11

Анонимен

преди 5 години

Първа крачка в посока отдалечаване от Ориента.

10

Анонимен

преди 5 години

Бас държа,че сега цената на пържената цаца в заведенията ще скочи двойно.По капанчетата и по бирарийките цената и все пак бе поносима.А сега, най-вероятно ще изчезнат и капанчетата за сладоледа,палачинките,мекиците,поничките със шоколад и мед,пуканките и вафлените кремове.Целта на този закон е да затрие всичко което радваше и бедните,които поне за ден пребиваваха на морето,като екскурзиантите и децата им например.Тия лобисти ще закрият и Държавата накрая.

9

Охобохо

преди 5 години

Mдаа..Сега архитектите цяла година ще рисуват по 15кв.м. обекти тук там по картата без да се разходят да видят на място как са нещата.После ще трябва конкурс от кметовете,защото ще ги намалят дръстично броя на обектите.Конкурс се прави за човек в БГ и всеки го знае.Ще падне едно обжалване в съда и нещата ще има да се точат с години.Някои с връзки и подкупи ще си работят,други по-бедни ще лапат мухите.Предпоставки за корупция бол,това е БГ!Малка фирма да имаш тук е голямо бреме.Ще емигрират още.

8

Анонимен

преди 5 години

какво ще рече 2-3 месеца сезон? и за тези 2-3 месеца не може предприемача да почне с една боя ?отделно трябва да е забранено в самият сезон всякакви ремонти. Не може едни да отиват да почиват, а в съседство в 8 сутринта да режат железа.

7

Веселин

преди 5 години

стига сте ревали бе ....печелбари,вижте каква грозотия е на всякъде,аааааа

6

Анонимен

преди 5 години

А как ще се процедира,когато има панаир,фестивал,празник на града или са пътуващи музиканти или пък празници на занаятите например.До сега се определяха места за изявата,като отделни площади,улици,паркове,обществени градинки или морски алеи на които никнеха временни сергии и щандове.Чини ми се,че някои иска да си надскочи сянката с тия маймунджулуци в законите.Нали знаете,че не се гаси туй що не гасне.Хората имат само един сезон от два-три месец,за да си покажат уменията

5

Анонимен

преди 5 години

"държавата на ограниченията и абсурдите" - много точно, това си е едно голямо самоубийство от злоба, простотия и чиновничестка алчност.

4

рускиня

преди 5 години

Най-накрая - тези ръждясали будки и сергии правят всеки град , като пазар от Бангладеш. Никой от търговци не се сети да боядиса будката си в хубав цвят - колко струва кутия с боя? Стърчат железа , веят се *** - Европа....

3

Анонимен

преди 5 години

Аз най-обичам на Филип ите, дето седиш н плажа, а сервитьора идва и е "Какво ще желаете? Да Господине, разбира се Господине" и тка ;)Това АЗ да ходя, че да си нося... Охохохо забравете! Къде е при нас? Няма го? Като го няма,. Да се махат!

2

Анонимен

преди 5 години

Новите правила за будките е да бъдат "Лафка". Хазарт, алкохол, цигари и вестникарска пропаганда на всяка крачка.

1

Анонимен

преди 5 години

Вместо павилионите, по-добре да се премахнат хотелите.