11

Анонимен

преди 5 години

А защо не се работи и през нощта? Или не сме чували?

10

Анонимен

преди 5 години

..и от есента почват новите.

9

30 години

преди 5 години

Това го чувам от 3-4 години през пролетта ... , че правят ремонт на участъци, които не са ремонтирани от 30 години... Даже по Хемус го чувам за едни и същи виадукти и тунели... Първо сменят лампите за месец, после основен ремонт на един виадукт от едната страна, после от другата страна, после малко встрани, или на няколко метра напред .. все има нещо, което от 30 години не е пипано... Магистралите не стават повече км, а по-малко!

8

Истина

преди 5 години

това означава ли че ще премахнат знаците от 90км с които КАТ си пълнят касичките, при положение че в лявото платно може да се кара без проблеми с 140км, но заради дясната лента всеки трябва да кара 4та година с 90, вместо да я ремонтират! Кога ще има още оставки за некадърниците които управляват АПИ, министри трябва да си ходят за това!

7

Анонимен

преди 5 години

Кой ще изпълнява ремонтите?Джи Пи груп???

6

Анонимен

преди 5 години

Кое лято? На коя година? Че нещо не се споменава годината в статията.

5

бай ганю

преди 5 години

нескопосниците дори елементарно не могат да организират смущенията в трафика при подобни ситуацииако обаче трябва да организират някоя сделка под масата тогава всичко ще е перфектно

4

Анонимен

преди 5 години

а какво точно ще му ремонтират цял месец?имам чувството че нарочно се бавят за да има тапи, за да изглежда значителен ремонт, че да вземат едни пари.По Хемус втора година не съм виждал да няма ремонт на мост или тунел. И това лято ще е поредно.

3

Анонимен

преди 5 години

Виждал съм извънземни, ама няма.

2

Сандо

преди 5 години

... ама годината са забравили да уточнят, както и за тях кога е лято и кога не

1

Анонимен

преди 5 години

А кога започва ремонтът на сриналия се участък между Чирпан и Стара Загора, СТРОЕН ОТ КРАДЛИВАТА И ГРАБЕЩА ХУНТА НА БСП, НАЧЕЛО СЪС СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ И АХМЕД ДОГАН?