си собствената държава! След 25 милиарда заеми, само излишъци които се чудят къде да уплътнят. След 3 години като се разлетят на американски самолети и ще решет всички проблеми на страната, ако има останали българи.

12

ГОСТ

преди 5 години

До Анонимен 12 Определено надминаха и прословутия сериал "Дързост и красота". А иначе казано тяхната работа е "Хем боли ,хем сърби"...

11

Анонимен

преди 5 години

Тази сапунка и турски сериал нямат край.

10

АнонимеН

преди 5 години

ТРЯБВАШЕ ДА НАПУСНАТ АМА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО В ЛИЦЕТО НА КЕЙТ МИДЪЛТЪН НЕ ИСКА А ТЯ ТОЧНО КОМАНДВА И ДЕПУТАТИТЕ ИМ И ЦЯЛОТО КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО!!! БАБИЧКАТА ВЕЧЕ НЕ СТАВА ЗА НИЩО, ТЯ НЕ ПОМНИ В КОЯ ПОСОКА СЕ НАМИРА *** КАТО СТАНЕ ОТ ЛЕГЛОТО.

9

Анонимен

преди 5 години

ЕС здраво хвана за топките англетата:). Най-вече с остатъчния имперски проблем, наречен Северна Ирландия - британците хем не искат да слагат гранцица с Република Ирландия, хем искат да си затворят границите, хем искат да търгуват с европейската държава Ирландия, хем да не са в единния пазар, хем да нямат емигранти, но самите те да могат да ходят където си искат. Малко не им се получи.А лидерите на Брекзит Джонсън и Фараж и двамата имат американско гражданство и по всяко време могат да изчезнат.

8

Нико

преди 5 години

Нова сапунка или боза brexit.

7

nqkoj

преди 5 години

Ай сик. тир, бе, от 3 години всекидневно по 5 новини за Брекзит! Да излизат, че ушите ни хванаха мазоли

6

Анонимен

преди 5 години

англичаните нямат полезен ход. създадоха световна глупост и се изложиха и продължават да се излагат ежедневно. това е края на англия - ако излязат без сделка ще фалират за няколко години, ако излязат със сделка - това няма да е добра сделка за тях и пак ще мрънкат. при всички случаи са прецакани и най-хубавото е, че самите те си го пожелаха и сътвориха! кеф!

5

Анонимен

преди 5 години

Закъде са заизлизали па тея бе. Архаичното им мислене направо ще ги издави. Ми нема вече откъде да плячкосват, ТевтерЪ се оъвори на страницата с вересиите. Ем да крали отвсякъде,ем само за тях. Свърши тоя филм.

4

Анонимен

преди 5 години

Вече ми доскучаха да тъпчат на едно място, да вземем и ние да си организираме един референдум за излизане,така де, за малко разнообразие.

3

Анонимен

преди 5 години

Бозата, скучната сапунка внезапно се превърна в психодрама. Абе на ингилизите няма ли кой да им подскаже, че са вече смешни, а още по-смешни са ингилизките джурналя с безкрайните си словоблудства.

2

Специалист по всичко

преди 5 години

Взимайте пуканки и пускайте телевизора ,шоуто продължава !

1

Дедо поп

преди 5 години

Сетила се Мара кога да се побира. Та и Ингилизия тъй