37

Edna

преди 5 години

Много са в София! Незабавна забрана да се разкриват нови болници - само източват ЗДР. каса!

36

Знам

преди 5 години

Човека като взема 70 бона месечно- верно са му много. Като ги намалят и ще може са взима и повече

35

Анонимен

преди 5 години

Спешните отделения в държавните болници бяха врата към източване на средства и лекуване на масово неосигурени граждани и кой и с каква цел ги създаде?! Писна ми едни и същи бизнесмени да обикаляте телевизиите и слушаме теории и никаква работа по проблемите.

34

Анонимен

преди 5 години

Професоре, професоре и за теб са важни парите.С какво един обикновен пенсионер с пенсийката си да се лу(екува при тебе например. Трябва да пътува 200 - 300 км. Трябва ако има пари и да си плати макар, че е здравно осигурен. Ако няма парите отива при Господ. Това е днес българското здравеопазване.

33

Така е ..

преди 5 години

Решението е просто. 750 000 са без здравни осигуровки.Принудете ги да си плащат и готово.

32

Анонимен

преди 5 години

Живков още му търсят милиардите. Много добре ги е скрил. А откъде ли ги е взел? От някоя болница?

31

Анонимен

преди 5 години

Професорите ни са много, не болниците!

30

Анонимен

преди 5 години

Той да не е Живков и Станишев, та да стане милиардер?

29

Анонимен

преди 5 години

Този вече стана ли милиардер?

28

Анонимен

преди 5 години

Проф. Генчо Начев е най-богатият болничен директор у нас, показват справките. Шефът на столичната Св. Екатерина изпъква с 15 апартамента и къщи, 514 декара гора и три коли, като едната от тях е "Порше". Кардиохирургът е декларирал налични 70 000 лева, а на влог държи 4 млн. лева, 350 000 евро и 567 000 долара. Отделно проф. Начев притежава дялове от дружества, вложил е над 1 млн. лева в инвестиционни фондове и има акции в три поликлиники в Унгария, Полша и Хърватия, съобщава Skener.news. 2018

27

Анонимен

преди 5 години

Не са много болниците. Малко живи останаха през последните десет години. Това е истината.

26

читател

преди 5 години

Болниците отдавна са много, а още повече се строят, защо?Има огромни болници, като тази в Ловеч, която е гробище.Никога тази болница, с огромния си сграден фонд няма да е на нула ,"приход-разход",има и много други подобни. Дълговете на болниците се формират изцяло от лош мениджмънт, и лоши пациенти, разбирай без осигуровки (знаем и кои са!).А някой да е сравнил здравните осиуровки тук и някъде изз Цент. Европа? Даже не като сума, а като %.Нищо безплатно няма, за всичко се плаща.

25

Болниците

преди 5 години

Не са много ,а хората намаляха от вашите фалшиви лечения. Стотици хора измряха от некадърни диагнози и фалшиви лекарства.

24

Анонимен

преди 5 години

А той как стана милионер в държавна болница?!

23

сПАС

преди 5 години

Някои болници в България отдавна са само на хартия такива. Но тук виждам как някакви хора се дразнят, че т.нар. турски болници не приемат неосигурени пациенти, а държавните приемат. Ами да ви кажа по този начин(за наша сметка) и те не трябва! Държавата ДА НЕ ПРАВИ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЗА СМЕТКА НА БЮДЖЕТА НА НЗОК!!!! Да си влезе в социалните функции и да се разплащас болниците през бюджета, който отново пълни с нашите данъци. Не може да има пари само са спорни проекти по програми...

22

Анонимен

преди 5 години

15 апартамента и 50 милки!

21

31

преди 5 години

Много общини нямат вече болници, но хората от тези общини си плащат здравните осигуровки и пътуват по 40-50 километра, за да отидат на лекар! И това са допълнителни и то, високи разходи!

20

Соросоид

преди 5 години

То и училищата са много, а учители няма. Да се закрие държавното и общинско образование, а който иска да учи - да плаща.

19

Анонимен

преди 5 години

Директор на държавна болница взема 60 000 лв.Ако не беше Чирков още да сте в 19 век.

18

анонимен

преди 5 години

Болниците в София са много! Направете карта на България и маркирайте всички болници! Тогава ще видим как са разпределени географски и колко общини нямат болници!