21

tzvetabg2018

преди 5 години

Голям охтопод е тази "Топлофикация" - а тези от които зависи нещата за корупцията тук да се разплетат - г-жа Фандъкова не я интересува!Замита под "килима" всички сигнали за тези схеми!"Суджук-гейт","Ало,Банов съм!","Апартамент-гейт", ДОКОГА БЪЛГАРИ ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ *** ДА НИ УПРАВЛЯВАТ!?!

20

Анонимен

преди 5 години

БРЕ КАКВА СВИРЕПА БЕШЕ ТАЯ ЖЕНА СЕГА ГО ВАДИ ДОБРА.КАКВО И СТАНА ДА НЕ БИ ГРЪМ Я УДАРИЛО ИЛИ ПАК ПОРЕДНИЯ ЦИРК ЗА ВЛАСТ

19

Ти да видиш..

преди 5 години

Излиза че от делата за малки суми парите отиват при юристите. Дружеството дори е на загуба.

18

Анонимен

преди 5 години

всички тръби и радиатори пред топлофикация и да си начислява сградна инсталация,колкото искат.но като служители в дружеството ,юристконсултите нямат право на хонорари.нали затова получават заплата от топлофикация.ама ,че измама.

17

аз

преди 5 години

нали тя е вносител на закона по времето на тройнаа коалиция

16

Анонимен

преди 5 години

Манолова само констатира нарушения които са обществена тайна.Никакво решение и санкции за монополиста Топлофикация.

15

Анонимен

преди 5 години

Директивата на ЕС е" 32000 от 2006г. Всеки доставчик на енергия да отчита по уред най малка един път на 6мес." При тази директива.- сградната отпада!!!

14

Анонимен

преди 5 години

През 1986г. В Полша масово хората си свалиха радиаторите и на тротуара. Откачиха се от Централното отопление. Но това е ПОЛША. Население с характер.

13

Анонимен

преди 5 години

Nai goljamata dalavera korupzia i laji s krajbi tova e v bg schte mahat perkite ns graf ignatief ama fandakova kade sa eu milionite sa skapanite ti remonti perki kupove i dr ti si sa prokoraturata sifis zentara e rasbit titalno drnkoglu solunska i dr ul trotoari s dupki star4st jelesa schahzi s dupki da padneech v madetsta jizi visat psvetsta po vitoscho ti kakvo pravisch ma fandakova milionerka te napraviha gerb i tapite sofianzi difianski i toi milioner no fandakova go isprivari besbojnizi

12

Анонимен

преди 5 години

За тази Топлофакация има директива на ЕС с която те не искат да се съобразяват и това e.Има хора които ги съдят в Страсбург и то за много пари и от ЕС им налагат и сериозни глоби.НО и глобите и парите за които ги съдят пак ги плащаме НИЕ и на тях не им пука изобщо.Да не говорим , че нямат нито един законен договор с потребителите.

11

Анонимен

преди 5 години

-Мая , чакаме РЕЗУЛТАТИ!!!!

10

Лев

преди 5 години

Само бла-бла. Нищо съществено не е свършила Манолова.

9

Анонимен

преди 5 години

До7. Никой не ти вярва за ГЕРБ. Топлофикация е на всички партии. Тя е над закона. Спасението е Централно отопление само за бюджетните ЯСЛИ. За частните имоти Локално отопление.

8

Анонимен

преди 5 години

Острието на бесепето ! - помните или вече забравихте.После тоя и оня ви бил виновен за кратката памет ! - ама нищо , надявайте се.

7

Анонимен

преди 5 години

Браво на Мая. Дано разбие герберастката мафиотска структура Топлофикация, която ограбва софиянци.

6

Анонимен

преди 5 години

Ама не разбрахте ли до сега, че Мая само тича насам-натам и имитира дейност? Някакви конкретни резултати за нещо? Щото аз не се сещам!

5

Анонимен

преди 5 години

А за нещастният късметлия дължал 0,98 стотинки и осъден чрез частен съдебен изпълнител да плаща над 1000лв какво ще каже Манолова? - и това не е единичен случай а масова практика.А иначе мисли за нас както котката за мишката !

4

Анонимен

преди 5 години

некви цифри, некви думи..... решение никакво! що така бе майче?

3

Анонимен

преди 5 години

Топлофикация е една мафиотска структура,на подчинение на столична община,която ви скубе без да знаете защо и която ви съди,също без да знаете.Прибрали са милиони левове от несправедливо осъдени хора в завера с Районния съд в София,който си признава,че не проверява истинността на претенциите на "Топлофикация".И това ако не е пладнешки обир,какво друго да е?

2

Анонимен

преди 5 години

Мая Манолова е единствения политик,който се мъчи да облекчи мъките на хората следствие гаврата на властта с тях.Да и пожелаем успех и да и помогнем ако можем.