57

Анонимен

преди 5 години

ей тука само хора са доход над 5 бона пишат, чак се чувствам беден!

56

SHERLOCK

преди 5 години

25 кинта!!!3 бона!!!!Kamelia.... tragedia!!!

55

Анонимен

преди 5 години

До 54Доста са прекаснали, защото висшето образование е често загуба на време, поне в този сектор.

54

до 52

преди 5 години

Това е интелектуален труд. Добре платен, това имах предвид. Пределно ясно на всеки е, че има всякакъв тип хора. Например- всичко, което бълва академията на Наков, е абсолютна нула и посмешище (личен опит от инревюта, които водя, когато търсим хора). Лично аз съм завършил 2 магистратури- ей така от интерес. Има хора в сектора- безкрайно интелигентни и ерудирани- мениджъри (не на водопади...), които дори нямат висше образование. Масово в сектора хората са прекъснали и недоучили.

53

Анонимен

преди 5 години

Ок, браво на теб, но ти каза, че заплатата ти била 1800 лева в един момент, но към днешна дата, само осигуровките ти били толкова. Дяволът е в детайлите, както викат на запад.

52

Анонимен

преди 5 години

До 48Здравей! В момента работя, като т. нар data scientist, ама ми е смешно, като колегите се имат за интелектуалци, защото ни е орефърцунена работната титла. Това са умения, които вярвам, че всеки човек, способен да си върже обувките и да изкар до 8ми клас, може да прави, стига да има времето, волята и нужното обучение. Така че по-полека с интелектуалния етикет, който си слагаш.

51

до 50

преди 5 години

Удръжките на всичко до 3000лв. са грубо 22%. За всичко над 3000лв.- 10%.

50

Анонимен

преди 5 години

До 48Мяма лал, да са ти 1800 лева осигуровките, защото макса е около 490 лева.

49

Анонимен

преди 5 години

Да, не виждам нищо нередно в това. Защо изобщо има цяла статия?

48

Анонимен

преди 5 години

"Тези, изучаващи езици, мениджмънт, IT специалности и маркетинг могат да работят в сектора"- леле, леле... Когато учех, още трети курс започнах чисто за 1800лв.- junior- наплашен и зелен "програмист" (преди 8 години...). Струваха ми се толкова много пари. Сега само осигуровките ми са толкова, кажи речи. Да, работил съм и черна работа- в склад, за да си плащам университета. Никой нормален интелигентен човек няма да избере черната работа, при условие на бруталния недостиг на интелектуалци...

47

Анонимен

преди 5 години

доста съмнителна обява. за да стигне до 3, 000 лева е много вероятно да се наложи да върши и друг вид работа, освен танцуване.

46

Анонимен

преди 5 години

В заглавието се говори за стриптийзьоР, а в материала - за еротична танцьорКА.Има ли разлика в заплащането на мъжете и на жените, избрали тази професия?

45

АБВ

преди 5 години

Чудих се защо ще търсят работна ръка чак от Виетнам, Индия и Шри Ланка и най - накрая ми светна! Колкото от по - далече успеят да си докарат роби, толкова повече ще ги ползват като роби! Просто хората няма да имат пари да се върнат в родината си. Е..... ти тарикатите. И ако някое момиче чете тук - нали никой не вярва, че някой ще и дава 3000 лв. за да се върти 4 часа на пилон. Останалите 20 часа ще обслужва кой ли не по всякакъв начин!

44

Анонимен

преди 5 години

при този порнографски свят в който живеем, кой плаща в днешно време само, за да гледа, ясно е, че в заведенията за стриптийз се предлага и консумация.

43

Nightborn

преди 5 години

Възгледите за желана работа на младежите у нас към днешна дата: Момчетата - охранителче, сервитьорче (барманче), шофьорче на бус или пикап (разносна търговия). Момичетата- кифла (чака на парите на някой), стриптизьорка, сервитьорка. Да ама има бананиии и кабинета е стабилен!!

42

Анонимен

преди 5 години

Тези 3000 лева за това работно време, са доста малко.

41

Анонимен

преди 5 години

Освен че танцуват после и спят с клиенти, а някой прибира парите.

40

ИТ специалист

преди 5 години

"Тези, изучаващи езици, мениджмънт, IT специалности и маркетинг могат да работят в сектора"Е сега си зарязах работата за 6хил лева чисто дето я работя 5 часа ,я не за да бъхтя по 12 часа за 2хил лева месечно на морето.Тия от борда на туризма са хахавелници дето смятат ,че цяла България им е длъжна да им поддържа бизнеса.Вчера искаха министерството на туризма да им плаща рекламата.Нагльовци!

39

АнонимеН

преди 5 години

ТО ТАКА СЕ ПОЧВА!!!ОТ СТРИПТИЗЬОРКА ДО ПР...КА ГРАНИЦАТА СТАВА ТЪНКА С ВРЕМЕТО!

38

бай Спиро

преди 5 години

Като младеж ми ставаше подпоручика от обложка на чорапогащник. Сега и гола жена на улицата да видя няма да се впечатля. Или съм одъртял или съм предозорал с голотии...