43

Анонимен

преди 5 години

Голям праз! Бг камера ще снима лунни пясъци.

42

Анонимен

преди 5 години

И от къде ще го предават щом "лети" то да не е София и обратно до провинцията..И децата няма да вярват на тези приказки.както Наса заснема Земята ама друг път..

41

Анонимен

преди 5 години

Тази камера е по шопски образец, може да работи но малко, а по може да не работи.

40

Анонимен

преди 5 години

По прицип не харесвам гущера но тук е напълно прав. Образовал се е човека на запад.

39

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До АнонименДа,можехме всичко да произвеждаме. А сега ми кажи какво се произвежда в БГ? Дори копчета не произвеждате! КОПЧЕТА! Викаш прости сме били а? Според теб зимаме готова поточна линия и бичим компютрите Имко Правец и нищо!? Окей! Сега опитай да направиш завод за компютри ама съвременни! На Интел,Леново,Тошиба.....МММММ ко праим сега ? :-) Имаш ли 150 милиона да направиш базата? Казвам само халетата няма да ти стигнат. Ами щанците? Ами платкаджийниците? Вече няма инженери и техници.

38

Анонимен

преди 5 години

"Тук обсъждаме техническия гений на стаите българи които вече не живеят в БГ"Какво обсъждате? Я пак кажи...???:)))Някакви фантастични неща ми обсъждаш. Не бе, не ме разбирай погрешно. Вярно е, че едно време учебните програми са били мааалко по-добри. Влизаше се във ВУЗ с изпит, а не както сега с оценка от нещо което ти го пишат същите които са те обучавали и в средното. Прав си. Но иначе чак пък "гений" няма! Даже сме много пpocта нация. Всичко беше крадено като технологии и едно време.

37

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До АнонименПроблема в теб е че нямаш ум. Интелекта ти е на скарида. Защо го казвам ли? Защото вие герберите сте промити мозъци и всички са ви виновни. То по тая логика и монархистите от царско време трябва да са ни виновни щото не искаме да поемем отговорност ли? И какво общо имат ГЕРБ и БСП в тази статия? Тук обсъждаме техническия гений на стаите българи които вече не живеят в БГ бе скаридо

36

Анонимен

преди 5 години

Абе, гущер, аз не мога да разбера защо комyнистите от БСП мразят комyнистите от ГЕРБ. И обратното. Вие от оная стара епоха, дето сте били тогавашната младеж и надежда за светло бъдеще на народа и държавата, в крайна сметка в настоящето си проличава, че сте от едно гнездо всичките и вкупом от всичко вас нищо не става. Порастнахте, пребоядисахте се, все същите тюфлeци сте си останали. Виждаме те и тебе, по всичко личи, че не блестиш с ум. Но се напъваш тук като гладен на cpaне, да даваш мнения.

35

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До Анонимен 36Кажи бе какво те мъчи бе клош? Затова че си безработен лузър ли? Ми *** в Българска филология в СУ да им разясняваш кое е най-правилно. Вегетираш тук като дрт прч не изкарал и една стотинка през целия си пропилян живот и решил да драсне един ред колкото да спре за някой час ockoтявaнeто преди да се прибере.....

34

инжи

преди 5 години

Защо не дадохте повече инфо за човека и компанията му? Предполагам, че е американска компания, а човека е от Казанлък родом. Съответно камерата е американска, правена от българин

33

Анонимен

преди 5 години

"за разлика от оня самотен лузър ИТ ,,гуру,, дето живее в Оз в южния континент се самоизтъква"Ауууу, ти пък си много скромен! Като гледам писал си, че "малко" имаш да разказваш. И си умен! И грамотен! "Най-велик" не знаеш как да напишеш, ама как да е...Говориш за онзи човек, който се пише Сидни Австралия, нали?Ами аз пък живея в България, обаче ГО УВАЖАВАМ заради това, че ви сипва с големия черпак! Скапaни лyзъри сте вие, а не той! Като сте много умни вижте в кво сте я превърнали тук. Цирк!

32

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Горд съм че от старите кадри от соца са все успяващи(състуденти сме все пак,бяхме си приятели ония времена в стара София,много има да разказвам)за разлика от оня самотен лузър ИТ ,,гуру,, дето живее в Оз в южния континент се самоизтъква като най велик.....Браво Тотев ;)

31

Анонимен

преди 5 години

Видях снимките на господин инж. д-р Петко Динев. Мъж над 50 години. Вероятно този човек е бил задължен да учи предметите "Научен комунизъм" и "История на БКП" докато е бил в България и това е развило ума му и творческия му дyх.

30

Анонимен

преди 5 години

Критиците тука вместо да драскате глупости що не измислите нещо по добро?

29

Анонимен

преди 5 години

Браво повече такива новини да има, а на тези които омаловажат труда на другите изобщо не им прави чест.

28

Не народ а .....

преди 5 години

Имали сме космонафти,ракети и т.нЕ,добре де, хайде учете станете и вие.Направете ракета която да лети до Юпитер.Хайде??? Или да пишеш тъпоумни коментари е по-лесно нали ???

27

Анонимен

преди 5 години

Хахаха,А на бас че тези дето плюват са русофили?

26

Анонимен

преди 5 години

А зрял боб за космоса кога ?

25

Анонимен

преди 5 години

И кое е българското в тази камера не разбрах ? Да не почнахте да производство на хипер лещи ?

24

не народ а .....

преди 5 години

до пълшоците които много знаят и могат направете вие нещо де????