13

Лили

преди 5 години

Всички улици трябва да се мият поне веднъж в месеца, но не да се замазва прахта, а наистина на бъдат излизани.Трябва да се оправят/направят ивици и т.н., с което да се ограничи изсипването на пръст върху пътните настилки и тротоарите.И не на последно място да се оправят кварталните улици за да имат смисъл горните две упражнения. До кога общините на София ще отчитат дейност, какъвто е случая с Дружба, само с телевизия ли ще се решават проблемите и намесата на СГО?

12

Анонимен

преди 5 години

нямам нищо против почистването. Само старите блокове имат градинки, като междублоково пространство, новите блокове са все в плочки. Та тия новодомци, не излизат да чистят. София е УЖАСНО МРЪСНA. СО да обърне внимание на фирмите които чистят, да си уплътнят работниците. Нито метат тротоарите, нито пък са оборудвани като хората. Къде са машините, които мият и метат, по др.държави ги използват?

11

Анонимен

преди 5 години

Яка цензура се прилага на практика, моля Софийска община от целият си бял дроб, измийте улиците

10

Анонимен

преди 5 години

Тези които "работят" у социалО да започват да чистят София срещу парите които получават като помощи а не да лентяйстват по цял ден.

9

ФАСЪТ Е ПЛАСТМАСА

преди 5 години

"освен фасове, изхвърляме и много пластмаса"Едно пояснение, от химическа гледна точка фасовете са по-скоро пластмаса, отколкото хартия. Период на раграждане 10+ години, степен на замърсяване - средна!За пушачите, които четат - моля ви, не изхвърляйте фасовете на улици и тротоари, това не е хартия!

8

Чоко

преди 5 години

Целия този прах се дължи на паркираните таралясници в зелените площи. После като тръгнат и цялата кал се нанесе по улиците. Няма толкова мръсен град колкото София. Обиколил съм половин Европа с кола но такува чудо като тук няма.

7

Анонимен

преди 5 години

За всяка гума вносители и производители плащат еко такса за рециклирането им в бъдеще. Тези, които са прибрали парите, т.е. държавата да се погрижи

6

Гост

преди 5 години

При нас в "Дружба",община Искър всичко е само тръни, храсти, дървета до 8ми етаж.Толкова ли е трудно да се купят 5 машини за почистване на прахоляка по улиците и още 5 за косене на трева.Улицата от гара Искър до кръстовището на Горублянското ханче покрай КЦМ и ТЕЦ е в ужасно състояние от 30 години

5

Иван

преди 5 години

Селянката от село Доспей да си подава оставката и да хваща метлата !

4

Трандафор Босев

преди 5 години

Парите за миене на улиците в София, са най-лесно откраднатите пари от бюджета! Миналата година те бяха 7 млн. лева, като може да се мие 6-7 месеца в годината. София изглежда да е мита, около миналите избори. Пишем 20 измити улици, а мием 1! Веска, заверява отчета и готово!Тази са 20 млн. ?! Хайде да се хванем на бас, че отново няма да измият Витошка нито веднъж! В София има два сезона - кален и прашен! Но е хубаво, все пак!

3

Анонимен

преди 5 години

Защо плащам данъци? Селската кметица да хваща една метла и а почва.

2

Анонимен

преди 5 години

Налѝ ще фалира този дето прови тенекиите от сирене на модерни уреди за сметопочистване .

1

Анонимен

преди 5 години

Зверски прахоляк вдигат тия роми с метлите, бе, докога! Чудя се вече откъде да заобикалям, за да ги избегна, разбирам - по програма "Временна заетост" бачкат и нека бачкат, ама това всички го дишаме! Не може ли нещо друго да им се намери, а за почистване да се вземат машини, какви са тия метли в 21 век?!