30

Анонимен

преди 5 години

"Медиите твърдят, че таксиджията е казал на ранената жена да излезе от колата му и че той не може да й помогне."Класически грък, истински потомък на измамника Одисей.

29

Послепис 1

преди 5 години

Един огромен брой българки на възраст от 18 до 78 годишна възраст ,живеещи в различни страни на Европа ,особено южна Европа (Испания ,Португалия ,южна Франция ,Италия ,Гърция) водят безразборен и необезопасен полов живот с местни мъже или с други чужденци (африканци ,западно азиатци ,латино американци) без да изискват употреба на презерватив и затова връщайки се България заразяват мъжете си или други българи със смъртоносни заразни болести като СПИН ,Хепатит-ц и Ебола.

28

послепис:

преди 5 години

Унизително е ,че не малка част от българките, обитаващи Гърция се склонни да се предлагат на гърци дори срещу много малки ползи , буквално на унизително ниска цена.Докато гъркините ценят себе си и не разтварят лесно бедра само срещу ласкателни думи.Например една средно изглеждаща гъркиня(нито грозна ,нито красива) ,работеща като *** посещаваща домове на клиенти,иска не по-малко 80 евро за един час полово сношение. Спечелените от мен пари останаха там при страстните гъркини.

27

Красимир Ловешки

преди 5 години

Живях от 1999 до 2009 година в Атина и мога да твърдя ,че доста българки,които пребивават там се държат съвършено недостойно и непристойно.Убитата е една такава българка ,за която човек би се срамувал да си признае,че е сънародник с нея.В името на това да си обезпечи жилище в Атина ,която действително е изключително чаровен град е готова да легне и с 110 годишен гръцки мъж.Обаче не е преценила правилно последиците от поведението си и е заплатила жестоко заради грешката си.

26

анонимен

преди 5 години

гърците от индия. приети от траките в 2 града и се смесили в времето

25

раша наша

преди 5 години

70 г.мисли за жена или служанка .от българка става само прислуга. или за изневера я уби

24

Хайхафте Сокересов

преди 5 години

"Българската и на Марс да е пак ще търси лесни пари и ще се продава на дъртаци"Е къде видя българка в тая случка бе, ***?

23

Анонимен

преди 5 години

Така е 22,прав си. И в България преди няколко месеца един возеше убиец с пистолет и дете, а когато ги оставил сметнал за редно да не казва на никой. Чак след часове разказал на колегите си. Е през това време убиецът застреля и детето.

22

Анонимен

преди 5 години

Той на 80 100 тя на 40 50

21

Анонимен

преди 5 години

От няколко месеца брак по сметка. Тя на 50 той на 70 скарали са се за имущество и той я е гръмнал. Много такива погребаха мъжете си и сега се радват на наследствена пенсиика и голям имот. 40 годишни се женят за 70 годишни и след това стават наследници на богатство. Но тази не е извадила този късмет.

20

Анонимен

преди 5 години

Иначе реакцията на таксиджията е покъртителна ;)))Всички са такива копърките ;)))Жената умира той гледа да не му изцапа таксито, че след това ще трябва да даде 10 евро за автомивка...

19

Анонимен

преди 5 години

Гъркините са националистки - не се женят за чужденци. Така ги възпитават. Та, има много от тях в Гърция. Ако грък не си е намерил гъркиня за жена, значи не става. А много българки се женят за точно такива. По - точно всички българки се женят за гърци с дефекти. После проблема си остава техен. Време е българките да осъзнаят реалностите.

18

Анонимен

преди 5 години

Спряла го е за превишена скорост и е трябвало да си плати глобата е бил безработен слаб българин и така....

17

Анонимен

преди 5 години

Пожар ли е гасил пожарникар ли е бил , пералнята ли е оправил не е ясно но е ясно,че добре си е свършил работата

16

Водопроводчика

преди 5 години

От честите пожари е решила да извика български млад секси слаб пожарникар и пожара какво да прави трябва да гаси тежкия пожар....Или е търсила водопроводчик да и пусне водата....

15

Анакондата

преди 5 години

Ловуваме женени жени,а женените жени ловуват млади неспирни кавалери романтички ловци на жени.

14

Младите ергени

преди 5 години

И ние искаме да намерим някоя/някакви какичка/какички да кръшкат с нас

13

Анонимен

преди 5 години

кръшкала е с по младиКато всяка разработена българка

12

Анонимен

преди 5 години

гърците за разлика от българите не прощават изневерите.

11

Сата Н.

преди 5 години

С 12 мм дупка как е успяла изобщо да стане от земята... Или гъркът е бил пишман-стрелец.