6

нострадамус

преди 5 години

Честит Празник Българи

5

Анонимен

преди 5 години

До Хан ТервелНовият календарен стил е НАЛОЖЕН НАСИЛА на българите. Българският народ почита по старому ( имай в предвид по стра стил) Християнските Православни Празници, НО нашите митрополити и епископи все още нямат доброто желание и воля да върнат стария стил. Църквите са празни, а и вече и самите миряни им е писнало да чакат някой от митрополитите да се накани и да благоволи да върне стила. Аз съм в каноничната Църква,ходя на Богослуженията, но НЕ почитам празниците по нов стил.

4

Анонимен

преди 5 години

Християнският Православен Празник Благовещение на Пресвета Богородица и Дева Мария се почита и празнува с благоговение на 7 АПРИЛ, а НЕ на 25 март!Питам се: Светия Синод на БПЦ - БП ще върне ли стария календар (Юлианския календар) за употреба в Църквата или ще продължаваме да празнуваме НАЙ-ВАЖНИТЕ ХРИСТИЯНСКИ - ГОСПОДНИ, БОГОРОДИЧНИ, АПОСТОЛСКИ И СВЕТИТЕЛСКИ ПРАЗНИЦИ с еретиците ( католици и протестанти)? Да НИ карат да празнуваме по нов стил и с еретиците- това вече е БЕЗСРАМИЕ И НАГЛОСТ!!!

3

Един

преди 5 години

Целият народ се надява на благата вест - че Цветанът на Мисълта ще бъде най-после изхвърлен от политиката!

2

Анонимен

преди 5 години

Честит празник на всички, Господ да ни дава здраве и сили!

1

Хан Тервел

преди 5 години

Верно не знаем какво и защо празнуваме.Всички православни празнуват Благовещение на 7април, само ние...с католиците. Униятство и кривоверие.Бог да помага,да севразумим!