28

Анонимен

преди 5 години

героят на 21 век

27

Анонимен

преди 5 години

До ВАСИЛ ЛЕВСКИИ какво са виновни обикновенните невинни хора че да ги избива някакъв рижав психопат? Като искате да се борите с ислямистите се записвайте доброволци срещу ислямска държава, боко харам и тн. от които страдат и самите мюсюлмани. Какво са ви виновни невинни жени и деца. Дегенерирали амeби.

26

Анонимен

преди 5 години

Туй е за 6-те минути от предаването в линия за изкуствения интелект на софтуера,а за предните 10 мин. преди това предшестващи тези 6 мин. защото общо предаването го посочват как 16 мин. предаване в ефир от мястото на събитието за което малко след излъчването и уведомлението от полицията са могли да блокират,много медии се борят за такива права с акридитация преди това да присъстват на тези места за новинарски емисии с мисии при туй и права за разпространение с ранг на международни осведомители.

25

ВАСИЛ ЛЕВСКИ

преди 5 години

Незаличимо е за да напомня на гнусните тарамбуки и амуджи че мястото им е по родните земи и места и че това което са си намислили, няма как да стане и никога няма да се случи. Незаличимо е за да им светят червени лампички в *** ислямистки дивашки кратуни че винаги могат да бъдат нагостени със собствената манджа сервирана с големия черпак с набиване по канчетата. Незаличимо е за да знае светът че ислямът и Саудитска Арабия са развъдници на тероризъм, зло и смъърт!

24

до Българин

преди 5 години

а дръм-ен-бейз искаха ли да вкарат?

23

Българин

преди 5 години

Щатските Илюминати, искаха чрез исляма да вкарат хаус в света и да създадат трета световна война която е на прага си.. Както знаем ислямска държава и всички джахидисти са мюсюлмани от западните страни където са с промити мозъци п места.. Идеята им е била тези овце в запада да си мълчат мюсюлманите си правят каквото искат тероризират, да ги изнасилват и така към ислямизация. Обаче Никой не предвиди обратната страна на монетата. А именно и че Христяните могат да се фанатизират. Плана им пропадна!

22

Анонимен

преди 5 години

До 21 Пък като те срам от Нас,махай се!Свет широк ,там е пълно с горделиви високоинтелектуално и културни хора!

21

От бореца

преди 5 години

Разкарай се фак, опсс факт.!.

20

Анонимен

преди 5 години

Значи Холивуд,и не само той може да върти филми пълни с насилие,убийства,гадости,а реално събитие не можем да гледаме? И защо да не видим какво е причинил този психар?! Товае реалността,хубава,лоша ние живеем в нея ,и да се цензурира е тъпо и безсмислно.

19

Факт!

преди 5 години

90% от българите са страшно примитивни и про.ти хора срам ме е че седя с тях в тая ко.ина!

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Няма да секне ни най-малко. Тия си мислят, че така отиват в рая. Разпни ги, и съвсем така ще мислят.

17

Анонимен

преди 5 години

До 9988Нова Заландия в Европа ли е според теб тъпчо?!

16

Анонимен

преди 5 години

Веднъж като качиш нещо в интернет пространството после колкото и да се опитваш да го заличиш няма как да стане. Клипчето го има навсякъде. Иначе тоя тарант трябва по древен римски обичай да го бичуват с камшик доде не му свалят кожата, а после да го приковат на кръст и да го разпнат докато не изгние под слънцето. Такава трябва да бъде къдцата на всички терористи, независимо от коя религия. Гарантирано, след няколко такива демонстрации тероризма ще секне. А сега мaмуняците знаят че ги чака затвор

15

аз-ът

преди 5 години

И?ко лошо има?Те като си правят клипове как режат главите на християни, тези видра не са ли проблем?

14

!?!

преди 5 години

Манифеста дайте да четем!

13

x

преди 5 години

защото може да има симуланти и да се правят на загинали

12

х

преди 5 години

. com

11

АнонимеН

преди 5 години

До до 1ВИДЕХ ГОМАЛЕЙ ТОВА Е КАТО КОНТРА СТРАЙК НА ЖИВО

10

Ха-ха

преди 5 години

Е па нека остане и малко радост за белите!Всеки ден са мачкани и унижавани съвсем умишлено на държавно и световно ниво...

9

9988

преди 5 години

Да са ви честити еврофейските либерастски ценности!