27

Анонимен

преди 5 години

шофьора, който бил ядосан на италианското правителство заради неговата миграционна политика.....................ами, нека си ги спасяват с кораби по крайбрежието на лампедуза, и да си ги отглеждат такива "недоволни"и нагли.

26

Гаргара

преди 5 години

Имал досие в полицията, ама си кара автобус Хюсеинчо, че и с деца.

25

Мили хора

преди 5 години

Тези мили африканци, сенегалците, са ни нападали през Първата световна. В многострадалната Македония. Френците ги домъкват. Едно птиченце ми казва, че сега на френците ще им се върне.

24

Баба Марта

преди 5 години

Не че нещо, но шофьорът се казва Хюсеин. И не че нещо, но 96% от населението на Сенегал са мюсюлмани. И не че нещо, но не бягат в Саудитска Арабия или Обединените арабски емирства и не отвличат деца там.

23

Ха-ха

преди 5 години

"Прокуратурата обмисля дали престъплението на Си може да е терористично"Какво повече да кажем за евро-джендърската прос.тотия....?

22

Анонимен

преди 5 години

Не знам как все още CNN не са обвинили Путин и не му наложат нови сакции ,, как може Русия да допусне това да се случва в НАТО вска държава . Краварите мръсни хомериконски

21

муспи

преди 5 години

Ако се избие цяла Африка, и черняшка и кафява, все едно - евреите ще докарват по море милиони от Куала Ломпур. Изходът от ада е само един - избиването на евреите, но никой не и споменава и предпазливо се прави че не го чува?!

20

До-властта....

преди 5 години

Италия, не- желае, деца- терористи .....

19

Присмехулник

преди 5 години

още се чудя как загрижените за правата на жените не са спретнали един гей-прайд в защитата на този умерен бунтовник.

18

Присмехулник

преди 5 години

ако съдът се състоеше от редактори на дойче веле или друго левосектантско "толерантно" нпо този сигурно щяха да го обявят за светец или поне за знаменит герой на умерените бунтовници....

17

мак

преди 5 години

Успешно интегриран, че и с италианско гражданство. Познат на полиция, но допуснат да работи с деца. Луда работа. Не си представям, какво са преживели децата и какво щеше да стане, ако тоя ... бе успял с плана си.

16

Анонимен

преди 5 години

100% битов скандал.

15

БГ

преди 5 години

Вече цяла седмица чуждите ТВ канали заливат ефира със сълзливите истории на акта в двете джамии в Нова Зеландия- непрекъснато показват покъртителни кадри и интервюта от района и пострадалите.Трагедия си е и спор няма и всички са единодушни,че това е терорестичен акт.Последните подобни " случки" в Европа-Холандия ,Франция,Германия за същите ТВ канали са само " инциденти".Грозно звучи , но хак им е!!!При това само на много малка чат от " инцидентите " се дава гласност.Добре дошли у " вас" !!!

14

Анонимен

преди 5 години

Добре, че е с две гънки на мозъка и терористичната атака е била неуспешна.

13

Анонимен

преди 5 години

Това, ако се случи в Германия или Швеция нямаше дори да разберам за "инцидента" .

12

Наблюдател

преди 5 години

Този път късмет. Дано и другият път е така. Омаквам коментара на г-н Ердоган по случая.

11

Jas

преди 5 години

И какво друго освен тероризъм е това? Има ли още някой, който да си мисли нещо друго, освен политиците, неправителствените организации, щедро плащани от определени среди, за да допринасят активно и "хуманно" за тоталната дестабилизация в Европа? Сега всеки (не)побъркан фен на Аллаха, който недайбоже работи и сред хора, може да си вземе туба с бензин и да пали деца и възрастни, щото поне няколко политици отказват да ги прибират по хиляди от морето, и не се чувстват длъжни на Си-то бей! Вън от ЕС!

10

Еххх

преди 5 години

жалко.....че не успял - щяхме да се посмеем !

9

АнонимеН

преди 5 години

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ИСЛЯМИСТ ЗА ДА СИ ТЕРОРИСТ!!ТОЗИ СИ Е ОБИКНОВЕН НЕЛЕГАЛЕН ЕМИГРАНТ КОЙТО ИСКА НАСИЛСТВЕНО ДА ПРИНУДИ ЕС ДА ПРИЕМА ОЩЕ НЕЛЕГАЛНИ!

8

НПО активист

преди 5 години

Няма проблем, щом е африканец е в правото си отвлича, бие, изнасилва, краде и убива. Виж ако беше бял мъж, тогава трябва да се затреля, обеси и за по-сигурно изгори. Бъдете толерантни и солидарни, свобода за сенегалеца!