43

Цецо полу-отстрелян

преди 5 години

Дойде и четвъртата оставка - на Цецо, но само от парламента. Клати ли се властта или не? Изборът е ваш.

42

Анонимен

преди 5 години

Ама разбира се...тя Партията не е вярвала че и без Сталин ще изгрее слънцето пък то е изгряло.

41

noFreeman

преди 5 години

ами как ще се клати като диктатурата означава един човек... човека-мафия... гътнете него и всичко ще си дойде на мястото

40

Посрещаме Цветанов

преди 5 години

Днес на летище София с полет от САЩ пристига невинният Цветан Цветанов. Очакват се хора, ръченици и всенародно веселие при посрещането му.

39

Гоце

преди 5 години

Трудно може да се клати нещо, което е легнало.

38

Анонимен

преди 5 години

Цветанов каква власт има?Освен това нали бил ***, как така има власт?

37

Цинични са

преди 5 години

На един работник му трябват два живота да си върне кредитите за панелките, а върхушката купува луксозни имоти от "спестявания". Повдига ни се мазните физиономии на Симеонов, Каракачанов и Сидеров. Цинични са.

36

33

преди 5 години

Властта не се клати , защото сте ***!Но ще има видовден , *** !

35

До 38

преди 5 години

На Запад подобен апартамент се нарича пентхауз, обикновени собственици на подобни имоти в елитни кратали на Запад са представители на големи компании, хора с патенти в различни области, и разбира се наследствени богати фамилии, лекари хирурзи, програмисти, писатели и т.н..Как за 9 г. с една заплата купуваш имот, който дори за Запада си е сериозна инвестиция- малко са хората с подобно богатство - дори за ЗАПАДА? За да си позволиш подобен имот, трябва да имаш 5-6 милиона излишни.

34

До 38

преди 5 години

Това е влияние с власт, а не данъчно престъпление.По-важното е как със заплата за 4 хиляди си купуваш имущество над милион, това е въпросът? Само асансьора струва между 40 и 50 хиляди евро.Само гаражът е над 20 000 евро.Само обзавеждането е 1/3 от стойност на имот, пише ти го архитект с опит.На "Свободна Европа" - вярвам, на американците с традиция в данъчни престъпления-вярвам, там няма хипотези и клевети, а факти и цифри.В САЩ имат много строги закони в това отношение и заслужават доверие

33

Анонимен

преди 5 години

Къде точно е данъчното престъпление?

32

Покупателна способно

преди 5 години

Покупателната способност не фигурира в официалните статистики. Колкото и да повишават заплатите, цени на парно, ток, бензин, вода, нарастват. Може ли инвестициите за токова инфраструктура само да се увеличават, е няма подобно нещо в икономиката, инвестициите през различните години са различни, както и услугите-стоки свързани с пазари на нефт.кривата на цените нараства, 2015 газ 240$ -парно сто лв.,2019 газ 240$ парно 150 лв. Нефт барел от 140$ пада на 30$,парно не пада.Минчо Христов той е Чове

31

V

преди 5 години

Не разбирам за кво са тия оставки.В САЩ за такова данъчно престъпление ти вземат цялото имущество и дори лежиш .А тука дори не се говори за прокурор .Това е данъчно престъпление в големи размери . А после що търговците манипулирали апаратите и крадели ддс ??? Ами всички виждат че няма последствия .А той затвора прави закона .Докато няма затвор закона е един хвърчащ лист хартия .

30

Анонимен

преди 5 години

Чак гушата си разпъва завалията,масаж и прави.

29

Анонимен

преди 5 години

Като гледам как си се оял,как сте се ояли всички,така ще ви разклатим на изборите,че свет ще ви се завие.

28

степанка

преди 5 години

като си нямаме съдебна власт,прокуратура,армия и най вече граждани как да се разклати от сливенският ли вятър. Тези с властта я карат като оня дето викал и сам да съм в трамвая пак ,че се блъскам така ,че и държавата да се опразни сами да останат пак ще са стабилни.

27

КЛАТИ СЕ ШКЕМБЕТО

преди 5 години

на Пишман войводата, опира в земята. Току се спънал и паднал, загубил битката преди пушка ***

26

Стабилно надолу

преди 5 години

Тези, и да падне правителството пак ще разправят че са стабилни. Това, което наистина е стабилно, е желанието им да останат на власт.

25

Така е

преди 5 години

Като мазни охранени плъхове са. И Каракачанов, и Симеонов и Сидеров са гризачи, които дооглозгват народа заедно с герберастките плъхове-крадци. Вече сами са тръгнали към затвора, мизерните гризачи. Апартаментите са далавера, ама какво да кажем за оградата, паспорите и фалшивите трудови книжки. Гнусни гризачи са.

24

Анонимен

преди 5 години

Колко ли парички ,избирателю от ГЕРБ , с твоят глас , Собственика на ГЕРБ плаща от парите на данъкоплатците за осигуряване на прокълнат Парламент ??!!