10

Ами, не е истина

преди 5 години

Зодия Дева, да се довери на някого, съмнявам се. Девите не сме толкова наивни. Трябва да знаете едно, че за да оцелееш в този жесток свят - не трябва да се доверяваш на другите толкова лесно. Остани тук и ще те затворят завинаги. Ако имаш късмет.

9

до Травмираната

преди 5 години

Явно тежко си преживяла връзка със стрелец, съчуствам ти, но тук не е мястото да си изливаш разочарованията и да слагаш всички представители на зодията под общ знаменател.

8

Анонимен

преди 5 години

Стрелеца обича си игре с жените. Ако усети, че някоя е луднала от обич по него, лошо и се пише. Започва подигравки, потъпкване на самочувствието, докато другата му бройка е в леглото му той си прави" гаргара" с вас. Ако вие му скроите подобен номер ще го превърне в драма филм, достоен за наградата Оскар. Но на него всичко му е позволено! Така че зодия стрелец ли е студено с него и безразлично. За да сте в добро разположение на звездите. Изобщо не ви трябва, такъв проблематичен мъж!!!

7

близнаци

преди 5 години

И Доверие..на другия ден няма да ви познава

6

Анонимен

преди 5 години

Ей на, сега, пусто, как да се довери човек на подобна глупава писаница?Създадохте у мен базово недоверие и сега, след като прочетох поредната доза свръх-простотия, не вярвам на нищо и на никого!

5

Анонимен

преди 5 години

Това за стрелец е някаква шега. Апостол Тома баща на критически реализъм? "Тома Неверни". Най-много му подхожда. Всяка дума е поставена под съмнение. Жените с него се уморява от този факт и връзките му се оказват пълен провал. Сам си го прави!!! Агресира, никоя уважаваща себе си жена не обича агресивен неразбран и невярващ мъж! Груб и патологично ревнив, това е парманентно състояние на представител от зодия стрелец!

4

Анонимен

преди 5 години

"Близнаците" са наистина доверчиви.Знам обаче един човек от зодия "Риби", който е доста подличък и като че ли способността му да съчувства е ампутирана.

3

Познавам Стрелец,

преди 5 години

който е вманиачен на тема да проверява всичко, каквото му се каже. Веднъж дори се беше обаждал по телефона в апартамент, даван под наем от негов познат, който споделил, че наемателят си е заминал и сега търси нов. Стрелецът няма никакво отношение спрямо този жилищен имот и рентите от него. Случайно се изпусна, че когато позвънил там, се обадила някаква жена. Всъщност, това е била майката на собственика, отишла да почисти след напусналия наемател. Откъде знаеш телефона там? Взел го от указателя!

2

Ема

преди 5 години

Изобщо не е вярно. Може би Стрелец донякъде, но и те не че се доверяват, просто не се впечатляват и не задълбават много-много, а си правят каквото си искат. Особено мъж Стрелец изобщо не можеш да озаптиш

1

Анонимен

преди 5 години

Дева и близнаци... доверяват се бързо?! Дева... доверява се... БЪРЗО... Ххахахаххахаха