17

Само мнение

преди 4 години

Талибаните не трябва да се занимават с българи, независимо от кой район на света !Не трябва да се занимават и с руснаци..., но и "други" .

16

раша наша

преди 5 години

това са прислугата на сащ сащ точно казано васалите

15

комитата

преди 5 години

големите войници от САЩ къде са да не са им свършили мунициите

14

Анонимен

преди 5 години

Добрите и лошите мусулмани воюват за мир.

13

Анонимен

преди 5 години

Туркменистан е бивша съветска република на Съветския съюз. Афганистан щеше да е като Туркменистан, Казахстан, но Европа и САЩ попречиха на цивилизацията и цивилизоването на Афганистан. Днес цял свят вижда резултатите от политиката им.

12

равнопратка

преди 5 години

От всичко се вижда,че мусюлманите са винаги потърпевши.Интересно е ,че след като мусюлманите са "кръвожадни убийци",защо в Нова Зеландия,ТЕ не са реагирали с оръжие,НЕ са били въоражени,а са мятали ,каквото имат наоколо да се спасят от ТЕРОРИСТА?Тероризма си е Тероризъм,няма етнос , пол или религия,един гнусен Тероризъм!

11

зрелища и пасти

преди 5 години

в Авганистан един литър бензин е 0.64 USD т.е 1 лев и 3 стотинки .

10

Бахуро

преди 5 години

До МюсюлманинАко по цял свят гонят мюслитата, трябва да се замислиш много добре, ама много добре... Защото християни например не ги гонят да ги трепят навсякъде? Е освен разни боко харами, ИДИЛ и т.н., тоест мюсулмани само? Да те светна за Бирма (Мианмар) - там християните (които са по-голямо малцинство от мюслитата) не ги закачат. И имай предвид колко голям л***йнар трябва да си за да ядосаш ш1бани БУДИСТИ чак да тръгнат да гонят и чистят... Дано си разбрал написаното.

9

Мюсюлманин

преди 5 години

В Нова Зеландия ме убиват християнски десни екстремисти ,шиити ме убиват в Ирак ,Асад ме убива в сирия , Америка ме убива в Афганистан ,Евреите ме убиват в Палестина, Хиндустите ме убиват в Индия ,Будистите ме убиват в Бирма и Китай ,Християнски екстремисти в централна Африка ,И пак мен наричат ТЕРОРИСТ.

8

Гледна точка

преди 5 години

ЗАЕДНО ПРОТИВ НАСИЛИЕТО!

7

Анонимен

преди 5 години

Другарят Цацаров набеляза новите места за атентати на джихадистите. Дряново, Плевен, Шипка, Велико Търново, Благоевград, Пловдив, Асеновград, Баковския манастир, Казанлък и Банско.

6

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че смелия афганец е замерял Тарант в ( Нова Зеландия .и дотам се докопаха талибаните ) с молитвени броеници и обувки

5

Гледна точка

преди 5 години

Другаря Сорос е казал щом атентаторите са мюсюлмани да не се занимаваме с тЕх!Какво е казал Сорос е спорно. Факт е обаче, че когато става дума за замесени "бели" хора, било терористи или жертви се продънват ушите. НЕ НА РАСИЗМА!

4

Ужасите

преди 5 години

Малко са, още повече

3

Бойко Борисов

преди 5 години

Нищо де, защо ни занимавате с тЕя неща?! ГолЕма работа! Другаря Сорос е казал щом атентаторите са мюсюлмани да не се занимаваме с тЕх!

2

Само питам

преди 5 години

Защо няма сега 100 статии за убитите мюсюлмани от мюсюлмани в Афганистан , както за случая в Нова Зеландия? По какво се различават загиналите в Афганистан от тези в Нова Зеландия?

1

Анонимен

преди 5 години

Къде са в темата маргиналите?"Мюсюлмани" убиват мюсюлмани!БОРБА ЗА ЕДИН МИРЕН СВЯТ!