61

Анонимен

преди 5 години

ГЕРОЙ

60

Ghgguh

преди 5 години

Мир на праха им!Никога няма да се оправим с това остаряло мислене. Миналато е останало там, а сега живея в настоящето, за да изградим бъдещето!

59

иванчу

преди 5 години

Дано иде простака ердоган там ...и да го ....приветстват и му покажат и нему правата вяра

58

Наблюдател до 60

преди 5 години

Абе то и държава Нубия няма, но един бивш депутат навремето изнесе цяла реч за българо-нубийската дружба.

57

Анонимен

преди 5 години

И баба така й викаше

56

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми журналисти , такава държава Нова Зенландия няма .

55

Анонимен

преди 5 години

До кога с двойните стандарти, съжалявам за убитите но всекидневно по света мюсюлмани избиват християни -- Египет, Кения , Нигерия, Пакистан, Филипини, Сирия, Ирак и изобщо навсякъде. Обаче не се шуми много, много даже се и прикрива. И не, не изповядвам християнство, не изповядвам нищо, просто стандартите са двойни, а това е двуличие и лицемерие. До кога..........

54

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО инцидента от Нова Зеландия получава такова гигантско, непропорционално медийно внимание?! Само за сравнение, само през 2018 и само в Египет имаше 4 чудовищни кланета на православни християни - копти, 3 от тях в църкви, а четвъртото в автобус, който ги превозвал?! Общия брой на жертвите надхвърляше 180! Също така само за последните 2 седмици в Кения имаме над 150 изклани християни от мохамеданската милиция Боко Харам, включва бременна в 9-я месец жена! Защо ли?!? Ами сещаме се защо, уви!!

53

Анонимен

преди 5 години

Чужденците трябва да се маскират като новозеландци. По телевизията дадоха някакви, които много приличат на чужденци от далеч. Във Франция заради това забраниха бурки, шалвари, забрадки.

52

Су 34

преди 5 години

За 600 години Империя Османската не е оставила нищо зад себе си. Едни сгради в Истанбул и това е.---------Грешиш, оставила е външният к.енеф като велико достижение на цивилизацията.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен55 Колко си далеч от истината...

50

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, това момче може да е обвинено несправедливо, да е действало в афект. Тогава не се носи съдебна отговорност.

49

Анонимен

преди 5 години

Терористът от Крайсчърч е добре платен убиец,от сили които искат да противопоставят мюсюлманите и християните в глобален план.Въвличането на Балканите в терора е добре скроен план и отколешна мечта на тайните поръчители,за дестабилизация на Балканите,а от там и на ЕС.Възможно е той де не знае,кой точно го е наел,но успя да изпрати тайни знаци с пръстите си пред камерите в съда.Обича парите,печелил е от криптовалута...Бил е в Дубай,вероятно,да си открие сметка...Останалото е постановка.

48

ДртПрч

преди 5 години

"Сред жертвите, пострадалите и хората в неизвестност има дошли от Афганистан, Бангладеш, Пакистан, Сомалия, Индонезия, Саудитска Арабия, Индия и Йордания."Новозеландци няма.

47

до Анонимен алкохоли

преди 5 години

Бягай събери милостинята от мюфтийството и БХК - много се измъчи днеска!

46

Анонимен Алкохолик

преди 5 години

Нямя .споко сега.*** целуни портрета на Сидеров и се успокой.Аз излизам,защото трябва да пътувам до Лондон за да си гледам любимият футболен клуб съставен от ислямистите Салах и Мане.Дано не ме гръмнат.

45

от 200

преди 5 години

Коментара се четат 50!!!Безродниците - останаха само!

44

Анонимен Алкохолик

преди 5 години

Жалко е ,че днешните патриоти от нищо не се различават от комунистите.Едните убиваха деца като взривяваха църкви,другите искат да убиват деца като стрелят по невооръжени хора.Казах ви като ви се убиват ислямисти записвате се в НАТО и отивате на мисия в някоя държава и се биете с Ид.Вашето е просто ***

43

Анонимен Алкохолик

преди 5 години

Ясен си ми.Имам приятел като теб.На маса е голям патриот и бияч, но като види *** навежда глава от страх.Мрази българските помаци.И той не знае защо но ги мрази.Щял да си даде главата ,но не и да приеме исляма ако бил на тяхно място, но го е страх от противогрипна ваксина.Правилно ви каза по долу човека.Другите народи достигнаха такива висоти в наука,спорт и медицина, а ние ще търсим реваншизъм като убиваме деца.

42

НАБЛЮДАТЕЛ до Ангел

преди 5 години

За едно съм 100% съгласен с теб, не трябва да е сам, трябва всички заедно, координирано и добре подготени да действат, иначе ефекта е нулев. Новини , новини и пак новини, след подобна атака ч.а.л.м.и.т.еще изглеждат още по онеправдани ще искат още пвече съчувствие и повече права, повече джамиии ...