23

А мисъл???

преди 5 години

Като ви чета постовете по долу ,установявам: Прав е проф.Иво Христов над 80% сте действително такива. Щом едно нормално и похвално човешко дело може да омърсите и вкарате в политиката,значи наистина сте нелечимо болни. Докато едни млади хора вършат добри дела ,други дребни душици,нещастници които минават през живота без да оставят друга следа освен мизерното си съществуване и мързел.,,Безделието е майка на всички злини",но когато някой е действително.....той няма как да го проумее.

22

Анонимен

преди 5 години

Малко сте избързали с това почистване.Трябваше да изчакате Цв. Цв да се върне се от Щатите и барабар с Цецка и сие да ги изхвърлите.

21

изток

преди 5 години

Ще чистят, че цецо и цецката са им новите съседи новодомци!!

20

Браво

преди 5 години

Идеята не е лоша, но трябва да се има в предвид че не малка част от зелените площи не са общински, а си имат собственици и обикновенно са хорато от жилищните сгради.

19

Иван Пешев

преди 5 години

Горанов и Цвъки да ходят да чистят като толкова милеят за родината или е само като има камери ?

18

Сп???нс

преди 5 години

Като ще дават пари да вземат и да платят 50лв на един адвокат, да ги регистрира като НПО с нестопанска цел и после ще могат да кандидатстват по проекти и други подобни. Или поне ще пускат някой разход на името на организацията.

17

Дзъ

преди 5 години

Браво пи4ове. Да не забравите и градинката до сградата с псалмите на Артес, че там видни държавници жвеят... да не се излагат пред роднините от село по Великден

16

Паисий

преди 5 години

Браво! Расте ново поколение което помага на всички да излязат от дребнавото мислене!

15

Анонимен

преди 5 години

Само така хора!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден се раждат нови балъци. Утре си платете на фирма за ремонт и после си ремонтирайте сами, или си платете хляб в магазина и после се приберете да си го месите и печете... Казусът е аналогичен!

13

Анонимен

преди 5 години

700 лева личен разход + време за вече 5 градинки скоро 6-та.За същите пари ГЕРБ щяха да направят обществена поръчка поне за 150 хилки...

12

Край

преди 5 години

Излишен ентусиазъм - пет мърльовци са достатъчни да заличат труда на 500 чистници за един ден.Общината трябва да бъде принудена да си върши работата, която не е само да харчи пари а да НАЛАГА РЕД в града.От див популизъм не се глобяват тези които замърсяват.

11

Анонимен

преди 5 години

Човекът от Латинка къде е ? Да не се притеснява, че ще го съберат и изхвърлят с другите ***

10

Анонимен

преди 5 години

Да им чистичко на Цеца, Цецо, Веждичката и кумичката.

9

данъкоплатен

преди 5 години

аз не плащам 60% от годишните си доходи в данъци и такси, за да рина и като доброволен *** в Квартала на Царате, където е замъка на ЦЦ и останалите в бандата му!!

8

Анонимен

преди 5 години

Навремето се казваха Ленински съботници, а сега явно са Герберски. Важното е да има ентусиасти, че други да приказват отвисоко по трибуните в Народното Събрание. Едни събират капачки, други си чистят... държава приказка.

7

ЦЦ,ЦЦ...

преди 5 години

Кви са тия елитни квартали у Софето,където квадрата вървял по 2000-3000 евро?Откъдето дошло,там отишло.Повече от 700 евро не бих платил,за да живея в такава ***

6

баба мара

преди 5 години

хората които си подадоха оставките да вървят да чистят в мом нямат другаработа

5

бай ганю

преди 5 години

защо имаме толкова много растителност по тротоарите и междублоковите пространства и като цяло в градската среда?храстите и дърветата са за гората и джунглата през лятото долу горе ако се поддържат изглеждат добре но през другите сезони емного грозноосвен ако не са целогодишно зелени декоративни растенияпредлагам да направим пробна кампания за и против растителността в градска среда всички европейски столици изглеждат много по подредени без дървета храсти и излишна растителност

4

лъв

преди 5 години

Браво !