27

аз

преди 3 години

Как може да си такава куха лейка? За да ти подрусат сливата, да си развалиш целия живот?

26

Дядо Стефчо

преди 3 години

И сега няма да може да вземе фамилията му и никога няма да стане - Розалина ***! Много тъжна история.

25

Анонимен_777

преди 5 години

А защо не видяхме разхитително-показен публичен арест, вдъхновен от Холивудски сценарии, както се случи с кметицата на ж.к. Младост и заместничката и..??! ;)

24

Анонимен

преди 5 години

тази новина е в пъти по-ниска от Асенцециора на Цецко, тухления бегач

23

Анонимен

преди 5 години

Таи,Бати и Аз ...в Планината с ..Адидас.

22

бай ганю

преди 5 години

тук на тати връзките скоро ще потулят нещата и случая ще се изпари зад гърба на публиката неусетновъзможно е и леко преувеличение на медиите по случая както обичайно обичат да правят за да продадат новините малко по нтересни

21

Анонимен

преди 5 години

А бойко е затворник

20

Анонимен

преди 5 години

Опасни връзки.

19

кастата мвр

преди 5 години

когато по 9.9.44 каскетите влезли във властта, скромно поискали само мвр-то! После се знае какво се случило. И така до днес! Каста!Иначе, по телевизията представят престъпленията на мадамата като безкористни действия, извършени от любов! Направо да се разплаче човек, даже цяла България! Ромео и Жулиета в български вариант. А бандитът ще излезе скоро от панделата, въоръжен с доста "чувствителна" информация, както обичат да се изразяват органите.

18

хм

преди 5 години

Всеки си плаща за белите!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Бойковизма дойде на власт като сееше омраза към всички политици, а те били честни. Ето сега надминаха по крадене всички, само Костовите ги водят, но па се коалираха с тях. Каква ще е тая коалиция за евроизборите - коалицията пакет Макрон, корупция за милион. ГЕРБ-ДПС двете турски партии плюс крадците на прехода от СДС - трикаджиите

16

Анонимен

преди 5 години

А на Цветанов жена му работи в ДАНС - експерт.Иначе и тя е възпитаник на помощното училище във Вършец, само че женското отделение.После във ВИФ.Абе въобще експерт от всякъде.Ама се разписва на заплата от 5 К.

15

Истината

преди 5 години

Е, това си го има от край време- пример Цецо пъпеша, кой беше баща му? Така че нищо ново под слънцето. Хубавото е, че вече започва да се заражда силна опозиция, която малко или много започва да дърпа конците. Иначе до сега, които и да погледнеш , все синове и внуци на бившите ком. величия, само си сменяха клоните на дървото!

14

Анонимен

преди 5 години

Тиквената милиция е просто един башибозук!Всички бивши,сегашни и бъдещи жандари са престъпници!Само рекетьорския МВР клон -КАТ работи безотказно като швейцарски часовник!

13

Анонимен

преди 5 години

Дон Киход , Санчо Панса и Росинанда.

12

Анонимен

преди 5 години

Семейна фирма мвр.

11

Анонимен

преди 5 години

Така се подкопава доверието в ГЕРБ... С кадри назначени от комунистите във всички сфери на обществения живот на държавата...

10

шаш

преди 5 години

До Анонимен 4Ако започнат да хващат мръсни полицай няма да остане кой да работи в полицията,това е истината за скъпо струващата полиция.

9

цирк мвр

преди 5 години

Бащата шеф на дъщеря си?а майката каква е там?това може да се случи само в бардака МВР,никой не спазва закона за конфликт на интереси!

8

писна ми

преди 5 години

Това е положението в МВР цели фамилии работят там и затова нещата са толкова зле,единия прикрива другия а третия работи с мафията и оправия няма.