12

чичото

преди 5 години

Ооо, и на момента трием коментари! Сложете едни правила, че при свобода на словото... да не се споменава името Радево!

11

висок

преди 5 години

Деса *** отново се активира! Ужас, тази няма ли да се кротне, а непрекъснато ще ни натрапва глупостите си? Ама като гледам Свиленски- фърст мен на Деса Поетеса, като гледам бетона в главата на секънд мен Радев, като чета надувките ѝ като фърст лейди секън хенд..... е нямаме шанс.

10

на бас!

преди 5 години

Че и потомствен литератор допуска граматични, смислови, семантични и т.н. грешки! То и за това има професия "коректор".

9

Хайде, хайде

преди 5 години

За пример да погледнем последното изречение в статията: "По думите ѝ младите хора най-затруднени от пунктоацията и пълния и кратък член."Сега, не са неграмотни младите. Просто времето е забързано, писмената комуникация е ежеминутна. Нормално е да се допускат грешчици. Необходимо е да се има предвид, че българския език е доволно сложен ако трябва да се спазва перфектната граматика и пунктуация. Дори в БАН понякога настъпва смут ако трябва да се произнесе по някой засукан казус.

8

Гого Тъпото

преди 5 години

Браво, много добра инициатива, крайно време беше! Много съм доволен, че най-накрая се присетиха да организират подобни събития. Има надежда за тоя народ все пак....

7

пунктОация!

преди 5 години

До АнонименпунктОация!

6

:)

преди 5 години

Пак пробутване на Първата драма.....

5

:)

преди 5 години

Пак пробутване на Първата драма.....

4

Деса мерцедеса

преди 5 години

Госпожо Стоичкова, припомнете ни коя точно е Десислава Радева и защо е патрон на събитието? Каква е разликата между нея и да речем една редова учителка. Защо не сложите патрон на събитието например един заслужил учен. Какъв пример давате на децата и какво им обяснявати, че една случайна жена със съмнителен морал е патрон на това събитие? Това е обидно на българите и за родителите на учениците.

3

Анонимен

преди 5 години

Всички прочетохме колко е "грамотна"писмено Радева във Фейсбук. А и говоримо също толкова, както чухме от поръчковото интервю с нея на Карбовски.Та толкова за "патронажа" и.

2

Анонимен

преди 5 години

Деса прос..кеса била куршум на това нещо хахаха! Турети и сина за бидигард и дядото за шофьор и всички да са си на мястото.

1

Анонимен

преди 5 години

И авторът е затруднен явно, защото в статията има грешка.