37

Анонимен

преди 5 години

Добре е, че признават, че имиграционният натиск е нулев.Защото доскоро Йончева твърдеше, че хиляди хора прескачат оградата.---ТОЧНО ТАКА; ДРУГАРКО ЙОНЧЕВА ОСВЕН ЧЕ НЕ СИ НА РАБОТА, ЗАПОЧВАШ ДА СИ ПРОТИВОРЕЧИШ КАТО БОРИСОВ

36

Анонимен

преди 5 години

БСП НЕ СА НА РАБОТА - ТАКАВА ПАРТИЯ ЗА МЕН НЯМА.

35

Анонимен

преди 5 години

БСП против обществена поръчка за бежански центровеИ ТВА ЛИ ЩЕ ГО НАПРАЙМ НА ГОЛЯМ ВЪПРОС....5000 БЕЖАНЕЦА ЛИ ВИ УПЛАШИХА

34

долу горе

преди 5 години

Факт, че днес падна първата изоставена сграда в Дортмун и бяха евакуирани 50 000 някой сещали се кои са евакуираните и ще продлжава взривяването на още такива ударно а у нас ще градим лагери за такива ползватели защо БХК не е в ДОРТМУН да им подсигурят настаняването това е много умно решение гориш чергата и си решаваш проблема веднъж завинаги.

33

Пипи

преди 5 години

А защо този Ципров се обяснява? Къде е министърът? Нещо май закуцука МВР-ето. А то май става въпрос да се усвоят едни пари. На това ГЕРБ са царе.

32

рускиня Мили Йончев

преди 5 години

Се страхува че няма да има място в Сливенския затвор заради бежанците..

31

Анонимен

преди 5 години

Тая поръчка е обявена пфеди две години и още не е завършила. Ако стане нужда, ще има де да ги турим ония, а няма да чакаме две год процедури. Пък може и за затворнически общежития да се ползват. Има нужда.

30

Химическа формула

преди 5 години

Този йон за кво им е в Европа, да не е последовател на Кристалинка по отразяване на бедствия и кризи?!? То понеже у нас са малко, та да подкрепим с финанси, мениджмънт и т.н и богатите европейци? Само не разбирам тоя път ние ще ги подкрепяме финансово или просто ще им пожелаваме политически кризи?

29

Анонимен

преди 5 години

Добре е, че признават, че имиграционният натиск е нулев. Защото доскоро Йончева твърдеше, че хиляди хора прескачат оградата. Мало умна руска вещица, родила за сефте на 52 след изкуствено зеване....

28

Ха-ха

преди 5 години

БСП-то като много знаят,нека направят референдум по въпроса за бежанците-ЗА или ПРОТИВ приемането им!Ако целокупния български народ иска бежанци-то нека така да бъде!Обаче ако не иска-да не му ги натрапват!Колкото до границата-има си начини да стане на 99.9 непробиваема(за мигранти)!Трябва най-вече ВОЛЯ(ама не тая на Магарешки)!

27

Анонимен

преди 5 години

Ако пак се пръкнат бежанци Йончева вкъщи ли ще ги води?Предпочитам да стоят някъде из Странджа и Свиленград отколкото в София. Там в гората.

26

АЗЗЗЗ

преди 5 години

Има ли още хора, които да не знаят, че Ленчето Йончева е руска ***!

25

Предателството към

преди 5 години

България ПРОДЪЛЖАВА! Много добре разбраха че НЕИСКАМЕ БЕЖАНЦИ но тихомълком си правят далаверите.Строенето на бежански центрове е покана за " добре дошли" мигранти Продължаваме със ДА госпожо Меркел. Българина обаче предателства не търпи.Всичко си има граници. ТЪРПЕНИЕТО Е ИЗЧЕРПАНО!

24

Го4о

преди 5 години

В бежанските лагери би трябвало да настанят цялата ПГ на БСП защото са бежанци от работното си място отредено им от СУВЕРЕНА! Само хора с увреден чип могат да имат наглостта, след като са загубили избори - да се смятат че са първи и че могат да се НАЛАГАТ НАД МНОЗИНСТВОТО!

23

Нагли лъжи

преди 5 години

Борбата на социалистите за приемане на емигранти и Истамбулската конФекция е безмилостно жестока. Всеки от БСП *** в БГ.

22

герберски трол

преди 5 години

До 23. Хе-хе, има да чакаш.

21

изнервен

преди 5 години

До 17 червен анонимник. А ти къде видя, че България ще се напълни с бежанци бе, галлош? Да, не съм съгласен, но никой не е казал, че това непременно ще се случи. Местата се правят за всеки случай.

20

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Че кой ги пита...

19

Анонимен

преди 5 години

И Цветелина беше публична държанка на Борисов.За тая си дейносТ и подариха банка.Това е да знаеш на кого да ставаш държанка.

18

Анонимен

преди 5 години

Малките крадливи герберчета отсега да му мислят.