99

БГ

преди 5 години

До Анонимен 106 Много си кух-русняк.

98

Анонимен_777

преди 5 години

ВСЯКА страна която има неблагоразумието да се забърка в ядрен конфликт с Русия я чака незавидна участ... Не го твърдя от симпатия. Формулата е проста - повече територия+повече ядрени глави = гибел за агресора...

97

Димитров

преди 5 години

До АнонименЗначи, че без да сме им обявявали война , руснаците ни превърнаха за 45 години в съветски концлагер можете да забравите, че след 9-ти септември избиха елита на нацията ни можете да забравите, но американските бомбардировки, след като сме им обявили война- не можете! Ами не забравяйте! Кой ви кара.

96

аз им вярвам ама

преди 5 години

Те така казват, и ние им вярваме, но трябва ли да чакаме да ни излъжат?Миналата война не пратихме един войник срещу Русия, пък те после ни окупираха, избиха по-грамотните хора и 45 години им плащахме репарации.Само да спомена че министър председателя Багрянов беше набързо убит за да не си спомня какво са му обещали.

95

бай ганю

преди 5 години

дрън дрън дрън...само дрънкане на оръжия и журналистически писания за евентуален военен бъдещ конфлик който просто в близко бъдеще няма как да се случипросто защото всеки е зависим прекалено много от другияако единия затрие другия с това затрива и себе си поради прекалено зависмата си икономическа потребност

94

Анонимен

преди 5 години

НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ, ЧЕ АМЕРИКАНСКИ БОМБИ СРИНАХА СОФИЯ И ИЗБИХА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ НЕВИННИ СОФИЯНЦИ.

93

Съвет

преди 5 години

Най добре е Русия да не се опитва да щипе САЩ, че лошо.

92

Анонимен

преди 5 години

докато се правят подобни обезкуражаващи изказвания няма да имат съюзници. Няма да помагаме на този, ще се въздържави от това и онова. Ами добре! Затова другите ще ви ***, или поне ще се опитват да се *** с вас.Света познава две положенияили биеш или те бият.

91

Стьопа

преди 5 години

За какво им е на САЩ да унищожават най голямата страна в света с ядрено оръжие ?! Има санкции които вършат същата работа и на тях Путин не може да отвърне адекватно , и САЩ могат да ги използват колкото пъти си поискат . Дерипаска и компания знаят

90

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66За 45 години СССР (Русия) направи така, че изостанала селска България да има тежка и лека промишленост, селско стопанство произвеждащо какво ли неЦарство България е било найголемия производител на аспержи в света.А кажи ти по комунистическо къде си виждал аспержи по магазините?Плод и зеленчука вечно беше празен.Кое е това какво ли не?Я ми кажи ти от къде си купуваше тогава овче и козе мляко?

89

Анонимен

преди 5 години

Аз просто не вярвам на руснаците. Путин само една седмица преди да нахлуят в Украйна им разправяше че са братски народ.

88

Мюмюн

преди 5 години

До Анонимен98,Не те знам ти какво смучеш, ама както тук и в Русия е капитализъм, и поговорката "Не е виновен тоз който яде зелника, а тоз който му го дава" която е още от турско важи напълно. Също така съм против чистак новите 40 годинишни Ф16-ки, но ги разбирам краварите, те просто искат да приберат едни пари. Който е достатъчно *** да дава защо не.

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Руснаците ни подаряваха и строяха заводи, хАмериканците ни смучат кръвчицата!Напомням, че американските Марици са руски офшорки с директор Евгения Юриевна Радионова.Лукойл, Нефтохим, Газпром, Софарма, Виваком, Лафка, Булгаргаз и още 30 000 фирми в България са руски също като КТБ, която беше клон на руската ВТБ.Та кой викаш ни смуче кръвчицата?

86

Мюмюн

преди 5 години

Бе незнам кой бил доброволец, ама ако не бяха руснаците, дедите ми щяха да носят шалвари и да бият челото по 10 пъти на ден. А думата "наука" щеше да е мръснa!

85

Анонимен

преди 5 години

До МюмюнАко стане война с радост бих избил моите БГ командващи и бих предал всичко на руснацитеА навремето в Царство България твоите деди са били доброволци във войните за национално обединение.

84

Анонимен

преди 5 години

До Mi6ospНапомням, че Русия произвежда половината от световното производство на обогатен уран и това е дванадесет пъти повече от САЩ. Т. е прави десет пъти повече и сто пъти по-мощни бойни глави. Та казва, че има за всички и по много.Точно за това Русия трябва да бъде унищожена!Цивилизаования свят е длъжен да унищожи Русия.Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2019/03/12/rusiia-nazova-usloviiata-pri-koito-shte-izpolzva-iadreno-oryjie.404337,2#comment-newest

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 74младите пишлемета които не значт историята са учили навън и умишленно с промити мозъци ,,, забравят че са славяни и са готови и майките си да продадът за пусти долари Няма славяни, никога не е имало славяни.Не случайно всичко открито е от траките.От славяните няма нито, сечива, нито каквито и да е оръдия на труда, няма издялан камък, рисунка върху скала камо ли накит или глинен съд.Точно за това сега рашките започват да се изкарват хем гърци, хем траки, горките ***...

82

Анонимен

преди 5 години

русия няма бъдеще

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 89 Не знам кой ще яде бой ама стигне ли се до там няма да можеш повече да пишеш коментарчета където и да е ( е поне в този живот )

80

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

По-рано руският президент Владимир Путин заяви, че руската концепция за употреба на ядрено оръжие не предвижда превантивен ударА ДАНО.....ЧЕ ТОВА ОРЪЖИЕ Е ИЛИ ЗА ПРЕВАНТИВЕН ИЛИ ЗА ЯДРЕН ПАРИТЕТТО ЩЕ СЕ ВИДИ