23

Далаверата

преди 5 години

Вероятно се *** с Цветанов.

22

Кисинджър от Вършец

преди 5 години

Ша умръ! А Цецето Цачева е Мерилин Монро на днешния век, ръйш ли(На какви ли не унижения се подлага човек за коричка хляб, ако няма гръбнак, както се оказа при Волен).

21

1

преди 5 години

ами искай си парите от руското посолство в долари, а не както ти ги дават в рубли.щото валутата на руските ти господари струва жалките 2 стотинки за рубла.

20

Стратег

преди 5 години

Аз не виждам, никаква разлика между думите на Марешки и Сидеров относно ГЕРБ, вчера и днес, ама никаква! За ГЕРБ, толкова раболепно, не говорят дори партийните им членове! Борисов определеное с грешил с избора на кадри за партията си. Той начаса, трябв аа изгони всички досегашни гербаджии и на тяхно ямсто да назначи кадри на ОП и Воля! Просто ще си падне на Сайдера отвсякъде;)))

19

бай ганю

преди 5 години

някой ще ми поясни ли болен сайдер какво общо има с политика?

18

Шенол

преди 5 години

Бялата Златка не коментира за апартаментите, щот веднага ша са коментира за него. Кой знай как се е нагушил

17

Гашо

преди 5 години

Сидеров да каже как направиха кворума за опрощаването на дълга на ДПС, и с какви пари купува жипове на Деница а Гаджева и как пуши пури по 100лв. парчето. И за пенсиите дето двойни ги направи. Като каже това, чак след това да мечтае за избори

16

Шопо

преди 5 години

Тоя джуджак не учи ли за поп ?

15

цък,цък,цък язък

преди 5 години

Браво Волене ти си единствения, който не забравя че говори за бъдещия министър-председател на РъБъ! За благодарност ще те уредят и теб с евтин апартамент, ама понеже си малък няма да има собствен асансьор!

14

Анонимен

преди 5 години

Уж богослов завърши наскоро, а не знае един псалм 91. Той е като "Сезам, отвори се!" за евтините апартаменти. Не всичко е пари, не всичко е пари. Трябва и духовност за евтиното.

13

Смирен депутат

преди 5 години

Е пак ще обещаят цели 300 лв минимална пенсия със стаж

12

Анонимен

преди 5 години

Цецко имал собствен асансьор в двореца на властта. Не се наядоха еййй.....

11

Мда

преди 5 години

Артекс ще трябва да построи цял комплекс за слугите на Баце-и те искат апартаменти на тънки цени....

10

Смешник

преди 5 години

Както и да е тва им беше на тия

9

sss

преди 5 години

от помощното училище до Кисинджър... от пламенен комунист до страстен евроатлантик...от физкултурник - до велик самоук политик, а какъв щеше да стане ако беше учил за политик... Кисинджър на 3.... пекински патици, раб фак... и с право по времето на комунизма тези лауреати са ги ограничавали до полетата и фабрикитеако това са най-способните държавници - закривай територията!!!

8

Гнусен човек

преди 5 години

Старата песен на нов глас. Никой от народа не ви иска. Дали ще се обединяване е все там. А иначе сте стабилна опора на корумпираната, крадлива и опростачена герберастка шайка.

7

Анонимен

преди 5 години

НеНаШмърка са тос ... ей.

6

Анонимен

преди 5 години

Цветан Цветанов в дипломацията върши голяма работа. Цветанов мога да го сравня с КисинджърСидеров вече се слага на евроатлантиците, а колко ги храни специялно тези двамата. За отрочето си е готов на всичко.

5

Корекция

преди 5 години

Има органи, които да разследват и оправдават имуществото на публичните фигури...

4

Додо

преди 5 години

Сидеров е смешен подлизурко, селски хитрец и политическа амеба. Всеки с две или повече мозъчни клетки може да го види. Проблема е, че и останалите не са по-различни!