35

Анонимен

преди 5 години

До две години Украйна ще се разпадне на области ,като донецка ,лвовска, и др.Така че който и да е президент това няма значение за народа , освен за него да си напълни джобовете и да духне да си живее живота на карибските острови някъде.

34

инженерхекматиар

преди 5 години

намърдуцвам я юлето без да се замисля, като боен кораб е отзад

33

Анонимен

преди 5 години

Тази не се ли нуждаеше от спешна операция в Европа? Нали я изкараха от затвора с инвалидна количка. Да не говорим, че я разобличиха, че се е самонаранила в затвора, лъжейки, че е малтретирана. Тази призоваваше за паравоенни формирования за Донбас! Тази ни остави на студено преди години. Заради нея Русия реши да заобиколи Украйна с тръбите за газ.

32

Анонимен

преди 5 години

Хвърлих им един бърз поглед,тези тримата не стават,има един Ю.Бойко,който е бил от управлението на Янукович и се занимава с енергия и газ и още един,който е християндемократ като партията на Меркел.

31

Анонимен

преди 5 години

Педро засега не може да бъде изместен. Докато целува американски чeпoвe- всичко е точно.

30

АВС

преди 5 години

ДАНО ЗЕЛЕНИНСКИ ДА СПЕЧЕЛИ.ВОИНАТА ДА СВЪРШИ АКО СПЧЕЛЯТ КОСАТА ИЛИ ПОРОШЕНКО ВОИНАТА ПАК ЩЕ ПРОДЪЛЖИ.ПАК КРАЖБИ КОСАТА Е НАЙ ОПАСНАТА КРАДЛА НА УКРАЙНА.ШОКОЛАДА ПИЯНИЦА И КРАДЕЦ НИКОИ НЕГО ИНТЕРЕСУВА ФАШИЗМА СИ РАСТЕ ЛИ РАСТЕ НА НИЩО НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ.КАК СЕ ОТЦЕПИХА ОТ РУСИЯ НАРОДА УМИРАТ ОТ ГЛАД ФАШИСТИТЕ СИ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ ВСЯКА ГОДИНА НА МОРЕТО В БГ И СИ ГОВОРЯТ СПОКОИНО НА РУСКИ КАЗВАТ ЧЕ СА ОТ ЮГОИСТОКА НА УКРАЙНА

29

123

преди 5 години

При демокрацията отрепките на обществото се дават за пример и са VIP персони.

28

Тихомир Томов

преди 5 години

Еврейка ще смени евреин ..........................

27

House M.D.

преди 5 години

Юле, ако искаш да станеш президент, намери си подходяща любовница.

26

Анонимен

преди 5 години

Като премиер на Украйна , Тимощенко отиде на връх Нова година в Москва да договаря газта с руснаците .Ония в Кремля и казаха - ниски цени на газта и си стоите на задниците - никаква Европа ,забравете я .Тази отказа ,върна се в Киев и след като падна кабинета и , Янукови4 я вкара в затвора .

25

Анонимен

преди 5 години

ПоТРОШенко от думата троша,чупя,ТиМОШЕНко от думата мошеник,измамник,ЗЕЛЕНски от думата зелен,неузрял,неосъзнат, човек,който всеки може да бъде заблуден, излъган и замотан от всеки.

24

Анонимен

преди 5 години

Между другото Володя(или Володимир) звучи абсолютно типично руско и се използва в Русия, докато Владимир се използва от много държави - България,Чехия,Словакия,Сърбия, Хърватска,Полша,Словения,Русия и други държави.

23

akud

преди 5 години

и тая е от крушовица

22

Анонимен

преди 5 години

"Тимошенко е популярна сред по-възрастните гласоподаватели и обещава тройно увеличаване на пенсиите, ако спечели."Значи е кат` бесепету... по електората ще ги познаете.

21

Анонимен

преди 5 години

Лелеееееееее,тези вече и имената им сменят,ужас!Нас още не са ни накарали да си сменим името на княз Владимир Расате,роден около 850 година или представете си на Владислав(Влад) Дракула - Волод или направо Володя Дракула, хахахааааааааа!

20

иванов

преди 5 години

ДАНО ПОТРОШЕНКО ЗАГУБИ СТОТО ПОТРОШИ УКРАИНА, ПАК И ШОКОЛАДА МУ ПРЕДИ ДА ГО КУПИШ ТРИЯБВА ДА МУ ПУСНЕШ ПРОБА ЗА РАДЯЦИЯ.

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПотрошенко вероятно е силно мразен,но като видиш останалите две протежета, положението им ще стане още по-зле ако ги изберат и по-добре Потрошенко да си остане на власт.

18

Анонимен

преди 5 години

Стара чанта, ама лачена Потрошенко не и е на откраднатите пари ни на излежаните години.

17

Ха-ха

преди 5 години

Тимошенко,Порошенко и Зеленски-тройката на мечтите/сънищата(по- скоро кошмарите).Първите двама са евреи,а третия-човек на Коломойски(най-опасния евреин в Украйна).Какво друго,освен продължаване на свободното падане може да се очаква в Украйна?Впрочем,Порошенко е най-мразения политик в Украйна,ясно защо.

16

умен

преди 5 години

Украйна означава-В края,У края,В ъгъла,що не си сменят името с например Болшая Болгария или пък Славяния,а иначе имат ресурс и потенциал да бъдат Франция на изтока ама пустата му корупция не ги пуска!!