82

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Леле,какви изрази от учител към хората и родителите,какво е това ***, родителите пречат..Дори и на ученик се говори на Вие ако желаете учтиви,възпитани деца.Ако не можеш нещо,дайте пример.Децата се впечатляват и обичат учителите си които се държат възпитано и по адекватен начин с тях.Къде е респект а Ви,учители?

81

Анонимен

преди 5 години

Ами ,че то и държавата и общините се управляват така и изоълняват такива инструкции.Нали се сещате ,че тя нито може да го измисли ,нито да има куража да го каже ,ако не копира някой ,който го прави и е по-горе от нея.

80

Reptile

преди 5 години

Пълно е с малоуумни родители, които висят в училище и обясняват, че проблема е в учителите, които не успяват да работят с тяхното дебиллче...

79

Анонимен

преди 5 години

Поредната герберска мутра...

78

Съпругът на

преди 5 години

директорката сигурно е военен; щом употребява такива "специализирани" изрази' като "ГАРНИЗОН" в училище...... за първи път чувам словосъчетанието.

77

Анонимен

преди 5 години

Много ясно, че така трябва да е! Родителите вместо да питат как се справя детето им, почват да плюят по учителите, а не се гледат те какви са. Само така.

76

Re

преди 5 години

Много е ядосана тази директорка.Кой ли родител я е нервирал и за какво всъщност става дума,не се разбира в клипа.

75

Анонимен

преди 5 години

На тази директорка и липсва домашното възпитание.Какви то и да са родителите смятам ,че те имат право да се интересуват от техните деца.Да сложи приемен час да уведоми децата да кажат на своите родители.Липсва и елементарната култура и уважение към учители и родители.Приканвам всеки родител на когото е отказана поискана среща с с генералшата/калинка/да си премести детето друго тогава ще говори.

74

Анонимен

преди 5 години

За съжаление повечето родители пречат. Те са в основата на поведението на децата си. Много са малко родителите, които се интересуват от обучението и държанието на децата си в училище. Масово нахлуват в класните стаи, при директора и се държат безумно. "Моето дете не може да направи това, то е много възпитано", "Кои сте вие бе, ще прави, каквото си иска"...... "Сега като се обадя на баща ми ще видите.. Знаете ли кой е той, ааа" и т. н......

73

33

преди 5 години

Такива са почти всички кадри на ГЕРБ - самодоволни , партийно назначени с "конкурси " , груби , арогантни...След падането на ГЕРБ от власт тази година всички ще ги изметем , защото не са професионалисти .Образованието отдавна е рухнало и едва се крепи на частните уроци ,благодарение на такива "кадри ".Както казва народът "Да пази Бог от млад чорбаджия и дърт ц,иганин!"Изобщо скапана работа .Затова всичко читаво бяга навън да се спасява от това зло,което ще осакати децата му .

72

Burzum

преди 5 години

ГЕРБ!

71

Анонимен

преди 5 години

Хубаво ще е предателя веднага да напусне училището. предателска сега кажи от твоето предателство какво спечели училището. Сега ще има отлив на ученици. Ще има съкращение на учители, а не на директор. Директор ще има до закриване на училището.

70

открил топлата вода

преди 5 години

Извинявайте не сте прав.За да станеш Директор си има критерии и определени годиви-поне 5 като учител;Трябва да представиш визи я за развитието на училището и собствени виждания по определени проблеми.Има и ситуация ненормални елемент и е конкурсни начало с хора от инспектората и министерството

69

Мими

преди 5 години

Хайде стига сте плюли! Я каква симпатяга е директорката.На всичкото отгоре,тя казва на учителите,колко са страхотни,а те гаднярите тайничко я снимат.Юди.

68

Анонимен

преди 5 години

Принципно директорката е права. Но не внимава какво и как говори. Не внимава пред кого говори. Явно е сравнително млада и няма достатъчно опит житейски. Това ще и е за урок и ще помъдрее. Пред подчинени така не се говори. Говори се литературно и наукообразно, обтекаемо и не много категорично за да има накъде да се отстъпва. А пък каквото ще правиш си го прави.

67

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Самата аз съм добра по други предмети и с каквото мога им помагам на класа ако имат проблеми.Мисля че така се прави

66

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Учителите и родителите трябва да помагат на децата кой с каквото и както може.Само тогава ще се върви напред.Бивш учител съм но като видях че целия клас е зле по математика първо говорих с преподавателката и тя ме отряза.Намерих се,говорих с психолога дигнаха се и други родители.Сега имат нова учителка която им дава по 2 часа консултации на целия клас и всички деца го посещават.През ваканциите сме се разбрали.А да води когато е на работа също курсове който му се учи и иска да знае.Всеки помага

65

Йоп

преди 5 години

Това е то. Държавата на ГЕРБ!

64

До родител

преди 5 години

А бе, ти щом намесваш и тук комунистите си ми ясен. Сигурно от такива като теб и онези майки -всезнайки е пропищала директорката и няма да ви допуска КОГАТО ПОЖЕЛАЕТЕ

63

Анонимен

преди 5 години

герп калинка, всичките диекторки са кадър на ГЕИП