250

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТИТЕ ПЛЮЯТ ПО ЗАПАДА ПЪК СИ УМИРАТ ЗА СДЕЛКИ СЪС ТЯХ.

249

Анонимен

преди 5 години

Търсел връзки в Гервания. Е как ще ги получиш като едно от стряскащи думи са сърбин в Германия

248

Анонимен

преди 5 години

Националист и мисли , че ВауВе не ги разбира тия работи. И щом поискал веднага ще му направят завод и то в Сърбия. Пари при корупция, при Диктатори не пристигат

247

Анонимен

преди 5 години

Александър Вучич е голям патриот и голям мъж.............истински мисли за страната си, милее за Сърбия, ............дано се опази само от преврат...............и в Сърбия има едни "умни и красиви" гадинки............които за една стипендия на Запад ще предадат майките и бащите си!!!

246

Сата Н.

преди 5 години

Вучич не може да стъпи на малкия пръст на Борисов, той споменава името Борисово, само за да си дигне акциите покрай него. Вучич е от плеядата полуидьоти, които Путин промотира. Същият калибър като Асад и Мадуро.

245

Анонимен

преди 5 години

До 269Акомче и деца да яде, за капитала има ли пара ааа... Нема значение ;}

244

Анонимен

преди 5 години

Сега остава и война д аи а... Ам с такива *** и във властта и на улицaта, нема се изнемадам.

243

Анонимен

преди 5 години

Какви фантазии от високо место. Слез на земята бе. Нямаш ли съветници да ти помогнат.

242

Анонимен

преди 5 години

Вучка баце, айде га влезете в ЕС тогава се облизвайте за кокала. С тези руски блянове които имате ще почакате още доста за парче от баницата. Но пък мечтите са безплатни.

241

Анонимен

преди 5 години

С обвиненията срещу Вучич, за убийството на сръбски политик в Косово,ежедневните протести срещу авторитарното му управление,едва ли,ще провлече VW.

240

Анонимен

преди 5 години

Сърбия тепърва я чакат сътресения от всякакъв характер.Станала е руска провинция.Кой е луд,да инвестира там?Вучич да свиква,вече е загубил Фолксважен.

239

Анонимен

преди 5 години

ОК,Вучич,тогава-"ще се бием",ще те смажем,Фолсваген е наш.Стига си баламосвал запада,бизнесът си е бизнес.Приятелствоот,настрана и без това не ти е искрено.

238

Анонимен

преди 5 години

Приятелството си е приятелство, но VW са сериозна инвестиция................Борисов да действа, защото сърбите ще ни отмъкнат и тая инвестиция!!!

237

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

БОРИСОВ Я СЕ ХВАЩАЙ ДА ДОКАРАШ VW ТУК В БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

236

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

вроатлантическите фенове, дето ми слагат минуси да се замислят доколко това, което казвам е реално и да помислят РЕАЛНО о въпроса: "Защо аджаба е така!" И---ВЕДНАГА ТИ ОБЯСНЯВАМ ЩО НЕ ТРЯБВА ДА Е ТАКА:В РУСИЯ ПАРИ И ТЕХНОЛОГИИ ЕВРОПА НЕ ТРЯБВА ДА НАЛИВА

235

Я па я..!

преди 5 години

До Анонимен 256 Ако бяхме социализъм немците щяха да дотичат ведната , а сега не ни искат.Така де.

234

Анонимен

преди 5 години

Евроатлантическите фенове, дето ми слагат минуси да се замислят доколко това, което казвам е реално и да помислят РЕАЛНО о въпроса: "Защо аджаба е така!" И аакто/ако осъзнаят, да седнат в къщи и да преосмислят живота си. Не може цял живот да се друсате с евроатлантически мечни и да ви се размине. Все някакви последици ще има. Не съм русофил. РЕАЛИСТ СЪМ!

233

КАУНЯ

преди 5 години

Ако това за новия завод изобщо е вярно,ФВ закриват завод в Унгария,то от изброените страни директно може да се зачетнат Украйна и България.И двете страни са автомобилни гробници.Не един и два концерна са фалирали.БМВ и Грийт Лоу тук и Шери и Деу в Украйна.Сърбия и Румъния имат не само положителни традиции а и обучена и млада работна ръка. Автомобилния пазар върви към стагнация и нови заводи,при излишни капацитети по цяла Европа,едва ли е време за нов завод.А и Меркел ще натиска за бившото ГДР.

232

Анонимен

преди 5 години

Пазара в Русия е 10 - 15 пъти по - голям, а продават 60 ПЪТИ повече НОВИ коли. Защо? как е в Нижни Новгород? Гадно, Карат нови коли, ама руски. Гадно собствено производство. Некачествено. Че и изнасят от него гадовете... В 40 държави... Кофтито е, че ги карат с много евтин бензин. и смазочни материали, и консумативи евтини. И гумите им са едни кофти, руско производство...Не са внос... Те и вноса им е руско произвдоство де, защото и Мишелин имат заводИ в Русия... представи си изостаналите алкаши

231

Защото

преди 5 години

До Анонименпазарът е по-голям.