46

Анонимен

преди 5 години

ДПС е противоконституционна партия създадена от БКП=ДС за да разделят нацията.Няма място в България въобще.

45

Анонимен

преди 5 години

Uuuu, dps teroristiiii.

44

РАБОТНИК

преди 5 години

ТЕ--ПАРТИИТЕ И СЕГА СА НА 1 МАСА--НАРОДНАТА ЯДАТ И ПИЯТ И СЕ ВЕСЕЛЯТ КАТО СЕ ОПЛЮВВАТ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ --ЗА РАЗНООБРАЗИЕ НО И НА ПАРТИИТЕ СВЪРШВА ВРЕМЕТО ИДВА ---НАРОДНО УПРАВЛЕНИЕ

43

Анонимен

преди 5 години

Политиката у нас била "шизофренна", определи КарадайъЕстествено ще е такава, щом такива като него се занимават с политика! Каквито са те (и споменатия в статията), такава е и политиката им!

42

ЕВОА

преди 5 години

Браво,бравус,машала,ашколсун и всичко що е хвала!

41

Schiz00

преди 5 години

От дълбокомисленото изказване на митинга и сериозния исторически и геополитически анализ, най-много ми допадна пожеланието за скорошно "оправяне" на жертвите от атентата в Нова Зеландия.

40

Анонимен

преди 5 години

При тия от ляво всичко се решава на маса там дефинират проблемите

39

Анонимен

преди 5 години

Защото са си сменили имената доброволно.

38

Анонимен

преди 5 години

Задавам си въпроса, ЗАЩО българските помаци не отбелязват принудителната смяна на имената и религията от турците!!!??? Питам, защото турците за смяна на името уреваха, а българите петстотин години кланета и трепане! Нагли са , като Тиквата бойко борисоф

37

Анонимен

преди 5 години

Ако продължавате да лъжите за възродителния процес,съвсем никой няма да гласува за вас,сами си вкарвате автогола и хората гласуват за патриотите!

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Турците са ги държали защото са имали нужда от роби.Не ти ли е ясно тва.Ако бяха избили българите трябваше да има турци на тяхно място и съответно пи-малко данъци и закони.По турско робство всеки турчин е могъл да влезе в къщата на всеки българин да му вземе всичко да опъне жена му и децата му ако са хубави и да ти тръгне.Че и пари да му платят защото са му се изтъркали зъбите или половият му орган се е уморил и ножът изтъпил. Е затва са ги държали българите-за колене и еб"ане

35

Анонимен

преди 5 години

До 32заради руснаците я има България.--ако българите не са били оцелели 500 г, кого е щяла да "освобождава" в 90-тата минута твоята раССия бе, бас-тун? ако османската империя наистина е искала да "претопи" българите (до колко сега всеки българин е "чист" българин е друг въпрос) е можела спокойно да го направи за 5 века!! (5 века са това, ей!)"освобождението" от раССия е равносилно на сегашната анексия, на сегашното превземане на крим! абсолютно същата схема, и абсолютно същият крает ефект!

34

Анонимен

преди 5 години

Визирайки себе си, го подкрепям напълно.

33

ШИЗОФРЕННА ПОЛИТИКА

преди 5 години

се твори от шизофренни " политици " !!! Лекувайте се др. Карадайъ, лекувайте всички *** в този " Парламент " превърнал се в Содом и Гомор за последните 75 години от историята на България!!!

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Тия са некви турци.Те не харесват Русия -та нали заради руснаците я има България.Не си прави илюзии.

31

Анонимен

преди 5 години

До 30Русия славянска,българите са свързани с история,език,религия, с тази братска държава.--какнво ни е "братското" кс твоята раССия бе, бас-тун? каква "история" ни свърза бе? къде беше твоята раССия 500 години, че не ни "освободи", ами влезе резерва в 90-тата минута, когато мача "по принцип" беше решен? къде беше твоята раССия 7 години по-късно, когато беше против съединението? да продължавам ли с въпросите по нататък, че ще те забия в земята!?

30

Анонимен

преди 5 години

АКО не ти харесва Карадаъ вземаш куфарите и отиваш в Турция,Живков така правеше вратта е широко отворена.Как да създаваш партия която е против България,вашата партия не с държавата тя се допълва с идей от Турция.БГ в момента се управлява от ГЕРБ И САЩ.ГРЕШНА политика отново,вашата партия е против Русия славянска,българите са свързани с история,език,религия, с тази братска държава.Вие искате да оказвате влияние с език и икономика да вземате постове на управление за икономически изгоди,

29

Анонимен

преди 5 години

До29И тия са си шизофреници.Ем се кланят на Ердоган ем се барат европейци при тва либерали.--кланят се на масквА, а не на ерголям.и да, шизофренное да си "либерал" (дпс), а да си фен на фашиста ка-путин, да се бараш за "социалист" макар и псевдо (бсп), а също да си фен на агресора от крим, да уж десен, консерва, а да си против ултрадесният фашага от "спаската башня" (герб)шизофренията е пълна и тотална, в това е право момчето - говорител на сараите!

28

Анонимен

преди 5 години

И тия са си шизофреници.Ем се кланят на Ердоган ем се барат европейци при тва либерали.Е какъв е тоя либерален халифат.Се едно суха вода или близка далечина.

27

от въпросче

преди 5 години

Анкетата дава почти равни показатели което означава,че ДъПъСъ и ОП(КакаСиСи) играят като скачени съдове!)))