27

Анонимен

преди 5 години

Момичето е било готово да играе и в мъжки отбор и не са й позволили. това е дискриминация.

26

Анонимен

преди 5 години

съвсем наскоро Берое спечели турнир за девойко до 17 годишна възраст. Така че отговорът на БФС не е истина.

25

преди 5 години

Какво трябва да направи БФС в този случай ?Да направи отбор от един ?Да обяви незабавно сформиране на женски отбор ?

24

Само питам

преди 5 години

Има женски отбори по волейбол, баскетбол, хандбал, защо няма по футбол?

23

пол гаскоин

преди 5 години

До Анонимен...14 ... Момичето се казва Ев***** и е шампионка на тенис на маса , шах и бокс. Участва и на състезания по лека атлетика и след тренировка прави 100 обиколки на стадиона ...

22

пол гаскоин

преди 5 години

До Анонимен 22 ... Не си познал , бате ... Аз съм треньор на това момиче и трябва да знаеш , че е хем по-добра от момчетата , по-бърза и издръжлива и много силна физически , така , че някой може да го отнесе ... И най-важното в клуба провеждаме учебно - възпипателен и тренировъчен процес , така , че нашите момчета не са диваци ...

21

до 80-процентника

преди 5 години

абе чадо , ти кога за последен път ходи в съблекалните на отбор от 5-та регионална група.половината ток нямат , ти за съблекални и душове ми приказваш- явно усърдно вярваш на Вожда- толкова сме добре , че няма на къде повече.

20

Анонимен

преди 5 години

В съблекалнята ще я разчекнат!Особено под душовете като накара някой да из изтърка гърба.

19

Гледна точка

преди 5 години

Само да ти кажа , че бюджета на БФС за женски футбол е много сериозен.Абе Философ Корифеев, то може да има бюджет, но като няма момичета които да играят, Борисов ли е пак виновен? Да ходи да ги "навива" по чалготеките...??Акъл море, глава шамандypa!

18

Анонимен

преди 5 години

Тази млада дама, ще го играе вратар. Ще хваща две топки на веднъж и ще изпива мозъка на централният нападател!В съблекалнята ще я разчекнат!

17

Професор Тюхчеф

преди 5 години

То голям проблем, че момичето ще тренира с когото и да е, голяма глуупост. Вместо да направят положителен прецедент като я включат , те се правят на много тежки

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен17Защото каквито са бързи докато направят отбор за девойки, въпросното момиче ще е на 50! Ако имаше такъв нямаше да иска да играе с момчетата, но понеже няма, това е единствения вариант да се занимава с любимия си спорт.

15

Анонимен

преди 5 години

Защо вместо да поиска откриването на женски клубове за тази възраст, се натиска да играе с момчетата? Там ли е мястото на това момиче?

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен14И кой си ти, че да решаваш кой какво ще прави? На момичето и харесва да играе футбол, дай да я изгорим на клада заради това!

13

Анонимен

преди 5 години

Ако бяхме приели истанбулската конвенция, щеше да може да се джендира ''мъж'' и да играе с момчетата.

12

Анонимен

преди 5 години

Ми да тренира ...шах.Ама за това трябва акъл...Не го разбирам това жени да тренират борба, бокс ,футбол...

11

Анонимен

преди 5 години

С Боби, без Боби от тия и за зеле не става! На тях им дай само алкохол и чалга! Футбол ли? Какъв футбол?

10

Анонимен

преди 5 години

Не стига, че тия от БФС не правят нищо за развитието на детско-юношеския футбол, не стига че заради това нац. ни отбор е за посмешище, ами дори се правят на важни и забраняват на децата, които искат да тренират да го правят! Е, това ако не е срам, не знам! И после защо сме станали за посмешище във футболния свят? Е, ти да искаш и те да те спират.

9

Football Manager

преди 5 години

Играехме преди десетина години на НСА, идваше едно момиче, което редовно ни скриваше топката. Във физическия сблъсък я мачкахме, но беше много бърза и технична. Девойката тренираше футбол в НСА. За съжаление, вместо да развиваме женския футбол, ние дори нямаме национален отбор, камо ли за девойки. Преди да разформироват националките по футбол, французойките ги правиха сами да си говорят- в Париж ни биха с 10-0. В Щатите и Канада постоянно развиват женския футбол с лагери и нахъсване от малки.

8

До Гледна точка

преди 5 години

Само да ти кажа , че бюджета на БФС за женски футбол е много сериозен. Във всеки областен град има такава позиция. Ако няма отбор защо има някой , който взима пари за това ?А ти сигурно си един от тези сулю пульовци дет някой го е сложил да си мeсти краката под масата и да взима заплата .