8

Анонимен

преди 5 години

Я руснаците си почитат нашия бог ,браво.

7

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен6 Ей сега рискуваш да те обвинят , че си русофил, комунист, и син или дъщеря на функционери на БСП/БКП. В този сайт трябва да се псуват руснаците, да се говори, колко изостанали са, че дрънкат оръжие, и пият "Бояришник".Виж , та се оправи, докато е време, цепиш се от официалната линия на сайта, по-точно-на шепата платени коментиращи, които не са били родени когато е имало СССР.

6

Анонимен

преди 5 години

Руския интернет е най бързия, най сигурния и по добър от американския.

5

хаха

преди 5 години

"Съхранявайте паметта за вашите родове...... ,за да откраднем данните ви и данните на роднините ви!

4

0

преди 5 години

Нищо ново под слънцето! Скоростта на Интернета скача двойно и тройно през няколко години. А тия 1 000 mbps ми се струват само свързаност, а не и скорост!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Прави ли ви впечатление, че абсолютно всичко от написаното на руски се разбира без никакво усилие? Лично аз съм си правил експерименти да влизам в руски новинарски сайтове и да превеждам на български прочетеното в реално време по подразбиране със съвсем малко засечки без изобщо да владея руски.

2

V

преди 5 години

Интернета политиката го уби ;) И него ще затрият политиците . Има нужда от нова мрежа със сървъри в космоса .Само така ще има смисъл

1

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1ТОва е ррекламна кампания. Все едно да лепна Тангра на лютеница и да ти кажа, че лютеницата е правена от езически богове ...