32

Циник до Крумов

преди 5 години

Забележи ... не пишат в медиите - за касапите ... или главорезите на ИД - а за "бойци" - избора на тази дума - говори много!Думата боец - предполага - някаква чест .... същата работа е и с кy...pвентиите събрали се от цял свят - да обслужват нагона им - те са "булките" на ИД.А всички отвратени от тях - са расисти.

31

Крумов

преди 5 години

До ***. Ти не си ***, ти казваш истината точно на място. Поздравление от мен.

30

Тони

преди 5 години

Ееее съфорумци питам ви сега каква е разликата между този ислямски терорист и онзи християнски терорист?

29

Анонимен

преди 5 години

Ало дпс няма ли да направите коментари..а и бтв нищо не казаха а миналия ден тръбяха здраво за зенландия

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Ае млъкнете най-накрая бе да ви *** в нещастниците социалистически. 1 век ще мине и пак няма да спрете да се пените за съкровения ви комунизъм. Заради такива жалки гнусни мързели чакащи на готово като вас рухна, защото си беше система изградена от мързели и пияници, която да служи на мързели и пияници. Статия за тероризъм - в коментарите НА ВРЕМЕТО КОМУНИЗМА..., статия за политика - КОМУНИЗМА, статия за икономика, спорт, здраве... САМО ЗА КОМУНИЗЪМ МИСЛИТЕ! Писна им на всички!

27

Анонимен

преди 5 години

До Как СийкаКак Сийке,питай тези,които ги финансират и насочват,а не обикновените европейци.

26

Анонимен

преди 5 години

Задавате ли си въпроса защо в държавите от съветския блок нямаше атентати,преди да започнат да се разпада блока?Защото на никой не са му трябвали терористи и нямаше кой да ги спонсорира,а държавите живееха в мир и дружба,нямаше дразги или жажда за богатства.

25

Как Сийка

преди 5 години

Алоооуу,господа и г-жи Премиери,заслепени от някакво неразбрано чувство за еднаквост ,толерантност и други подобни не забелязвате ли как с едри крачки върви ислямизацията на старата Европа ?! За всички,освен Вас,е ясно,че ако ръководителите на държавите не се съберете и не решите за налагане на някакви крути мерки спрямо подобни ненормалници само след няколко години ще е късно да се прави каквото и да било ?! Това,че сте разтревожени и сте ЗАЕДНО след всеки атентат е КРАЙНО НЕДОС ТАТЪЧНО !!!

24

Филипополис

преди 5 години

Може би. Тарант имаше право да се опълчи срещу тези .....

23

Анонимен

преди 5 години

Холандия е една от най-толерантните държави,въпреки че имат националиста Герт Вилдерс в управлението.

22

Анонимен

преди 5 години

Хуманната сатанинска религия ислям (((

21

А 2

преди 5 години

До Л.А. : Прав си ! Сещам се за няколко Кръстоносни похода....Не е казано, че посоката ще е същата, но безумната политика (която рано или късно ще свърши) води до такива размисли .

20

Циник

преди 5 години

Защо "ние белите" губим битката ли?Много просто - всеки арабоафрикански терорист е за милиардите ( вече ) мюмюни , мъченик за вярата! Факт е , че семействата на тези - биват щедро спонсорирани ... и се радват на репутацията на полусветци сред своите.Европеец позволил си "активно да се противопостави" на натрапените му "гости" - е расист...фашист ... и терорист ... а близките му ако не се изпокрият в миша дупка - биват репресирани от медии , и правителство!

19

Киро Х

преди 5 години

До ники:Няма шанс да е бял и християнин, ако беше така досега снимките му и имената му щяха да са обиколили всички пропагандни медии на Мейн Стрийм-а.

18

Додо

преди 5 години

Мъж, мъжа, мъжът са политкоректните за мохамедан, терорист и арабин! Успех! Насладата в обзетия от метастазите на юдеоционисткия Мултикултурализъм Западен Свят вече преминава в перманентен оргазъм! И само да сте гъкнали ако не ви харесва - веднага на прокурор и с обвинения в език на омразата!

17

Циник

преди 5 години

"Подмяната на европейците" , е неоспорим факт!Само сляп ... и неоджендър и неолиберал , може да твърди противното.Всеки можещ да събере 2 + 2 го вижда.Отдавна в Европа - няма независими медии.Обслужват интересите на шепа свръхбогати индустриалци и политиците, които са спонсорирани от тях.Толкова е просто!Ако тенденцията се запази - след по-малко от 50 години - християните ще са изчезващо малцинство в "някога собствените им страни"

16

До 15

преди 5 години

Заври резултатите си там, където ти мине през ума и не натрапвай завършения си живот на нормалните участници във форума,които очевидно, за разликаот вас, предпочитат да продължат живота си, без да ви уведомяват повече от 600 пъти на ден за това.Даже и да е политика на сайта, любезно ви казвам, че не е подходящо рекламирана политика с положителни последици.Досажда.Не сме паднали от облаците и знаем как се работи за Гугъл.Тази сума е малка, дори да работиш от тоалетната.Похвали се на баба си.

15

Анонимен

преди 5 години

Трябва мотива защо мъжът е започнал яростно да стреля,че защо тази лежаща до него жена повтаряла-Не съм направила това-няколко пъти за да не посрада,че каква е връзката между тях,откъде се качили в трамвая,че да се случи тази сценка,че колко спирки е било мирно и тихо,че на първата спирка след скандала,че с или без внезапна спирачка в трамвая е успял да избага с първата кола застанала на пътя му за бягството или спряла за изчакване на червен сигнал в зависимост от движението,че въпросната кола.

14

до ники

преди 5 години

Собствените имена се пишат с главна буква...от самоуважение поне....което на теб явно ти липсва

13

ники

преди 5 години

Само да не се окаже, че тоя стрелец е бял и е християнин.Тогава ми е интересно кертените по долу как ще коментират?