46

Ани

преди 5 години

До АнонименО, горко ни! Да имаше поне един с ОБРАЗОВАНИЕ ! Знаят езици - туркинята знае турски, а важния Иво като е миропомазан още от дете - ще знае езици. Питам се дали знае нещо полезно като се кани да управлява държавата !?

45

Gogo

преди 5 години

Само дето хал хабер си нямате какви хора е назначил Радев... питайте някой ваш приятел от външно министерство да ви каже какви са тези хора и за коя държава работят тези новоназначените от Радев....Няма един който да работи за Русия , те заради това се изпокараха и сега има направо война подкрепен от БСП пък не е назначил един човек от БСП на работа те ще му видят сметката на Радев.

44

***

преди 5 години

Нищоправещият спретна едно нищо.

43

Анонимен

преди 5 години

Това е най-скромния и не изявен политик

42

Анонимен

преди 5 години

И какво стратегическо трябва да очакваме от този миш-маш?А къде изобщо е Г-жа Президентшата в какамангата?Тя ли ще е Острието на шпагата?

41

Оставка

преди 5 години

Оставка на Радев за неспазване на българската конституция !

40

Анонимен

преди 5 години

На мен ми харесва президента.И неговата не е лесна,отдавна не сме имали свестен президент.

39

Щирлиц

преди 5 години

Невин владеела турски!?Е добро утро!

38

Анонимен

преди 5 години

По времето на Плевнелиев кагато беше американска резидентура, защо не рива?

37

men

преди 5 години

ей тоз батка мъжкар как лошо гледа. още малко ше скочи и ше спаси държавата. ше каже човек че не е от котилото на тиквочко. пу ай да ни му е уроки.

36

Анонимен

преди 5 години

Все агенти на руските служби! Президентството стана официално свърталище на резиденти на Русия!

35

Анонимен

преди 5 години

Румен *** увеличава лапачите на държавна хранилка! Не стига че Деса Мерцедеса ходи навсякъде само с охрана дори и когато си пазарува роклички, а не й се полага такаваы Сега още хрантутници в нищоправещата институция, начело на която е ... Иво Христов! А *** само срича написаното му от него! И това шапкарско лай.но може ли да бъде президент, още повече че е посочено от руските служби!

34

Анонимен

преди 5 години

Сигурно ще измислят големи стратегии :)

33

Анонимен

преди 5 години

айде още едни на държавна хранилка! а къв е смисъла от тоя стратегически съвет?

32

Анонимен

преди 5 години

АБВ 2.

31

Анонимен

преди 5 години

Радев нещо много го е шубе.Чия ли заповед не изпълни на фюрера Тръмп ли на императора Путин ли или може би на княгиня Нинова.Радост в душата ми настава като гледам тоталитарен плъ.х от шубе да се напикава.

30

Анонимен

преди 5 години

Ето ви президентска република със Стратегически съвет. Стратегически съвет срещу министерски съвет, нека има конкуренция, конкуренцията я хвалят постоянно, че била полезна. Нека се конкурират за благото на народа.

29

Анонимен

преди 5 години

С Русия и САЩ стана точно това.Неолибералните фашисти се маскираха в Русия като патриоти а с САЩ като републиканци излъгаха народа да ги избере и забравиха да си заминат.И когато народа им каже че държавата е негова те отговарят а не грешите държавата сме ние фашистките диктатори а вие сте роби пък и като ни избирахте къде спахте.Такова нещо стана преди век във Франция.Така че да знаете качат ли се неолиберални фашисти на власт маскирани като патриоти или комунисти, се махат само с бунт.

28

Анонимен

преди 5 години

И в името на тая заветна цел абсолютна власт и безкрайни пари неолибералните фашисти ще се маскират в зависимост от обстоятелствата на каквото ви душа иска на либерали патриоти нацисти комунисти демократи но зад всички маски има само едно власт и пари.Властта трябва за да може закона да е каквото те кажат а парите трабва да се вземат от някъде и след като не е от тях ще е от народа няма просто откъде другаде.И след като заблудят поредните найвници да ги изберат ще кажат че държавата това са те.

27

Анонимен

преди 5 години

Това няма връзка с държави а е глобално.Неолибералния фашизъм също като основните си ценности властта парите и диктаторските режими няма родина.Виждаме съзидаване на лъжлив световен плутокрстскк олигархичен диктаторски съюз.Насочен срещу всички който не са част от богаташката им клика дето контролира 80 процента от капитала в света.Искат да превърнат държавите в затвори със надзиратели диктатори със всички права и народ затворници без никакви права.Така ще направят престъпленията си легални.