9

Анонимен

преди 5 години

Гърция не е предала и един човек, а нашите не казват колко са предали. Никой извън Турция режима, не счита че гюленистите са вършили нещо незаконно.

8

Анонимен

преди 5 години

Жив ли е Абдуллах Бююк, предаден без съдебен контрол на турския диктатор? Накрая другаря Ердоан ще затвори целия народ, ама няма ли да се умори сам да го пази в затвора...

7

Анонимен

преди 5 години

падне ли ГЕРБ няма да има предаване за заколение на обвинени и набедени Гюленисти.БСП няма да ги връща със сигурност.това е против всички резолюции и регламенти на ООН ЕС И ДР.Винету се подмазва на Ердогана .

6

Анонимен

преди 5 години

Да беше се качила тайно на някой кораб,все щеше да доплува някъде извън Турция.

5

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 5 години

Това е война между глобалисти и консерватори :) *** пример : Англия - едните иска Брексит( Пентагона - Тръмп) , но глобалистите ( Родшилд и компания) - не желаят Брексит - И Цяла Англия се клатушка. Франция е с глобалистите, Турция(Ердоган) е с глобалистите, Китай е с глобалистите. От както САЩ наложи мито на Германските автомобили - познайте :))) Тръмп ( пентагона) са американските националисти - но те не притежават парите и високите технологии. Парите и технологиите са при глобалистите :)

4

Fenasi Kerim

преди 5 години

Според информации в турски медии училищта Дружба в София и Пловдив са свързани с групировката както и партия ДПС.

3

Анонимен

преди 5 години

Ердоган пак извади от нафталина Фето. Нещо не му е комфортно на тоя човек. Щял да води битки с мразещите исляма, Света София щял да прави на джамия?Някой го ръчка по г.... ли?

2

Бай Оня

преди 5 години

До Само питам, Много си прав, ако бяха избягали в Гърция, щяха да се спасят, България не е държава, а васален санджак, на Ердоган.

1

Само питам

преди 5 години

Тая акъл има ли да бяга във васална България?