8

Анонимен

преди 5 години

Майче, застани зад целия български народ и му помогни, ако можеш, защото всички сме лошо платени и работим при лоши условия на труд. Мястото ти не е на протеста, а да се бориш с министри и политици. Останалото е популизъм.

7

Анонимен

преди 5 години

На шахматната дъска заложихте мед.работници да просят милостиня ,спокойни и нормално условия на труд,не ги подценявайте и не ги продавайте,за да спечелите власт и пари.

6

Анонимен

преди 5 години

Чета долните коментари и си мисля:"Платените гербаджийски *** вече и на смени работят. Налио избори се задават."И кой ще подкрепи алчните софийски бакшиши?Аз съм за свободната конкуренция. Да се изчистят от отпадъка сред тях, че мен вече ме е гнус да се кача в такси и приветствам всяка друга подобна услуга, при която мога да видя предварително шофьора.

5

Анонимен

преди 5 години

Защо не се изпълнява обещанието "освобождаване на работни места от работещи пенсионери в държавни учреждения

4

Д-р Манолов

преди 5 години

Манолова, дръпни се да мина.

3

ДртПрч

преди 5 години

ОмбудсМая защо не отиде да подкрепи протеста на бакшишите? Да не би да не е справедлив?Само че бакшишите първо щяха да й теглят една мaйнa, и второ, но всъщност и най-важното, това нямаше да й донесе политически точки.

2

ДртПрч

преди 5 години

Тая досадница където види протест и се прилепва към него. Не защото може или пък иска да помогне. Просто е добре за политическата й карма.

1

До-властта....

преди 5 години

Неофит,...- Е, за-- НЕЛК.....