9

Анонимен

преди 5 години

В *** е така! Всичко пада по главите на хората и уфсъте!

8

Иво

преди 5 години

на 27 не е младеж, а млад мъж и не е "ТО"

7

в Солун

преди 5 години

понякога излиза силен вятър, наречен Вардарис. Тогава е нормално да летят всякакви плоскости и ламарини.

6

Анонимен

преди 5 години

При Боко-тиквата е така.Пътища надупчени като от бомби, ламарини хвърчат от покривите и режът глави, депутати си купуват апартаменти на безценица (по второ направление), милиарди се крадът от Премиера и т.н. и т.н.

5

Анонимен

преди 5 години

"Собственикът на строителната фирма обясни, че ламарината е изхвърчала от покрива заради внезапно появила се вихрушка." е тая вихрушка да не е била със силата на американски ураган? Защо ламарината не е била обезопасена? Защо хотела приема гости след като е в ремонт? Защо Брук въртя номера на Рич Форестър?

4

Анонимен

преди 5 години

За съжаление при много силен вятър от покривите може да излетят разни неща, най-често ламарини, особено ако покривите се правят от онези дето са неграмотни, така стана и с моя блок.

3

Totenkopf

преди 5 години

Човека трябва да ги съди до дупка!!!

2

Boko bo

преди 5 години

Бре тея вихрушки. Значи в Англия и Ирландия не трябва въобще да имат покриви. Емблема на ставащото в България. Нищо ама нищо не е както трябва та дори и да си платиш. Дано пострадалия се оправи без сериозни травми и да ги разкатае в съда. А забравих то и съд няма като хората.

1

Тео

преди 5 години

И да се оправдавате, и да не се оправдавате, ще плащате. Не сте си обезопасили строителните материали, а гусссин управителя кани туристи, докато хотела му е строителна площадка. В зависимост от травмите и адвоката, мисля, че момчето може да си изкара едни хубави 10к.