49

Анонимен

преди 5 години

В конституциата пише още,че всеки има право на образование,коет е конкретното за случая,значи така обществото в лицето на държавата-държавното управление избрано от обществото и независимо от това кого от лицето на която и да е партия поради отмяна на 1 член от документа е отворило училища за безплатно образование,че университети,институти за обучение,даже при такси те са съобразени със среден стандарт на живот,а за минимален със справки,коет сочи,че обществото осигурило,етноса не дава на децата

48

Анонимен

преди 5 години

До кога ще се толерира този така наречен етнос. С тоя милиард можеха поне да пооправят здравеопазването, образованието или някоя друга сфера. Всеки лев даден за тея за съжаление е хвърлен на вятъра.

47

Личен опит

преди 5 години

Майсторите на покриви ти казват ВСИЧКО 120 ЛВ. после ти вика ако някои те пита кажи 60 на кв. м. после ти иска лична карта и да подпишеш договор за гаранция обаче пише 60 на кв. м. и като не искаш да подпишеш ти казва задължително е и заплашва щом подпишеш ти казва дай капаро 1500 лв. после ти откачаш а той ти казва вече ти направих половината трябва да ми дадеш колкото искам а той искал 2000 лв. даваш му ги а той казва Няма да ти работя без пари дай още толкова или Боби от Обеля ще те ...

46

Анонимен

преди 5 години

до 55И на мен ми направиха подобен номер ромите! Пазарихме се за едни пари съгласиха се и започнаха да разпокриват и , като разпокриха си промениха цената, а същото време се очакваше след два три дни да вали! Аз не се съгласих на новата цена и те си тръгнаха, но хванах приятели и си свършихме работата сами!

45

Анонимен

преди 5 години

Майсторите на покриви! Предлагат ти ремонт за малко пари после като почнат работа идват още и те принуждават да подпишеш договор а после искат хиляди. Според властите полиция и прокуратура няма престъпление!Така, че видите ли ги не говорете с тях за пари а направо ги гонете ще си спестите няколко хиляди и голям стрес и нерви.

44

Анонимен

преди 5 години

Да го наречем този милиард усвоен, а не изхарчен

43

Анонимен

преди 5 години

Що за казус? 1 млрд. изхарчен, резултати нула. Адекватни ли са мерките? А, не бе! Изхарчете още 10 млрд., то ще си покаже. За балъци ни имате!

42

Анонимен

преди 5 години

Методиев е трябвало да проветрят студиото след него! Долна гад

41

Анонимен

преди 5 години

Ром Рим Ром нямам ДомКакви един милиард за интегруция бате какви 5 лева ага местан питай ги?

40

:-:-:

преди 5 години

Те дорде си наумуват поредните концепции, няма да остане кой да интегрират. Масово са в Германия и живеят по-добре от мен.

39

Шопа

преди 5 години

Да за да може този " медиатор " да прибира парите , а *** да остават неграмотни, манипулирани и с нагласата че те не са равни, а са повече от равни без да си плащат сметката за ползваното от тях, че могат да крадат, убиват и ...... и ще останат ненаказани, че законите не им дават задължения, а само права .

38

Дядо Петър

преди 5 години

Не са "изхарчени", а са ОТКРАДНАТИ от *** барони.Колко са получили "държавните" служители, боравили с тези фондове, остава загадка.

37

...

преди 5 години

Равните права се изразяват и в равните задължения. Всеки човек има задължения към своята общност, които трябва да изпълнява, за да бъде пълноправен член. Това при ромите не съществува и се прави целенасочено, точно от тези, които мрънкат по телевизиите, колко са били ощетени ромите. *** както те погледне, вече те е излъгал. Просто нищо не може да ме накара да повярвам, че някой от тях иска да започне да плаща данъци и сметки... това би било лъжа.

36

ГНЕВЕН

преди 5 години

С ромите нещата са ясни.Не ми стана ясно колко паспорти продаде русенския македонец Шкембе войводата и колко пари открадна?И защо ДАНС и Прокуратурата не са го прибрали в килията?Защото този дебел ,нагъл и безкрайно алчен наглец продължава да ни залива с простотията си.Не знам как се чувстват военните , когато отдават чест на този предател и продажник.

35

Анонимен

преди 5 години

Значи може да има програми които да изсипват маса пари за интеграция на ромите, но когато ние поискаме отчет и реални разултати, това вече е дискриминация, даже геноцид. Ако Александър Методиев иска да помогне на ромите, той сам ще предложи мерки които да ги цивилизоват, тоест да се образоват, да работят, да спазват законите и да допринасят за развитието на обществото.

34

Анонимен

преди 5 години

"хората се раждат равни", да това е така, но след 10, 20 повече години живота дава преднина на едни, а други остават назад. Тук говорим за годините от човешкия си живот, в които сме работоспособни и можем да допринесем за обществото, а не за бебешките си години. Така, че стига гледахте правата, гледайте и за задълженията на тези хора, защото и там всички трябва да са равни, плащайки и давайки.

33

Анонимен

преди 5 години

41 - кой е малцинството в държавата - ромите или българите? кой към кого трябва да се интегрира - малцинството към мнозинството, или мнозинството към малцинството. Ами ако всички малцинства поисакт да се интегрират българите към тях? И защо арменци и гърци са интегрирани, турци са интегрирани, а роми . не?

32

Горан

преди 5 години

До Анонимен 41:Ама, естествено, че е несериозно! Държавата ни се нарича България, а не Романия, та да се интегрираме ние към тях! Те нямат обособена държава никъде по света, и по всичко изглежда, че не искат да имат! То си ги има откак свят светува, но тяхна държава не е имало!

31

Анонимен

преди 5 години

Как са интегрирани турците, които берат тютюн и картофи и раждат по две деца? Значи можело.А с ромите - не можело.Половината от тях са мюсюлмани, другата половина - христяни (най-вече протестанти)Кучето скаач според тоягата. Начули сме ги, да си разпасват пояса, ако се появи политик от типа на Орбан ще ги стегне аз 5-10 години

30

Анонимен

преди 5 години

34 - приятелю, да разбирам ли че ти искаш да оставш на своите деца една страна пропита с престъпност, в която дъщеря ти, която ще се омъжи за цитанин - българите намаляват - ще я шамарят непрестанно, ще я карат да проституира и да ражда деца, които нямат да доживеят 35 години. А страната ще се разпадне официално на кланове. АЗ не го искам.