47

ЩЕ

преди 5 години

Щом е за Русия и технологии всички новини включват ЩЕ

46

Анонимен

преди 5 години

Най-голямата галактическа лъжа е,че американскинкрак е дтъпвал на Луната!Тука някой искат да излъжат народа с някакъв материял донесен от Луната!Айде не сме толкова прости ,за да се вземе нещо от Луната е нужно да се изпрати апарат до там и ,да се вземе!Като ходеха до Луната 7-8пъти защо изведнъж спряха инсе сещат след 50год.,да се ,,завърнат",само ,че не е ясно с какво ще отидат,защото НАСА не може една ракета да прати до близка орбита,та се налага да купува руски двигатели!!

45

Atakist

преди 5 години

Година 2319. Галактически Бюлетин. Руската Космическа Империя покори 50% от цивилизациите в галактика Андромеда. Все още обаче изпитва трудности със терористичната съпротива USA-EU на планетата Земя. Император Путин VII ще даде брифинг по темата от резиденция Кремъл(Марс).

44

Анонимен

преди 5 години

До До 42Обикновено тъпите и мързеливите, наричат работните и умните ***, просто толкова могат да измислят болните им мозъчета.

43

читател

преди 5 години

Русия и дълбокият космос, две несъвместими понятия.Докато едните обещават, че ще почнат, другите отдавна вече са там.А къде е онази руска песничка, дето всеки втори ден я пускаха, преди 35г." а на Марсе будут яблони цвести...." - ха- ха- ха..А до средата на 80-те трябваше да изпреварят САЩ- ха -а ха , и това не се случи никога!!!

42

До 42

преди 5 години

Знаеме бе. Ти бачкаш у сферата на платените сороски ***. Какво се правиш на ударен.

41

Анонимен

преди 5 години

Кфо ! Кацале на Луната американците ! Тфа да не е априлски майтап ама още е рано ?

40

Аесектербе

преди 5 години

Кацали са американците на луната ама в студио на холивуд. Аесектербе ше кацнат ама в неко друг живот.

39

анонимен

преди 5 години

Съсипахме собствената си планета, а сега се юрнахме в Космоса! Докога ли Господ ще ни търпи?! Вместо да създаваме блага, изкуство и живот, ние се самоунищожаваме! Велика Русия се пъчи с бомби и ракети, но не може да изхрани собственият си народ, а сега и стана тясно на Земята!

38

Анонимен

преди 5 години

Излезнал пак *** да се прави на компетентен ама като гледам основната цел е да се мрази САЩ :)))) Няма значние фактите важното е "краварите" да са виновни :) Жалки сте просто :))

37

Анонимен

преди 5 години

До 39Хахахахах 1 грам :))))))))))))))))) ох защо пишете без да имате дори малка идея :))))

36

Анонимен

преди 5 години

До 37Виж сега :) за разлика от теб аз работя в сферата и съм запознат с това кой какво и къде е октрили какво не е :) не те знам какви "чужди медии" четеш ама четеш пълни глупости. :) Китайците кацнаха на обратната страна :) а това, че каманите били със земен произход можеше да се разбере още тогава с микроскоп за 100 долара. Хайде стига се излага много те моля :)))

35

привет от Германия

преди 5 години

Разбрахте ли сега ,че русия е много назад ! Щели да стъпят на Луната през 2030 г. , а американците го направиха още през миналия век ! ЕВАЛЛА НА АМЕРИКАНЦИТЕ !За какъв дълбок космос си фантазират тези алкохолици след като смятат да стъпят на Луната едва през 2030 г. , а тя е толкова близо до нас на около 300 000 км. ,което не нищо в космически аспект !

34

Анонимен

преди 5 години

Фалшификацията с " кацането на луната" е доста нескопосана ама сега при тия нови технологии в електрониката и киното ще направят зашеметяващо кацане на Марс.

33

Анонимен

преди 5 години

До 35 Стига с тия ,,доказателства за ,,голямата стъпка на човечеството" !Руснаците/1976год./ и китайците са донесли камъни от Луната без изобщо да са пращали хора там!А тези подаръци от камъни на други държави не са никакво доказателство за стъпването на човешки крак там!Белгия и Кипър примерно въобще и незнаят ,че са им подарени 1грам лунен,,камък",количество което янкире подаряват на 130страни!В Холандия изследваха /89гр./ и се оказва ,че най-вероятно е вкаменено дърво от Аризона!

32

Анонимен

преди 5 години

На Луната до сега са кацали само космонавти от третия райх преди втората световна война и имат там база.

31

До 35

преди 5 години

Май изобщо не четеш чужди меьии ! Китайците не са открили следи от кацане на Луната от американците и не самио те. Сателити на други държави също не са открили следи а на това отгоре даже " лунните камъни" уж донесени от американските астронавти след последните анализи имат земен произход.

30

Анонимен

преди 5 години

Ако някой ще ходи на Луната, трябва да си изкара първо македонска виза, че инак ще отиде и няма да го пуснат на границата и язтк ти за планирането.

29

Анонимен

преди 5 години

До 34Ако през времето което отделяхте в коментиране го използвахте за да се запознаете РЕАЛНО с материята която коментирате нямаше да се излагате по този начин. Ако не знаеш да ти кажа, три космически агенции: НАСА, ЕСА и Китайците от години картографират лунната повърхност. Снимки от мисиите Аполо се виждат ясно за всеки в тези среди от снимките на мисията LRO. Също така след като Аполо се връща камъни от Луната са дадени на много държави включително Русия и не могат да бъдат фалшиви.

28

Анонимен

преди 5 години

До 25 Анонименаааха ха ха ха аааахх ! Нима американците са кацали на луната !Само безмозъчните вярват в тази фалшификация