18

Анонимен

преди 5 години

Има си добри закони . Нека който ги нарушава да си понесе заслуженото . Прошка не трябва да има , както няма прошка и за тези дето не им стига прослуженото време и трябва да чакат 66 години да си вземат полагащаща им се пенсия . Възрастни и болни ще чакат и ще работят за да преживяват някак . Наказание и прошка да няма , защото системата се съсипа и пари няма да има . Крайно време е !

17

Albi

преди 5 години

Нека държавата да провери всички които са взели инвалидни пенсии и който е излъгал да върне всички пари които е взел. Смятам че няма да е трудно да се направи.

16

чарли

преди 5 години

До Анонимен:Не е ли по лесно до стената ?

15

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 5 години

Абе, те и служителите на "МЕНТЕ ТЕЛК-овете" бяха задържани, ама ги пуснаха! НЯМА "ДОКАЗАТЕЛСТВА"!!!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3На крадците и на тези които са се възползвали да бъде конфискувано имуществото, за да се възстановят поне част от откраднатите пари. И докога държавата ще се прави на ощипана при такива нагли далавери?Изчезват пари от банките - тишина..., изчезват пари от обищнските бюджети - пак тишина, изчезват пари от осигурителните фондове - отново нищо.Докога ще се ограбва народа? Защо храним съд и полиция, като никой не си върши работата?

13

ЕВО

преди 5 години

Това не е Румъния,а разграбена България.Тук в сила са и се прилагат други закони,друго правосъдие.По схемата СМЧ,силно мой човек ,се краде и просперира правителство,парламент,ведомства и учреждения!

12

Анонимен

преди 5 години

Позор и недоразумение е ,че бедни подкупват лекари .дават пари за фалшиви диагнози ,фалшиви експертни решения ,фалшиви болнични.Имаше един читав прокурор Димитър Чолаков,но и той се пропи и си отиде от безсилие и отчаяние.Няма съвест,няма морал няма ценности освен парите.Лека нощ.

11

ined

преди 5 години

Имали са наглостта да не отчитат процент от далаверата на Баш Боса и затова ще си понесат последствията за назидание на другите корумпирани чиновници.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Държавата НЕ плаща осигуровките на турците. Държавата плаща осигуровките на държавната администрация, където турци няма.

9

Анонимен

преди 5 години

Хората не искат да плащат вноски, заради промените, които се правят в пенсионната система, с една цел- ощетяване при пенсиониране. Защо мълчите за реформата- стажът преди 2000г. няма да се начислява към пенсиите? Хората, работили преди 2000г. ще получават 20% по- ниски пенсии. А, сега пак заличете поста ми!

8

Анонимен

преди 5 години

Държавата плаща осигуровките на турците.

7

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ вдигнаха пенсионната възраст и държат заплатите ниски и няма кой да бачка.

6

Анонимен

преди 5 години

Държава цирк, без коментар.

5

Държавен пенсионер

преди 5 години

До 3 Не се изхвърляй ,има държавна пенсия и не е зле да се позапознаеш с това за което говориш.Защото това с плещенето май се отнася затеб,млади момко.Прочети туй онуй,попитай стари хора и ще ти се изясни./държавен пенсионер съм от 8 години -не инвалид/

4

Анонимен

преди 5 години

А в тоя НОИ всички с висше , а някой и с две висше. И как става, че назначават мошенници. Нямали конкурс Сега всички по веригата от горе надолу да напускат.

3

Анонимен

преди 5 години

всичките в затвора и тези които са се възползвали също

2

Анонимен

преди 5 години

Какво е това право на държавна пенсия на държавните служители? Този съвсем не е в час. В България държавните служители се пенсионират като всички останали за възраст и трудов стаж. Няма някаква специална пенсия за тях, наречена "държавна пенсия", която да им се дава поради статута им на държавни служители. Пишман-икономистът Каролев, както обикновено плещи глупости, защото трябва да каже нещо.

1

Анонимен

преди 5 години

Защо само в Силистра,ами в Пловдив е същата далавера.Тя схемата е от проста по-проста,важно е ДПС да е зад гърба.Гаранция,че проблем йок.