45

Анонимен

преди 5 години

Тези наши съседи бият всички други по нива на невменяемост...

44

айде бе

преди 5 години

Искат да ни убедят , че един албански *** струвал повече от 1 милион долара?

43

Гост+

преди 5 години

Водещият: - "Говори се, че в Ирак са загинали половин милион деца в търсене на несъществуващите оръжия за масово поразяване на Садам Хюсеин... това са повече жертви от жертвите на Хирошима и Нагазаки взети заедно. Беше ли оправдана цената?" Мадлин Олбрайт (Държавен Секретар на САЩ) -"Мисля, че изборът е труден, но ние смятаме, че цената беше оправдана." Олбрайт е едно от лицата на върха на пирамидата, изворът на "демокрация" и човешки права,..........майка на 3 деца....https://youtube/watch?v=vqYSQtAk4bw

42

Анонимус

преди 5 години

Как ще са бедни Албанците като целия наркотрафик за Европа минава през тях.Те и за това си ги защитават Американците.

41

нямам думи

преди 5 години

Чета и си мисля колко близко са руския и сръбския манталитет.

40

Анонимен

преди 5 години

Албанците няма как да са финансирали и подкупвали американците,защото те бяха бедни като църковни мишки,но мюсулманите може да стоят зад този подкуп.

39

Анонимен

преди 5 години

Истинското име на Олбрайт е Мария Яна Корбелова!Една славянска еврейка ,родена и израстнала в славянска държава,чието семейство е било добре обгрижвано и на добри постове в Чехословакия е избягало?Защо?При това са били евреи,а евреите бяха доста добре при комунизма и социализма,даваха им добри постове и образование.И след това за благодарност,унищожава славянска държава!Дали заради любовник или защото са с промити мозъци?

38

Анонимен

преди 5 години

Ако това ще ви успокои,американците изобщо не харесват Олбрайт,ама никак,дори я презират!Тя и в Чехия непрекъснато се месеше и правеше забележки на преводачите,защото е родена в Прага в семейство на чешки евреи,приели католицизма и разбира чешки.А на Клинтън са му спретнали секс историята Люински,защото и той не е искал да нападат Югославия.Но любопитното е,че само двама - Тачи и Бойко са хората прекарващи наркотика,защо ли и нашия е един от избраниците?

37

Joko

преди 5 години

Ало о о ,САЩ не са всичко. След 20-тина години ще си лират раните !

36

Сандо

преди 5 години

брее богати и надарени тия шиптъри вееее

35

Анонимен

преди 5 години

Ето, факт е че албанците са успели да благоразположат САЩ защото им дадоха Косово за американска база разпределителка на прашеца от Афганистан.А това е несъизмеримо с огърлица за някакъв си милион.

34

bolbov

преди 5 години

Може би скандално,но е възможен вариант.Америка е Холивуд и Холивуд е Америка.Грозната бабурска,пък и други нейни колеги разсейват шизофреничните си състояния с масови бомбардировки избиване на много хора смяна на правителства и т.н.Англосаксаонската депресивна душица комбинирана с еврейска жестокост и цинизъм вече второ столетие тероризират човечеството.

33

Анонимен

преди 5 години

По-глупава и измислена статия ,скоро не бях чел!!!,,Бомбандирането на Сърбия ,нищо не можело да го спре"Може,как да не е могло,изстегляте се от Косово и няма бомбене!То и за това спряха бомбандировките,защото сърбите се съгласиха да изтеглят армията от Косово.Само,така и не стана ясно защо имаха желание да ги бомбандират!

32

Коце кмета

преди 5 години

Не знам кой кого опъвал, ама от маковите полета в Афганистан тръгва един прах, прехвърча с едни самолети до Бондстийл в Косово, и оттам едни търговци го доставят по европейските държави, и така до дребния дилър на европейската улица. Та така се правят едни 5 милиарда за Майдана в Украйна, още за сирийските протестиращи, за либийските миролюбци и разни други демократи по света. Разпределя ги една трибуквена институция...

31

Анонимен

преди 5 години

Дъртата вещица Мадлин Олбрайт още ли не е пукнала?Е..............скоро ще пукне, вече е на 81 г...............тя има запазено място в ада при другия сатанист сенатора Джон Маккейн!!!

30

Анонимен

преди 5 години

НАТО извършиха военно престъпления, като бомбардираха Белград..............по всички закони на международното право!!Бомби с уран..................... за да има демокрация!!!Но има възмездие................ако не на Земята, Бог ще ги накаже!

29

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Косово е Сърбия!

27

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново, това се знае.......................мафиота Хашим Тачи опъваше дъртата вещица Мадли Олбрайт!!!После руснаците анексирали Крим................леле......................не сме толкова ***!

26

Сата НАТО

преди 5 години

Хахаха!Колко са духовити тия срби!Направо като на Славчо Трифонов пикочо-половите хуморески го докарват.Иначе Тачи наистина е манекен.Когато учех във Военната академия, една учителка директно си го призна, без да си криви душата. Нарече го безпорно един хубав мъж. Иначе и тя беше от старата гвардия и ни пълнеше главите с русофилщини.