173

184

преди 5 години

184

172

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен169 Точно,сърбите са най-малко "южни славяни",това понятие е измислено сравнително късно в историографията,а сърбите ,както и руснаците го използват за имперските цели на Русия и сепаратистичните такива на Сърбия.Откакто се премествала на изток,Сърбия винаги е отнемала български територии.Създали са държава през Късното Средновековие и то с помощта на България.Само във Войводина живеят 30 малцинства,да не говорим за Санджак,какви"южни славяни"са сърбите,не ме разсмивай?

171

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен166 Сърбите са лицемери и сепаратисти.С помощта на Русия,тнеха от България български територии,със злато "купиха"Охридската,българска архиепископия ,изклаха,ограбиха и прогониха от Македония,Западните покрайнини българи,живяли тав от незапомнени времена.

170

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен166 Излез от миризливата си дупка и виж,че сърбите за днес в окаяно състояние,Сърбия е в изолация с две степени страната им е по-назад от нашата по стандарт.Така е,защото са с агресивна Русия,надявайки се,тя да "им върне"Велика Събия,васкирана като Югославия.Сърбите са екстревисти ,агресори и сепаратисти,с помощта на Русия отнеха изконни български териториии-ЮжнаМорава,Македония,Западните покрайнини и избиха,ограбиха и прогоних българите от там.

169

Анонимен

преди 5 години

До Адолф Айхман177 Ти си продажник,защото не си нито българин,нито човек.Сърбите са най-продажното племе на Балканите,дадоха се на Русия и отнеха изковви български зеви.Сърбите са масови убийци и терористи,доказаха това по време на Войната в бивша Югославия,когато изклаха,изнасилиха,обраха и прокудиха над 200 000 несърби.

168

Анонимен

преди 5 години

" Те са 100% южни славяни "Хей ваатенски про стак........няма славяни, нито южни, нито северни........така както няма югоСлавия....Понял?

167

Адолф Айхман

преди 5 години

Република Србска няма нищо общо с Хрватските продажници. Тя беше създадена за защита на Сръбското население в Босня и Хрцговина, тва е. Сърбите никога не са ни обичали, но защо? Защото ние за тях сме смес от вредни гени и продажници. Те са 100% южни славяни и имат право да плюят по продажното племеце.

166

Анонимен

преди 5 години

Смел мъж и войн!Един такъв смел мъж, като та потроши цялата, да не ревеш за Истанбулската конвенция. Въобще не изпитвам съчувствие към вас. Сами искате да ви чупат манерките!

165

Демитра

преди 5 години

Смел мъж и войн!

164

Анонимен

преди 5 години

Да ги жаля ли......Ми не ....Жребия на СL ме вълнува в пъти повече!С тяхните камъни - по празните им чутури.Да видят какво е

163

Анонимен

преди 5 години

Fake news. Angliiski kralski teater....

162

Ти да видиш

преди 5 години

Най-големите терористи на планетата-мюмюните...плачат жално и се вайкат защо с тяхните камъни по техните кратуни!

161

Неучуден

преди 5 години

Като видиш какво са правили правоверните на Балканите и ти идва да хванеш пушката.Нормално.

160

Анонимен

преди 5 години

До Bluesky1Няма нужда да ни даваш акъл или го прави у вас в Турция да не ви подпукаме и вас тука!

159

Kiki

преди 5 години

Чак пък убиец.... оправете си заглавието

158

Факт!

преди 5 години

Чак па братя сърбите не са.Гонеха българите от Македония.

157

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен35Сърбите не пишат на кирилица бре....Сърбите пишат и на кирилица, е на латиница. Излез от панелката и отиди до Сърбия да видиш какви приятни хора са! Сърбите са наши братя и ние имаме да изкупуваме греховете си към тях, направени от фашистките убийци от нашия окупационен корпус през ВСВ. Ама това не го знаем, че е по-удобно и е срамно! Добре, че Първа българска армия се би срещу немците в Сърбия и Унгария! Тогава сърбите излизаха да посрещат нашите юнаци с "Живела Бугарска Армиjа!

156

turk

преди 5 години

На някои от прости хора в този форум е много трудно да им се обясни че за просперитет им трябва мисъл, която да има качествата коректност и достатъчност, или казано на арабски език: акъл. Ама то не e ... да им го набиеш.

155

до пишлеметата

преди 5 години

С какво живота ви ще стане по-добър като десетки майки, бащи, съпрузи и съпруги, деца си легнат днес загубили близък и обичан човек? С нещо друго можете ли да се похвалите днес, нещо постигнахте ли?

154

Анонимен

преди 5 години

Косово е сръбска територия, незаконно открадната от Сърбия в полза на албанската мафия!!Хашим Тачи "Змията", един мафиотски бос и търговец на дрога и човешки органи опъна дъртата вещица Мадлин-Олбрайт и тя лобира за да се откъсне Косово от Сърбия!!