25

Решение

преди 5 години

Смартфоните по принцип като цяло са вредни за здравето !Водят до деградация (фейсбук) и глухота (слушалките, с които сме непрекъснато).Когато тази деградация (смартфон) ти е в джоба, то тогава става лошо...

24

Преминаващ

преди 5 години

"НЕ КУПУВАЙТЕ HUAWEI, КУПЕТЕ СИ F35" (Д.Тръмп) ! След като и военният министър(ка) на Франция остро се изказа срещу подобно изявление, СТАВА ЯСНО КАКВИ СА ИСТИНСКИТЕ МЕРАЦИ НА АМЕРИКА ... ! А който не го е разбрал да си зарови обратно главата в пясъка !

23

Анонимен

преди 5 години

Да, ама. Китай не са бели хора :)

22

Грую

преди 5 години

Истината е, че чичо Сам вече няма ресурси да казва, кой и къде ще кара влака, а като няма, много ясно, че ще отстъпи мястото на по-силния играч в случая Китай. Известно е още от Римско време, че вечни империи няма!!

21

Анонимен

преди 5 години

Ми, Тръмп да намали цените на отхапаната ябълка и ще ползваме нея!

20

Анонимен

преди 5 години

До 21Кал е проблем, да се обадиш? Не си си платил сметката или нямаш кредит?

19

Анонимен

преди 5 години

То така или иначе винаги някой може да те хакне, така че хората предпочитат да ползват нещо по-евтино, при същите възможности. Щатите им е кофти, че не могат да продавт нещо струващо колкото кола на старо. Те вече телефоните могат почти всичко, но е проблем просто да се обадиш.

18

bash_majstora

преди 5 години

интересно е всъщност ;) краварските производители на комуникационно оборудване губят позиции на всички фронтове, китайците са бързи и иновативни, за пример - cisco отдавна не са това което бяха, както и гризаната ябълка, технологиите при китайците са евтини и нови - америка няма да бъде велика отново ;) повече не ;)

17

Ха-ха

преди 5 години

Идеите на Тръмп може би щяха да сработят преди 10 и повече години,когато САЩ все още бяха абсолютен лидер в технологиите.Сега вече е късно.

16

Анонимен

преди 5 години

Оня:Заплахата е само икономическа, защото ги минаха и по продажби и по всичко. Преди се редяха на опашки за айфони, но вече не!!Гугъл много ли е сигурна? Откраднаха сумати данни..

15

ВЪПРОС

преди 5 години

Форд Фокус ?

14

Анонимен

преди 5 години

Може ли да жъка Fornite & PUBG? Може?Ко ми трябва повече :)

13

Ксиаоми е най-добро

преди 5 години

...от всички

12

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Хавай, е, атономна- република.....

11

Анонимен

преди 5 години

Заплаха от Huawei е изцяло икономическа. Ако някой се е заинтересувал, ще му е ясно, че процесорите в новите iPhone (всичко модели са със едно и също), гонят производителнсотта на миналогодишните i5- чики, само че позлват 1/3 от енергията. RISC архитектурата (или ARM) e почти сигурна, да измести тотално x86. Нямаше да е проблем, преди 5-6 години, защото всички големи ARM производители бяха американски (да, Snapdragon е американска компания). Обаче Kirin (произведението на Hauwei), им диша във ..

10

Анонимен

преди 5 години

Меркел все повече започва да ми харесва,немците трябва да управляват,а не егоистичните французи,които се проявяват и като мошеници понякога.

9

Телепат

преди 5 години

Толкова ли не ви стана ясно, че не става въпрос за телефони като Apple, Samsung, Xiaomi, LG, а за мрежовото оборудване. И тия неща не се обсъждат в Туитър или по телевизиите.

8

Професор Тюхчеф

преди 5 години

А не бяха ли САЩ и Канада , които обявиха ,че си длъжен да им дадеш достъп до личния ти телефон и се занимаваха да разбият кода на iOS y Blackberry, за да няма скрито-покрито.

7

Гледна точка

преди 5 години

Ако шпионираш за САЩ може,но за КНР твърдо НЕ!!!Тук не става въпрос за шпионаж. Тръмп иска да наложи Apple и за това е цялата патардия. Но Apple ще почне изграждането на 5G, през 2021 година, до тогава какво??Щом английската Vodafone застава зад Huawei, работата е ясна.

6

Анонимен

преди 5 години

Хуавей не иска да сътрудничи на САЩ в шпионирането направителства затова САЩ са бесни.