39

Jas

преди 5 години

Е в Казахстан явно култът към личността не се е променил от времето на Сталин, сега и столицата ще е на негово име,😁 Ким чон Ун ряпа да яде, в Северна Корея са доста по-назад с култ-материала от Казахстан. Само дето не е ясно, що като просперират толкова, Източна и Западна Европа са пълни с казашките шикмооки, в последно време почнаха да гонят по брой и Руснаците в Чехия, Словакия и Австрия...

38

До 36 и 38

преди 5 години

Спрете с глупостите си бе хлапаци .Вие сте болни и с възпалени мозъци и не можете да водите вече нормален човешки разговор.Какво общо има Бойко с темата бе баце ли си,маце ли си? Той така и иначе ще си иде ,никой не е вечен ,ами ти с този недоразвит ум тогава накъде? За вас живота започва и свършва в последните 10 години.Прав е Гьобелс ,,Премахни на един народ историята и след едно поколение той се превръща в тълпа,а след още еднопоколение, можеш да ги управляваш като стадо, Готови сте!!!

37

ввв

преди 5 години

Откачена работа тези още не са излезли от комунизма. Кумунистическите лидери все се мислят за богове...

36

Планово унищожение!

преди 5 години

Горката страна!Само като чуете и научите за ядренните опити,Семипалатинск,Аралско море,Амудъря и Сърдъря и как по изкуствен начин се създава солена пустиня,на мястото на море и изчезва цял един поминък и население.Документалният филм е ужасяващ и зловещ-как може да се отрови и убие ЗАВИНАГИ една прекрасна природа.

35

Анонимен

преди 5 години

Аз мисля ,че Бойко, най-великия бг политик в 21век напълно заслужава да се кръсти поне квартал в София,най-добре е Банкя да стане Бойково!Велик си Баце !

34

Анонимен

преди 5 години

Няма какво друго да се очаква от бивша соц клoaка... те имат мания към култ към личноста... чакаме Москва да се прекръсти на Путинсква

33

Анонимен

преди 5 години

Да преименуваме град София в град Бойко. В парламента ГЕРБ и Патриоти ще подкрепят!

32

Анонимен

преди 5 години

До 28 Тези територии /Северен Казахстан/ се заселват с руснаци и украйнци и всякъви етноси от началото на 19век!Това там си е било дива пустош ,не е имало никакви киргизи или казахи!От 30 години руснаците се изселват от там и от Средноазиатските републики!Така,че спете спокойно Средна Азия остава за тюрските народи и китайците които са най-големият инвеститор в района!

31

Анонимен

преди 5 години

Димата Руснака за да сме по-точни, цифрите горе-долу тези!При разпада на СССР Казахстан е 15млн.7млн.руси,украйнци,беларуси .Казахите 6млн.останалите,узбеки,татари и още десетки националности сред които и българи!Сега положението е друго и трудно може да се намери повод за промяна на граници!Повечето млади руснаци следват 30год.тенденция русите да се изселват в Русия ,получавайки гражданство и уреждайки живота си извън Казахстан!

30

Боко Боку Борисоф

преди 5 години

София скоро ще се казва Тиквенбург !Ще издам декрет, и Фандъчката ще го подпише .

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Да бе братле, Казахстан е измислена държава, Украйна и тя, Грузия, Молдова.....само вие руснаците сте истински....аре нападайте, кво чакате, вкарвайте зелените човечета. Казахстан, новата Наварося...

28

V

преди 5 години

Казахстан не продава само собствен петрол на Китай .През тях минава и руския петрол и газ към Китай ,а от там пък стоките към Европа . Тоест те си имат техния южен поток ,а ние имаме ЕС и герб затова цецо ще има седем апартамента ,всеки евродупитат с имот в Испания ,а ние вечно на последните места в класациите ;)

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Какви славяни какви руснаци в Казахстан бе, ти изобщо осмисляш ли какво пишеш?! Това че има изкуствено и насилствено заселени руснаци в Централно Азиатска държава си е проблем на руснаците и тъпите им имперски политики. Да се връщат обратно в подмосковските блата откъдето са изпълзели и да спрат да ни занимават с глупостите си.

26

Димата Руснака

преди 5 години

Нека мирно и тихо Россия си върне полловината земя = 1 млн. 400 000 км2И да се оправи тази неправда, Няма смисъл Россия да стой повече .До 1992 г. населението там беше поравно 50 на 50...5 милиона руснаци, и 5 милиона ''казахи'' . Днес казахите са 13 милиона, а руснаците са по-малко от 5 милиона ! Общо 18 милиона .

25

Анонимен

преди 5 години

До 18 Не е започнал да строи града от нула,още когато Руската империя през 1830год. завладява територията е имало град Акмола,ставайки Акмолинскот 1960г.Целиноград един големите градове на северен Казахстан!

24

Анонимен

преди 5 години

До 22Общото е ,че Русия подари Западен и Северен Казахстан !При създаването на държавата славяните там са били 80-90%,при разпада на СССР казахите бяха малцинство в собствената си държава45%!!Сега положението е друго ,славяните се изселиха в Русия ,а казахите се плодят !Сега казахите са около 60-65%,славяните 25% и са предимно на север!Назарбаев премести столицата на север ,надявяки се Русия да няма претенци за севера!

23

Анонимен

преди 5 години

Астана - напрактика чисто нов град с доста футуристичен вид в който преобладават сгради и монументи с подчертано масоно-илюминатски символи. На пръв поглед красив, но доста стерилен и лишен от чарът на старите европейски столици, богати на култура и подплатени с цивилизационен ценз!

22

Анонимен

преди 5 години

До VЩе ги стигнем когато имаме петрол и газ и когато от тях нашият БВП стане колкото тяхния, а именно 2 пъти повече на глава от населението. Кога ще стигнем Кувейт и ОАЕ? Това се питам аз.

21

Анонимен

преди 5 години

12 Димата Руснака е напълно прав!Казахите са изкуствено създадена нация ,до 1936г.такива няма!Истината е ,че те са киргизи ,бели кергизи ,черните са днешните киргизи!Бяло за тюрките е север,черно е юг!От 1920 до 25 год. Цялата територия на Казахстан се е казвала Киргизия със столица Оренбург!Вседствие Оренбург и областа са върнати на Русия!Някой си чиновници в Маскве ,чертали граници и измисляли нации!Даже няколко години се е казвала КазаГска ,докато се усетят ,че се бърка с казак!

20

Анонимен

преди 5 години

До Димата РуснакаХшищника Русия пак е хвърлил око на плячката Казахстан. Абе руснак какво общо имате вие мокшите с Казахстан. Почти нищо общо освен че сте били заедно няколкостотин години под ботуша на Чингис хан и неговите наследници. Ей това руското око е ненаситно брей. Не им стигат 17 милиона засрани квадратни километра искат още толкова.