23

Анонимен

преди 5 години

В Еърбъс сигурно гърмят шампанското.

22

Анонимен

преди 5 години

американците немогат да правят самолети и това е, а герб искат F16 да купуват ...

21

Обо Сан

преди 5 години

Подобрението ще е в намаляване броя на пътниците . По малко ще са жертвите !

20

анонимен.

преди 5 години

Подобрения на падащ курник. И кви подобрения бре? Може би по-малко да се оцапат пасжерите от редовното оакване? Боинг замина в историята. Беше нещо голямо до края на 90-те години. От там на сетне стана мултинационална комания с гаражни производства в Индия .. за по-евтино и още по-големи печалби. Закрвай

19

Анонимен

преди 5 години

Тука има много експерти! На картинка не са виждали самолета, но бил калпав???Руските са супер нали? Нищо, че падат честичко във вътрешните им полети, че те другаде отдавна не ги ползват тях.Самолетите от 30тина година и повече се движат в 90% от времето на автопилот и пилотите се намесват само в определени ситуации. Така че е много възможно именно пилотската липса на опит да е причината.

18

Обо Сан

преди 5 години

Самолетът е КАЛПАВ това е причината ! На него се МРЕ !

17

бай ганю

преди 5 години

сега заключението ще бъде пилотска грешка поради недостатъчна квалификация за управление спрямо особенностите на този модел

16

славянин

преди 5 години

След вложени милиарди и трилиони задокеанските чобани ще трябва да закрият няколко програми - на BOEING, на Фъ-35, на ПРО и списъкът постепенно ще се допълва - толкова са им интелектуалните възможности на ''божествата'' и милиардите и трилионите не могат да ги компенсират!

15

House M.D.

преди 5 години

Ако беше стосорокчетвертий, нямаше да падне.

14

Анонимен

преди 5 години

Паднал щото не му били сменили батериите ? нема кинти другаре

13

Адолф

преди 5 години

Бря големи сте всезнайковци бе. Добре че държавата няма пари за да инвестира в бг капацитети че току виж сме кацнали на слънцето най малко. Дори в близко бъдеще смелият български народ ще се премести в някоя паралелна система където няма да му пречат турци гърци американци руснаци. Крилатата им мисъл ще полети

12

Анонимен

преди 5 години

"Експерт: Имиджът на Boeing пострада сериозно, компанията няма да се срине"===Така са смятали и за de Havilland Comet, който е бил революционен за времето си и начертава картата на цялата индустрия. Но след два инцидента с този самолет се оказва, че има производствени дефекти. Въпреки подобренията, никой вече не иска да купува Comet или други самолети на тази компания. de Havilland е закрита през 1963 г., въпреки че създава съвременната гражданска авиация.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен15От Пхенян до Пловдив с влак.Евала!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Знаеха, че има сериозени дефекти в тези самолети, но повече бяха притеснени за цената на акциите на Боинг на стоквоата борса пред бесопастността на хората. Повече от 60 страни приземиха този самолет преди и САЩ да го направи, защото при трета катастрофа вече медиите и обществеността щяха да ги съсипят от критики и неудобни въпроси.

9

Анонимен

преди 5 години

Може да е проблем с WINDOWS-a....хахахаПропусната възможност да злословя за БИЛИ - Никога

8

Анонимен

преди 5 години

Има Господ! Мадуро призова да се молят за Венецуела и Господ насочи гнева си.---ИМА МНОГО УМОПОМРАЧЕНИ СУБЕКТИ ТУК...ТИ СИ ОТ ВЯРВАЩИТЕ В "ПЛОСКАТА ЗЕМЯ" НАЛИ..

7

Анонимен

преди 5 години

Тръмп си го каза много добре - стига толкова електроника и сложнотии. Прекалиха. Напълно го подкрепям.

6

Я па тия

преди 5 години

Ами самолетите чат-пат и падат,вкл. и поради инженерни грешки.Ще ги оправят и нещата ще си вървят.Тука проблемът е друг-да не се допуска влизане в експлоатация на техника,за която се знае,че има сериозни дефекти!Навремето Локхийд имаха многобройни аварии,накрая спряха гражданската продукция и минаха само на военна(Ф-16 е техен).Макдоналд Дъглас също бяха проблемни,преди да ги вземе Боинг.

5

Малко е рано

преди 5 години

За категорични присъдиНе е ясна причината за втората катастрофаЗа първата екипажа не е бил обучен какво да прави в подобна ситуация

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Освен парите избиха и стотици невинни хора заради безкрайната си лакомия.