62

Анонимен

преди 5 години

До Jimmyи кое е хубавото на Одрин?

61

Jimmy

преди 5 години

планът на дьонметта е бил да разграбят Османската империя като доста прости балкански селяни са платили с живота си за това! В Османската империя живота им е бил по-хубав и такъв щеше да бъде и днес! Само се разходете до Одрин да видите как живеят Европейците!

60

Анонимен

преди 5 години

Когато милиционери като Росен Петров са водещи на предавания, ще има още много български чудеса. При това не само военни. Поредното чудо ще бъде оставката на многоуважавания генерал пожарникар Бойко Методиев. Но оставка като министър председател, а не като политик.

59

Охобохо

преди 5 години

Битки през вековете е печелела войската,но политиците са губели винаги.Дано не се случи война в бъдеще,защото днешните политици няма да са в окопите да бранят апартаментите,нито мутрите да бранят инвестициите си от рекет.Ще се разбягат като пилци по топлите дестинации и ще чакат всичко да приключи.

58

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига с тези чудеса бе! Преди няколко седмици две тсзигането разкатаха от бой половината командоси на великата българска армия! Аз ей на това чудо му викам чудо!

57

Анонимен

преди 5 години

До za BG 65Демек - ПЪЛНА СКРЪБ! Крайният резултат е важен, а пътя до него се забрява и избледнява!

56

za BG

преди 5 години

Слава на БГ-армия....................България няма пленено знаме във войните!!!Но за съжаление, това което БГ-офицери и войници са спечелили с кръвта си, БГ-дипломати и политици са губели на масата на преговорите!!

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51"И въоръжението ще стане,както и попълването на състава,стига такива черногледи мрънкачи,като тебе,да престанат да мърморят и крадливите руски слуги,да не съботират процеса."Всеки който казва истината "мърмори", това е мантрата на нискостебления български "купен" интелект, с който "родолюбивите" български оправници омкат и сумтят! Честно казано звучи по детски и намирисва на пълен памперс.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Това е било преди 9ти 44та! След това родната казарма беше място за извращения и просташки изяви. Най-тъпите ставаха военни (и милиционери) за да са близо до червената "обилна карма" която ги пенсионираше на по 40 години!

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Всеки,който се чувства българин трябва да помогне.........Е помогнахте на Цецко и Цецка да си купят по 190 квадрата апартаменти в сграда нацвъкана с кирилица! (Велики психози породени от "червени" колхози)Аз не вярвам в приказката "сливи за смет" и за това съм много добре! Меките "български" мъдретци пораждат само смях в залата!

52

Анонимен

преди 5 години

Аз съм сигурен че нищо не си спечелил ,и няма и да спечелиш тук защото аудиториятае друга .

51

Анонимен

преди 5 години

"Народът на българите е твърд. Вземат си сбогом без сълзи, умират безмълвно... Човек е като зрънце в пясъчното море, което се нарича Отечество".Не знам какъв му е контекстът , но трябва да се поправи така :"Народът на българите е твърд. Вземат си сбогом без сълзи, изпълняват смъртната присъда на няколко политици-предателина български интереси , умират удовлетворени ... Човек е като зрънце в пясъчното море, което се нарича Отечество".

50

Анонимен

преди 5 години

Онези българи които са гинели за Отечеството нямат нищо общо с нас!Сега ,ако има война повечето мъже ще избягат в чужбина!Оревахме света да се премахне военната служба,а по онова време хората са се молели синовете им да бъдат взети в казармата,защото е щяло да бъде голем срам в селото ,ако синът им не служи войник!

49

Стамат

преди 5 години

Много хора страдат от "измислен патриотизъм". Не само българи.

48

МЛАДО ЛЪВЧЕ

преди 5 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

47

Анонимен

преди 5 години

БГ-тата са единствено силни в краденето , лъжите и мързела , бездарие.равни нямат !А да , много ги бива и да завиждат и мразят всеки по-кадърен от тях (което ще рече всички).

46

Анонимен

преди 5 години

Историята е като Библията,трябва да се препрочита,за да не се повтарят грешките.Както и да мотивира,да се върви напред.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен49 Но и с мърморене, и омраза,нищо не се постига.Всеки,който се чувства българин трябва да помогне,с каквото може,иначе-прав му път-към Русия,или Анадола!

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен50 И въоръжението ще стане,както и попълването на състава,стига такива черногледи мрънкачи,като тебе,да престанат да мърморят и крадливите руски слуги,да не съботират процеса.

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48.....,трябва да помним покритите със слава герои......Много се надявам да се отбраняваме само със спомени! Знам че сме космически и е възможно, по дилюзий сме 1ви!