60

Анонимен

преди 5 години

До КичашЗащо мутантът Петър Кичашки, който се е родил без крака има такава млада и красива жена - Милена Кичашка?Бате тая ако е красива не знам с какви крокозъбели се бориш ти.

59

JJIvanov warning

преди 5 години

Заради холограмни и други оръжия контролирани от жестоки врагове имащи връзка с ликвидацията на живота в края на Палеозоя охраната на регион Марс Земя Луна НЕ Е ДОВОЛНА от нарочно развъжданите домашни хора обитаващи временно повърхноста с цел укрепване на биосферата с развъждане на домашни хора животни и растения.След години търсене най сетне са намерили регион с име China..

58

До А дали е така?

преди 5 години

Не ,не е така ,просто си неук.САЩ тогава за всичките мисии Аполо са дали над 200 милиарда долара в период от няколко години.Такива пари в момента са немислими при положение ,че НАСА имат бюджет от 20 милиарда годишно ,а Роскосмос незнам дали въобще имат и бюджет.

57

Анонимен

преди 5 години

Отец Сергий ще помогне, колкото ХИЛЯДИТЕ КАПЕЛАНИ помогнаха на великата и непобедима американска армия да побеждава, да не бягат като бити пед.....

56

А дали е така?

преди 5 години

Като слушам постоянно колко е скъпо и колко е трудно и сложно да се изпрати апарат с хора на луната и започвам да си мисля, че краварите наистина са го фалшифицирали това ходене до там. Днес е сложно и скъпо а през 1969 е било лесно и евтино ;-))

55

Само питам

преди 5 години

Мъск го НЯМА в споразумението, дори не е споменат ...... няма ги и 9 / деветте / частни компании които помагали на НАСА да стигне до Луната ....... Защо ли ? Знаем че Путин избра Тръмп за президент на великите САЩ .... а ръководството на НАСА да не би Рогозин да го е подбирал ? Хахахаха

54

Reptile

преди 5 години

Какво са 180 млрд. за САЩ, които харчат 600 млрд за армията си годишно, а по време на войната с Ирак достигнаха колосалната сума от над ТРИЛИОН долара. Програмата за Ф35 докосва трилиона... пък някакви шориошки папгали повтарят едни 180 млрд, които не са и толкоз, доста по-малко, но нищо ще се направим, че сме *** да приемем сумата. Совалките бяха по-скъпи и знаем как завърши всичко... така че, кравоглави-кухороги, по-тихо, че се излагате...

53

Reptile

преди 5 години

г-н Инженер, нищо отвратително няма. Хората работили, ами работили са, но тогавашната твхнология е нямала нужните възможности.Ракета с нужните параметри няма все още, да не говорим за преди 60 години, когато всичко е било по-тежко и по-трудно. Ще почакаме още малко и някой луд руснак ще се навие да седне в лунният модул... и ако е рекъл Бог човек за първи път ще стъпи на Лунната...

52

Анонимен

преди 5 години

Не може да бъде! Първо на първо, ракетите на Мъск не само са по - големи, по - сигурни, по - далече летят, но и са десетки стотици пъти по - евтини от космическите таксита ;)))Рапонииии, рапони евроатлантически, кога ли ще се научите да мислите със собствените си глави... Значи Роскосмос измъкна контракта за ходенето до луната от всемогъщия Мъск ;)) Сега ще го включат в проекта за да не го излагат - ще му дадат да произведе електрокарите, дето ще возят космонафтите и астронафтите до ракетата ;)

51

До един от 80%

преди 5 години

До Анонимен 51Когото се напънеш другия път да съчиниш нещо толкова умно, внимавай да не разкаляш терена. Страх ме е да попитам, да не започнеш мисловни напъни, за компетентното ти мнение за "Дейли Телеграф" и "Телеграф", както и за ITT...

50

Анонимен

преди 5 години

Русия може много да помогне на НАСА. Роскосмос има на щат един поп отец Сергий настоятеля на храма Свети великомъченик Георгий Победоносец в град Байконур който ръси със светена вода и чете молитва за успех преди излитане на ракетата. НАСА не разполага с такъв гениален тесен специалист.

49

Анонимен

преди 5 години

Някой с "доказателства" че планетата е плоска, от рода на "гат са кача на Шипка, виждам заралиите" ?!

48

Анонимен

преди 5 години

До БКПЗааааащото са луноходи и мисията им е да събират максимално количество информация, т.е. докато не се разпаднат. Няма грам смисъл, да се правят системи за "завръщане" ...

47

БКП

преди 5 години

***, на луната може да се кацне , но обратно не може да се излети!!! Защо руският и китайският луноходи не се завърнаха??? Американците никога не са кацали на луната, камо ли да се върнат обратно на земята!!!

46

Анонимен

преди 5 години

Какво очаквате от руснаците? Всичко им е фалшиво, старомодно и изостанало. То само като им видиш как се казва държавната им информационна агенция ТАСС и ти става ясно колко им е акъла. Първо вече няма телеграф второ няма и Съветски Съюз ама те си живеят в съвсем други измерения и в съвсем друг паралелен свят, даже и се гордеят със своята изостаналост.

45

Кичаш

преди 5 години

Кичашки е *** от Враца или Видин, не помня точно.

44

Анонимен

преди 5 години

ПектанМММ, да съгласен съм с номер 45!!!

43

Кичаш

преди 5 години

Защо мутантът Петър Кичашки, който се е родил без крака има такава млада и красива жена - Милена Кичашка? Защото е перспективен coрoсоиd, директор на НПО, което се занимава с подривна дейност срещу BG.

42

Драган

преди 5 години

Мисля... че коментар 45 е много мъдър и точен!Аз не съм го писал, ама ви казвам, да го прочетете и хареста!И харесайте и Пюдопай!!!!

41

Стоян

преди 5 години

Бе ей! Кой сложи минусче на предния коментар! Той много явсно ви показва, за какво става въпрос!