32

Аз

преди 5 години

Християн демократите с техните ценности да се хванат за ръка и да ходят да живеят в някоя арабска страна.

31

защо

преди 5 години

Nightborn, за "с"-то съжалявам. Грешка. Но на думата. Въпросът ти е "кой " а не "коя". И не може да си в управлението и в Брюксел. Нонсенс. Виж гласуванията и изказванията в европарламента и тогава коментирай. Щото "баце" се моли на Медведев и на другия нен гласува... А дали, или за кой ще гласуваш си е твоя работа. Лека нощ

30

муспи

преди 5 години

Един бисер на еврейското слабоумие е - "християндемократически ценности". Самият изсраел не ги признава, обявен е за еврейска република и граждани могат да й бъдат само родени от майки еврейки. Съгласно Космическите закони, ако се избият евреите (поръсят се с хигиенна цел с прах против ***, усилен многократно - закупен от еврейски фармацевтични фирми), ще се забележи че няма никакви Европейски Съединени Щати за закриване.

29

Nightborn

преди 5 години

ДО 28- защо Кой е то`а ДжамбаСки ? От ВМРО го гледам че е . Така го пише в нета! Ми, за такова меко ***, къде е в управлението и парламентО маса време и крепи топките на баце - ми нема да гласувам! За такива предатели като ВМРО, АТАКА, оня къв беше, а да - Симеонов, НДСВ и предателите СДС ( и подразделения).... ми няма да гласувам! Кофтито е, че май, вече само *** ще гласуват за вас, за ГЕРБ и т.н.т. Гласете изборите, подправяйте бюлетините, че инак си заминавате! Не ви искаме!

28

Анонимен

преди 5 години

Добре че и Сорос споменахте.Кое е по-лесно да се изхвърли Сорос от едната държава Европа или да го изхвърлим от сто корумпирани държавички една по една първото естествено.Ако някой иска да запази европейската и християнската култура му трябват точно съединени щати на Европа с консервативно правителство вън от зависимостта със САЩ.А другото сто държавички срещу исляма ние в България го изпробвахме, бяхме на три държавички и после платихме за тая глупост с едни някакви пет века, именно робство.

27

Анонимен

преди 5 години

Интересно тука никой май не е прав.Орбан не е приятел на Русия просто националния интерес на държавата му е такъв.Второ САЩ не искат съединени щати на Европа те харесват Орбан защото разделя Европа и искат Европа на парчета.Второ защо да е зле съединени щати на Европа, защото ще сме суперсила а не парчетия то държавички кандидат колонии на новите велики сили.Това нищо общо няма с европейска култура и хрустиянство Русия като е федерация да не е антихристиянска или пълна с араби.Тролете сега.

26

защо

преди 5 години

Nightborn, единственият, който защитава българския интерес е Джамбаски.

25

Nightborn

преди 5 години

Когато кажа, че не гласувам ми кавате ,че по тоя начин спомагам да се избират такива като бойко, дпс, бсп и т.н.т .Е, кажете за кого да гласувам, като са един дол дренки ?! Е, кажете къде е българският Орбан?Е, ако имахме такъв и не съм гласувал- тогава ми вменявайте вина, че не съм го направил ! А, инак, не ми пречите, дето ме обвинявате - просто нямате солидна почва за обвинения ! Лека ви вечер и сполай ви :)

24

68980

преди 5 години

До Хм Има, замисли се, какво започва в Бг с написването на История Славянобългарска.

23

Анонимен

преди 5 години

До по-далече от РусияБраво на ОРБАН!

22

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по далече от Русия и Сърбия толкова по-близо до цивилизацията.

21

антисоросоид

преди 5 години

Уважавам Орбан защото е заклет като мен антисоросоид и антиджендар. Напред Орбан.

20

Анонимен

преди 5 години

Общо взето каквото е предложил е било разумно.Само, че от САЩ трудно ще се отървем. Много са агресивни. А вече и ни налазиха.

19

Хм

преди 5 години

Парадоксално,но факт-в България няма нито една партия,която би подкрепила Орбан в Европарламента!За кого да гласуваме????

18

Анонимен

преди 5 години

Днес Орбан е надеждата на цяла Европа! Един нормален човек в един луд и извратен свят.Дерзай Викторе!

17

АнонимеН

преди 5 години

РЕЙТИНГА НА КОМУНДЕЛО ОБРАЛ СЕ СРИНА НА 0% КОГАТО ДАДЕ УБЕЖИЩЕ НА КОМУНДЕЛО КОЛЕГАТА СИ ОТ МАКЕДОНИЯ!КОМУНДЕЛО ОБРАЛ Е ВЕЧЕ НАПЪЛНО ОПОЗОРЕН !!! ТЪЙ, ЧЕ ПРИ РЕЙТИНГ 0% САМО КОМУНДЕЛИТЕ МУ ОСТАНАХА ДА МУ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ!!!СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА КОМУНДЕЛА ОТ МАКЕДОНИЯ , ЧЕ СЕ СКРИ БАШ ПРИ ОБРАЛ :D

16

Вангел

преди 5 години

На тез евроизбори,ще има много изненади...На хората им писва яко,от досегашната политика...

15

Анонимен

преди 5 години

Тоя ги дърпа към Русия,а народът на Унгария много обича руснаците.Особено когато идват с танкове в ,,Бойна Готовност'',народът още помни ,,братската'' любоф,и премазаните под веригите.

14

Анонимен

преди 5 години

Няма край вече хванали сте се на хорото. Или ще ви превземат по военен път или по мирен, и ще ви заселят с арабели и всякакви да ви претопят за да не може да се измъкнете.

13

Наблюдател

преди 5 години

Някой трябваше да каже това!