50

Анонимен

преди 5 години

"Бях ученик, когато сръбските из.ве.рги превзеха Сребреница и клаха като обезумели!"Не сме толкова прости и неосведомени, колкото се надяваш, ***. Бошняците от Сребреница месеци наред тероризираха денонощно всичко наоколо с набези, а като станеше напечено, се криеха зад сините каски като смели мусюлмански главорези. Е, на сърбите им писна и резултатът е на лице.

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен59 И без Русия щяхме да бъдем свободни,но по-късно.Османската империя се разпадна и Русия,възползвайки се от българското опълчение и помоща на Българския народ,се втурна към проливите.Там,където се кръстосаха интересите на великите сили,България намери свободата си.Сърбите са кръволоците на Балканите,а Русия ги подстрекава да нападат балканските народи,като им обещава още чужди територии и доминция над тях.Варна на принципа си"Разделяй и владей".

48

Анонимен

преди 5 години

В ранното Средновековие,сърбите са били малко племе,което е отглеждалосвине.Преселвайки се на югоизток,са дошли наготово по българските земи отнемайки ги чрез васалство към Византия.Сетне,с помоща на бюлгароненавиждащата Русия,нападат България в гръб,но разбити и смазани от младата българска армия,обръщат в позорен бяг и дамо намесата на Австрия,спира българите да превземат Белград.Русия се е страмила към проливите,а не да освобождава България от"болния човек на Европа"-Османската империя.

47

Анонимен

преди 5 години

В ранното Средновековие,сърбите са били малко племе,което е отглеждало ***.Преселвайки се на югоизток,са дошли наготово по българските земи отнемайки ги чрез васалство към Византия.Сетне,с помоща на бюлгароненавиждащата Русия,нападат България в гръб,но разбити и смазани от младата българска армия,обръщат в позорен бяг и дамо намесата на Австрия,спира българите да превземат Белград.Русия се е страмила към проливите,а не да освобождава България от"болния човек на Европа"-Османската империя.

46

Анонимен

преди 5 години

ДоСу34,56Остави ги,щом беснеят и обиждат,значи сме ги настъпили по мазола.България е най-старата православна държава в Европа,след Византия,а Русия и Сърбия са държави едва13 век.Сръбската държава е направена с помоща на българите,един от най-старите народи в света,българският патриарх е коронясал сръбския царСтефан-Душан,чиито майка и баба са български аристократки.Руснаците получиха азбука и първите,преведени от гръцки на български,православни книги.Първият патриарх на Киев е българинътКиприян

45

Су 34

преди 5 години

че навремето направиха тази колосална грешка да подарят държава на най-гадното и неблагодарно племе из тези галактични ширини - балканските диви българи!----------А на вас Великите сили Англия и Франция като ви подариха свободата 1915 г. какво да кажем?

44

Анонимен

преди 5 години

До до 63 от славянин47 Не са отишли напразно,интересното предстои.

43

Анонимен

преди 5 години

Всички сръбски генерали са осъдени,кръволокът Милошевич умря безславно в затвора в Хага.Осъдена бе великосръбската идея,с която сърбите бяха облъчвани 100 години и бе признат геноцидът в СРебреница/БИХ,за който сръбският народ не е виновен,но "не направи нищо,за да го спре".Както пише в присъдата за геноцид.Доказан бе геноцидният произход на Сръбска Република.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен52 На всичкималоумници,фенове на агресивна Русия и сръбските кръволоци,да се отнеме правото ,да пътуват на запад.

41

Анонимен

преди 5 години

Герой!

40

Анонимен

преди 5 години

До48. Десет години преди Горбачов а можеби и 20 години. Соца започна да се проваля. Мистър " НЕТ" Громико в СССР изпусна контрола на МАСИТЕ. Почна крадене, пиене, разврат. В НРБ стана същото. Не крадеш ли от държавата всекидневно излизаш на червено. И така след 1980г. Соца задълба дъното спрямо Запад

39

Анонимен

преди 5 години

Караджич би бил добър. Ботоксът би бил отличен. Но щеше да е в Гестапо. За СС нямаше да му стигне ръста.

38

Анонимен

преди 5 години

М...ата си получи заслуженото!

37

Анонимен

преди 5 години

Истинския виновник за кризата в Югославия , а и в проваляне на живота на милиони в бившия соцлагер е Горбачов "белязания". Той обрече хората от цивилизация на тази разруха и ги направи второ качество хора. Поколенията стават по праволинейни и по слабо образовани и материални като маргинализирането население на сащ. Отново попаднахме в тъмен период.

36

Анонимен

преди 5 години

Издадоха още една доживотна присъда на сръбския национализъм.

35

Факт!

преди 5 години

Въпроса е кой ще спаси Рассиа от китайско-ислямското иго!

34

Анонимен

преди 5 години

Лоши новини за Путин в Хага продължават да съдят за военни престъпления и престъпления срещу човечеството и раздават смъртни присъди като носни кърпи, а до сега Путин си е заработил няколко такива присъди с действията си в Украйна и Сирия. После да не се оправдава като Караджич не съм издавал заповед за нападение на Украйна и Сирия. Само че в Хага не вярват на такива янлъш приказки.

33

Анонимен

преди 5 години

Пияният мужик има още много да си бие тъппата глава по стените на влажната си землянка и да рита гроба на дедите си, че навремето направиха тази колосална грешка да подарят държава на най-гадното и неблагодарно племе из тези галактични ширини - балканските диви българи!

32

до 48

преди 5 години

шиптърите

31

Анонимен

преди 5 години

До Факт! искам да попитам кои не са пред демографска катастрофа? Българи? Немци? Французи? Белгийци? Шведи? Японци? Ю.Корейци? и т.н. Освен ***....