22

Мюсюлманин

преди 5 години

До славянин.човек е създаден със свободна душа ,сам дасе обеди да вярва в Господ, а що се отнася до атеистите не това мие мисълта че дасе игнорират ,един вярващ човек,вярващ човек в Господ.ако срещне човек в изпаднала ситуация нождаещ се за помощ дори и даее атеист длъжен даму помогне . Но за съжаление има много атеисти като фараона .които се мислил за бог.

21

Мюсюлманин

преди 5 години

Да погледнем историята на фараона,който бил атеист и се мислил за бог.

20

Мюсюлманин

преди 5 години

До славянин. На времето .хората били невежи .и се покланя ли на различни богове.като на камъни,слънце ,луна, идоли,Господ изпращал на всяко едно племе. По един пратеник ,като Соломон ,Мойсей ,Исус .И всички тези пратеници призовавали своите племена да вярват в един Бог,така и Господ изпратил Мохамед при своето племе арабите , арабите по онова време вярвали в 360 богове (идола) когато Мохамед ги призовавал да вярват в един Бог. Те тогав самите араби го прогонили искали даго убият.

19

Анонимен

преди 5 години

Нямало разлика м/у организаторите/извършители/на терористическото нападение в Н.Зеландия и бойци от ИД,има,че още как-1-те не са органформи на военен принцип на подчинение,2-те са на военен с подчинение в структурите с дейности по отдели-политикономически,финанси,щаб с командири,менажер-маркетинг,снабдяване-продажби,технически,разузнаване-външно,вътрешно обвързани с други,обучение,все тактики,стратегии,но распуснати в поведение,дисциплина,действия,събрани кат случайни,либералноценни-пара военни.

18

Анонимен

преди 5 години

Тьпанара на снимката впрегнал медиите си да отричат тероризъм в действията на турчина извършил атентат в Утрехт и да лъжат, че било семеен скандал, нещо което холандците отрекоха днес. Тръгнал късопишковеца да разтяга локуми за Нова Зеландия вместо това.

17

до мюсюлманин

преди 5 години

вероятно познавам исляма по-добре от теб, тъй като съм го изучавал професионално. Бог е един, но не там е проблемът. двете религии учат също така и какви АКТИВНИ ДЕЙСТВИЯ се очакват от вярващите и там е коренът на отровата. защото Бог или Аллах казва, че 'хората на книгите' - т.е. християни, юдеи и мюсюлмани са вярващите (а не неверници) и не трябва да се закачат. Но когато един камилар няма 2 грама мозък, слуша само ходжата, а последният не винаги говори истини.

16

Анонимен

преди 5 години

аз си мислех, че анадолския хитлер ще коментира собственото си отроче турчин за тероризма в утрехт, холандия, ама не. ислямистът си знае неговото.

15

Анонимен

преди 5 години

"Ердоган: Няма разлика между нападателя от Крайстчърч и ИД!"A има ли разлика между ИД и турчина застрелял 3-*** души в Утрехт? Днес холандците официално опровергаха тиражираната в Турция версия, че бил познавал жертвите и било "семеен скандал".

14

Грузински сиганин

преди 5 години

И между теб и жител на шекер махала няма разлика ердоганчо.....

13

Ъ

преди 5 години

Няма значение кой го казва, но е истина. А *** манерки дето не разбират,че насилие и омраза води до насилие и омраза могат да почват да цъкат минусите СЕГА.

12

Мюсюлмани

преди 5 години

До славянин. В корана думата неверник е за човек който отхвърля съществуването на Господ ,атеист .Когато неверниците (атеистите) гонели Мохамед даго убият .тои се скрил в една черква .при свещеникът, православните християни .тогав аллах господ .дал над черквата да изгре слънце и свещеникът каза .я мохамед виждашли тези два лъча. Нашата и вашата религия са като тези два лъча от един източник.

11

Си Дзинпин

преди 5 години

Ако мюсюлманин беше убил 50 човека в църква в някоя мюсюлманска страна, Западът щеше да заклейми всички мюсюлмани като терористи..

10

Си Дзинпин

преди 5 години

прав е Ердоган и много добре го е обяснил

9

източноправославен

преди 5 години

НЕ е вярно има разлика Ердоган Ефенди !ИД е ваша тя се бори за вашата Панислямска мисия и мечта.

8

Анонимен

преди 5 години

Християнството е насила наложено у нас през 866 г. пише точно и ясно за Борис 1 в Укипедия , който знае да чете ще разбере , всичко друго е ела да ти промия мозъка че си ми малко глупавичък

7

Анонимен

преди 5 години

Как си играят с психиката на човешките същества , всичко е манипулация и дезинформация , Престъпника си е Престъпник на таа Планета

6

Мюсюлманин

преди 5 години

Разлика няма от Терористите в Нова Зеланде и Турчинът .в Утрехт . Ислямът и Християнството .отхвърлят ТЕРОРИЗМЪТ.И двете религи ни призовават да вярваме в един и същи Бог.

5

Анонимен

преди 5 години

Ердоган либерал ли стана сега ?Нали беше казал че жените имат нужда от хареми и джамии?

4

До 3

преди 5 години

Марешки купува от Ислямска държава петрол. Ще спреш ли да зареждаш от него?

3

Анонимен

преди 5 години

Ердоган винаги ми е харесвал,защото не им "цепи басма"!