22

Анонимен

преди 5 години

а селфи с другарката "истина" нинова, направиха ли си?

21

Анонимен

преди 5 години

А селфи с главната Тиква направиха ли си?

20

Анонимен

преди 5 години

поредния цирк организиран от бсп_то! не им давайте исканите от тях пари, и да видим колко от тях ше напуснат работа и страната!

19

Анонимен

преди 5 години

"Медсестрите опънаха палатки"...Аз пък смятам да опъна медсестрите. Не всичките, само убавите и младите, които са под 50 кила ;)))

18

Потресаващо

преди 5 години

Ей, герберасти крадливи! Вместо да си купувате луксозни имоти, заделете някой краден лев за увеличение на заплатите на сестрите. Животът им за разлика вашия е пълна мизерия.

17

Анонимен

преди 5 години

те щото мед сестрите не си докарват допълнително. ако имате близък за повече от два дена в болница ако не кихнете ще го уморят с мерак. майка ми е била свидетел на такова нещо докато беше в болница с баба ми. стара жена пребита че била тръгнала да става и и паднал маркуча на ръката. жената след 2 дена мъртва. на майка ми и казали да си затваря устата че ще я изгонят от там и същото чака и баба ми. неврологично отделение, бургаска болница. по другите не вервам да не е така.

16

Анонимен

преди 5 години

Решението е. Излизаш от колектива, взимаш кредит, правиш кабинет, създаваш си ИМЕ. То ти докарва пациенти/ клиенти/.

15

Анонимен

преди 5 години

С каква подигравка д-р Даниела Дариткова (от ГЕРБ ) казва, че даже начинаещ лекар не получава две минимални заплати! Млад Лекар магистър,с инвестиция от 6 години висше образование + 4 години специализация = 10 години!!! Лекар - който работи понякога и >200 часа!месечно, и трябва да създаде семейство и плаща данъци, спсява животи! Срамота е!Хора,тия са се самозабравили! Това е оскотяване,поквара,те са там за лично обогатяване..Каква здравна комисия?!?Оставка,и да идват следващите! Не се търпи

14

анализ

преди 5 години

Здравеопазването е търговия, лекарите - търговци, здравето-стока, болниците-АД-та, болните-клиенти.Мед. сестри са помощен персонал, тях никой не ги бръсне за слива!Така е при капитализма, свиквайте............особено при дивия капитализъм, такъв какъвто е на територията България!Добър вечер, селяни прости..............надежда няма никаква!

13

До №14

преди 5 години

Ти си от герберастките крадци, нали? Форумт мирише от теб.

12

Ограбват ни

преди 5 години

Има пари за скъпи държавни колии, има пари за охрана,секретарки и луксозни кабинети, има пари за високи заплати на герберастките крадци и простаци, има пари за луксозни имоти на Цв Цвъ, Цецко Цачев и Веждито, но няма пари за медецинските пчелички. Отвратително и тъжно.

11

Анонимен

преди 5 години

Точно тия недокла тени селянки ни натресоха Борисов и Герб.

10

Има пари

преди 5 години

Мили сестрички, бъдете единни и сплотени. Герберастите, толкова пари ограбиха, че ще стигнат и ще останат ако заплатите ви се увеличат три пъти. Уплашени са и купуват скъпи имоти на поразия.

9

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 8Хей док-торче, аэ лично съм виждал как др. ортопед увива с бинт една ръка эа 5мин. А половин час сестрата пише, оперативни намеси, пирони и планки и т.н. Да пише, че и доктори протестират? Не нали, щото эдравната каса им е предостатъчна. А ти, че не ги владееш тия гимнастики си е твой проблем...а не мой!

8

Анонимен

преди 5 години

Долу ГЕРБерската хунта на многоимотните ! Всеки ден протести, навсякъде, за да се създава напрежение !

7

хей Май-муно

преди 5 години

да ти светна, че в општинските ДКЦ-та докторите са на заработка 30 % от цената на прегледите. Ако на следващия месец няма прегледи, получават конфигурация от пръста. Е, за какво да говорим повече, всички трябва да сте наясно, че цялата система е сбъркана, както и аз всъщност, но мен господ ме е наказал да живея в българия.

6

MaйMyнaтa

преди 5 години

Сестрите да oпъвaт палатки на докторите си, пред палатите им!Защопо докторите им иэточват НЗОК, живеят в палати и карат нови коли и джипове.

5

Анонимен

преди 5 години

Стига толкова безплатен труд! Унизително заплащане,близко до минималната заплата,но изказванията към нас и отговорността до небесата!Искаме си изработеното, остойностена висококвалифицирана дейност.Ако няма пари в касата и в държавата,въведете доплащане от пациентите при ползване на здравните услуги!

4

България

преди 5 години

Подкрепа за медицинските служители и оставка на правителството!!!

3

Не сме добре

преди 5 години

Терористите на власт начело с Борисов не могат да крадат милиарди от заплати пенсии и помощи..Милиарди с е крадат перфектно по отработени схеми предимно през Оперативни програми на МИнистерства и ведомства и през тн"еврофондове".