17

руски новички

преди 5 години

То цялата работа си беше една руска партенка.Първо пущат парнетка, после опровергават, и така стоят по новините, а новина няма.

16

Анонимен

преди 5 години

Уговорката е спазена -ти на нас възвишения - ние на теб доклад.Фалшифициран,разбирасе,каквато е практика на еувреи за всичко-и за своята история и за своята религия,за всичко. Те дори нямат в речника думата "съвест".Но имат думата "Хуцпа"- лъжи всички и за всичко,особено които не са от техните.

15

муспи

преди 5 години

Какви висини на Демокрацията - ГЕРБ и БСП могат само да завиждат. Че ако се крясне пред строя на Демократите - евреи и комунисти две крачки напред, - всички ще се направят че не чуват, и ще продължи да се говори за други работи, за Венецуела.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Ми виж ся.. слушай ***! Ми те хакнали кату у филма Хакери и влзели и то пищело Подебител - Хилъриту, ама хакерти нали ханкали и изтирили хиларито и станало наПодебител - Роналд Тръмп и те така ...Ко ни му разбра?

13

Анонимен

преди 5 години

Тия пък хамериканци може ли да са толкова зле да пускат сенатски комисии, прокурори, изслушвания в Конгреса. Да бяха попитали някой бг панелен форумен всезнайко да им обясни как Путин е избрал Тръмп, а руските хакери са раздавали бира и кюфтета в Тексас.

12

Един

преди 5 години

Мачкай, бай Тръме!

11

Не разбрал

преди 5 години

Брех, и каква стана тя- след толкова напъни, и уволнения, и хора от обкръжението му влязоха в панделата, само той е сух??? Голям фокусник ще излезне тоя ***, ама да видим кога ще му се обърне късмета?

10

Анонимен

преди 5 години

До12скоро и гнусния юдо-масонски кибук наречен ЕС ще се разпадне също--абе руски ***, като искаш с раССия, защо бг не тръгне по стъпките на короната, т.е. сама да излезе, а се ослушва и "чака" ес сам да си се разпаднел!нали си за раССия, ами имай топки - излез САМ от "гнусния" ес ... ама неее, нема топки в действителност, а има една голяма двойна дуп.ка, поемаща и от ляво и от дясно!

9

Анонимен

преди 5 години

До 12дните на юдо-масонския глобализъм и толерастията са преброени !!!-е да де, дните на масонския глобализъм "свършиха", започват дните юдо-масонския фашизъм!

8

още един Скрипал

преди 5 години

се гръмнадните на юдо-масонския глобализъм и толерастията са преброени !!!скоро и гнусния юдо-масонски кибук наречен ЕС ще се разпадне също

7

До 10

преди 5 години

За изготвяне на доклада са участвали политици демократи.

6

Анонимен

преди 5 години

че кой вярва на "доклад", правен от друг зависим от раССия ?все едно цацата да направи доклад срещу пеефски или срещу #кой!дайте на независим орган да направи доклад, дайте на хилъри, на демократите...

5

Victimized

преди 5 години

До 7Бойко не можа да убеди нито един арабин да инвестира в Балкански газов хъб, и понеже газта през Украйна спира догодина, и за да не фалира държавата Бойко се замисли да пуснат Турски поток. Този път даже не трябваше да идват и сенатори за да бъдат категорични.

4

Victimized

преди 5 години

Много хора са забравили, но Мюлер беше директор на ФБР когато обяви, че са сигурни за наличието на Оръжия за Масово Поразяване в Ирак, и че има опасност Садам да снабдява терористи. Точно този същия лъга тогава конгреса, а сега 2 години медиите поддържаха една откровена измама. Да не си помислите, че само нашите политици са за смях, навсякъде хората губят доверие в политиците и това никак не е случайно.

3

Анонимен

преди 5 години

Сега Тръмп да съди fake news медиите!

2

Victimized

преди 5 години

От цялата работа страда международната политика. Има съмнения, че точно поради тези обвинения Тръмп назначи такива стари неокон лешояди, да поддържат агресивна реторика спрямо Русия и така да покаже, че не е зависим от тях. А всички помним, че в предизбопрната си кампания спомена, че би работил с Русия за подобряване на отношенията. Сега обаче виждаме зараждане на нова студена война, въоражаване до ушите, от което печели единствено военно-промишления комплекс. Тъжна картинка...

1

Анонимен

преди 5 години

Дотук с вашингтонските съчинения за руска намеса.