117

Червените са лайна

преди 5 години

И преди и сегаПарите на Запад, децата на Запада Само гъзоветеИм обърнати към масква

116

Сата Н.

преди 5 години

Няма нормален човек, който уважава комунистите. Буров ги е четкал, защото е бил под тяхна власт - интерниран и под надзора на Топалов-Памукчиев.

115

Анонимен

преди 5 години

O, не, не искам пожарникаря да споменава и Буров, това доживяхме боже опази ....

114

Анонимен

преди 5 години

Има само едно смущаващо обстоятелство - " Всяка цивилизация започва с Теокрация и завършва с Демокрация " , т.е. Бъдещето на България са самите българи .

113

Скептик

преди 5 години

То сега "цялата интелигенция" - кметове, банкери, прокурори, съдии, депутати, полицаи са свързани в мафиотско източване на средства от ЕС и от БГ. Само с народен съд можем да ги махнем.

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 126Той и Соломон Паси беше министър на външните работи, но само лоши неща е причинил на България!Това не е критерий!Разбира се, Буров няма толкова отрицателна роля в БГ-история, но Паси ще остане в нея като един от най-вредните елементи!

111

*

преди 5 години

Голям прозорливец тоз Буров. Колкото Борисов прозря на 10 ноември 89, че ще стане пръв антикомунист.

110

Анонимен

преди 5 години

Буров е бил два пъти министър, тпчо. Министър на външните работи.

109

Анонимен

преди 5 години

Буров е спорна личност, според мен има много по-заслужили българи от него, които заслужават паметници!!Но нали Буров е банкер, а сега е времето на финансовия капитал!Нищо случайно няма!!!

108

Анонимен

преди 5 години

Забравихме ли колко семейства бяха унищожени и че живеехме в страх? Те живееха на "Оборище" и "Позитано". Ей мъстийо ! Цинично лицемерна ! Питай съджука и цецо .

107

Анонимен

преди 5 години

Коя е тая интелигенция бе амджик оолосу ! Кой ! Кажи ми някой интелектуалец създаден от 90 та насам ? Всички са настоящи са се изградили през комунизма

106

българин

преди 5 години

В Европа ДА! Но не и с НАТО! Срам и позор е.Един континент.Да "пази" друг! -:)

105

Анонимен

преди 5 години

пак неверно заглавиеами тя българия по рождение си е в европа бре евроатлантициче сте про-дажни и алчни знаем ама че и сте неграмотни сега го разбираме

104

Стана ми смешно

преди 5 години

До Анонимен 118Бащата на Кенеди (дето го застреляха) е евреин, един от най-гилемите спекулатори на борсата - завлякал парите на милиони Американци, ощелял след "краха" 1929-31та: веднъж го поканили да открие някакав хотел, Кенеди старши наместо да отреже лентата я намотал внимателно и я прибрал в джоба си - на изумените наоколо казал "може да потрябва за нещо"

103

Анонимен

преди 5 години

Абе, пичове, къде още има рентички за рязане, бе! И реч ще ви произнеса, и за Станишев, и за Орешарски, и за "Позитано"... Само кажете, къде има лентички за рязане, че пак ме засърбяха ръцете! :)

102

юдо-масонската

преди 5 години

върхушка се опитва да пренапише историята и да изкара Буров толерастБуров е извършлав неща в полза и на Русия и на Германия - истината е че винаги е гледал интереса на България а не е бил марионетка като сегашните ни политици без разлика от коя партия са и без разлика от произхода им в юдо-масонската банда на Соломон Паси мнозинството са българи - предатела нямя раса, партииност и националност !!!

101

виж пич

преди 5 години

До СтратегМаиката на Хитлер е незаконно дете което се е родило докато бабата на хитлер е била слугиня при едно еврейско семейство - Хитлер по всяка вероятност е 1/4 евреин което по еврейските стандарти го прави евреин Буров както казах е спорна личност - ако не му е пукало за България лесно е можел да избяга на запад - пари не са му липсвали, вместо това остава в България и получава 20 години затвор за анти комунистическа дейност

100

Стратег

преди 5 години

До Буров еАааааааааа, майка му е била еврейка;))) Нъл тъй? Дай да си говорим, вашите величия, дори не са Българи. По еврейските закони, той си е чист евреин. Сега, че се правил на велик по велик по време на Чаталджанското сражение, то е по-скоро акт да се впише в редиците на героите с цел. Евреите правят всичко с цел.

99

Троцки

преди 5 години

До СтратегВъзможно ли е да си толкава невеж. Преди да пишеш прочети за Буров.

98

Буров е

преди 5 години

До Стратегдоста спорна личност пич,един факт за нвего който говори доста споед мен - през воината 1912 Буров, който по това време е депутат в народното събрания се записва доброволец и отива на фронта, където е ранен мислиш ли че някой от сегашните нишожества в парламента би направил нещо подобномайка му е била еврейка, Народния съд го осъжда на 1 година затвор - след това Буров се замесва в нелегална борба срещу партията, а е можел да вдиген гълабите на запад като токова много бивши